Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
TeeJay #58098 üzenetére
3 év múlva lesz 10 Gigabites router 50 ezer Ft alatt, majd vissza lehet keresni ezt a kommentet
A gyártók most kezdenek előrukkolni a 10 Gigabites megoldásaikkal, be fog indulni az árverseny és vele a tömeggyártás is. Ha meg lesz 10 Gigabites router, akkor lesz hálózati kártya is.
3 év múlva már csak az e-pénisz miatt is lesz a Diginek 1 Gbps-nál nagyobb sebességű csomagja. A 10 Gigabit valóban felesleges lenne otthonra, de ha valaki egymaga is ki tudja használni az 1 Gbps-ot (én simán), akkor egy olyan háztartásba, ahol 1-nél többen élnek, elfér 2-3 Gbps is. Nyilván a többség még évekig ellesz a 100 Mbit-tel, de már az 1 Gbps sem a többségnek szól.
Persze mindannyian csak jósolgatunk, én ezt a forgatókönyvet látom reálisnak. A torrentoldalak már tele vannak 4K-s tartalmakkal, pár éven belül már 8K is lesz, de már annál nagyobb felbontású megjelenítők is léteznek. A játékok is egyre híznak, talán egyedül a zenei tartalmak mérete stagnál
Aki azt mondja, hogy márpedig neki semmi szüksége nagyobb netsebességre, annak valóban nincs rá szüksége és valószínűleg nagyon sokáig nem is lesz. De ne általánosítsunk és ne csak 1 személyes háztartásokban gondolkozzunk.
Annak, aki ezt a kommentet 2021-ben olvassa: én megmondtam.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest