Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Paal
csendes tag
Azért azt el kell ismerni, hogy a Telekom az extra szolgáltatásokban jobban kiszolgálja az ügyfeleket.
Nálam Digi van, PVR-os tv-vel, de a húgoméknál láttam az IPTV tudását is. Párhuzamosan tud 1 HD és 2 SD adás rögzíteni, ezeket a felvételeket a 2. boxon is le tudja játszani.
Ha csak a mást akarok nézni, mint amit felveszek tudást akarom reprodukálni, akkor kéttuneres DVB-C-s tv kell vagy extra box, ami egyik sem két filléres megoldás.
Digivel én elégedett vagyok, de nem értem miért nem csapnak le ezekre az extra költésekre:
felvevős box felárért - átlagos ügyfélként nem akarnék külső winyóval szarakodni
wifi routert is adhatnának a nethez mint a két versenytárs, akár pénzért
HBO maxpakban lehetne HBO Go és On-demand - ezekkel együtt lehet, hogy kifizetném a maxpak díját - ja és miért nincs HBO HD, amikor van egy csomó HD csatorna (tudom, bolond aki előfizet ma Magyarországon ilyenért, amikor a torrent oldalak jól működnek, de néha belenéznék és kényelmesebb lenne, olyat is megnéznék, amikről nem olvastam sehol..)
Digi Film HD is jöhetne már
Nem értem, hogy az ilyen jellegű extra forintokért miért nem hajolnak le.. Gondolom olcsóbb egy egyszerűbb portfóliót fenntartani.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nintendo Switch
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest