Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Lordgubich!
csendes tag
Köszönöm szépen!
Akkor nagy valószínüséggel ez lesz amit választok, úgy látom 100k HUF körül nincs igzán más lehetőség ebbe a képméretben.A sonyra érkező javaslatokat még nem volt lehetőségem tesztelni, de köszönöm a tippeket, majd jelentkezem az eredménnyel.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
PK58
tag
"Megjegyezni kívánom, hogy mielőtt visszavittem volna a boxot kipróbáltam egy másik készülékkel is és azzal is csak a csatornák fele nézhető. Ebből adódóan nem valószínű, hogy a box a hibás."
Ezt talán elkellene mondani nekik!
Ezek után szerintem a hálózattal lesz valami probléma.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest