Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
v.attis
őstag
A műholdas dig nem tervezi véletlenül, hogy hdmi-s beltériket is ad? Esetleg, hogy a korszerű tévébe bedugva a kártyájukat fughassuk az adást?
-
tobias88
csendes tag
Kertesházban lakunk és szeretnék a digiről érdeklődni. Tv-t és Internetet szeretnénk, de valahogy a honlapjukról nem jött le, hogy nekem mit lehet választani na meg hogy az mennyibe is kerül majd... Egyáltalán a 2700as 20mbites net nálunk élne e, vagy másmilyen net lenne?
-
Dízeles
aktív tag
Kösz az infókat.
Szerelő embernél 5k + 10m kábel + 2db csatlakozó 6500-7000 huf a vége. -
tikee
csendes tag
sziasztok nekem van egy hundai hss-1165na beltérim kártyával együtt és szeretném kérdezni tudom e használni valamire????válaszotokat priviben várom
-
Dízeles
aktív tag
Hy
09. 14.-én( szerda) minden csatorna eltűnt mint vihar idején szokott.Hívom üfsz mi a teendő?...
.....Felveszi hibának és 120 óránbelül jön a szerelő. Jól van OK.
Akkor marad a régi módszer :20 percre áramtalanítottam a beltérieket és lőn csoda csatik működnek.
Pénteken hív a szerelő ,jönne elhárítani.Jó jöjjön.
Jött. -Mért ,beállított szupi kütyükkel.Alacsony volt a Minőség ezért beállította az antennát.
Így ismét van időjárási tartalékunk.
By
Kérdés: mi pénzt kóstál egy qvad fej? -
gergo0007
tag
Sziasztok!
Ha jól tudom, a upc direct és a digitv ugyanazt a műholdat használja.
Az megoldható, hogy a upc-s tányért, amihez quad fej van, az egyik kábelt egy digis beltéribe kötni?Kösz
-
BossBoss
őstag
Értem. Szóval nekem adott egy full hd led tv és csupán digitális képet szeretnék. Itt a diginek nincs kábelese ezért agyaltam a műholdason de ha azon is csak analog képem lesz akkor felesleg. Mi a megoldás? Nekem igazából csak a sportok miatt lenne szükséges a digi. Jelenleg upc kábel analóg van, azt szeretném áltani....
-
Rick4
félisten
válasz
BossBoss #7481 üzenetére
A műholdról jön a digitális adatfolyam, ezt teszi nézhetővé a beltéri. Igaz, a végén emiatt a scart miatt már analóggá válik a dolog, de a kép szempontjából ez lényegtelen lenne, csak a hirdetés szempontjából (digitális képminőség) nem volt az, ebből is volt gond megbüntetés, ezért kezdték el nyomatni a digitális beltériket. Egy HDMI csatlakozóval még végig digitálisan megy a jel, egészen a tévéig. De a képminőségen se a HDMI se a másik beltéri nem fog változtatni.
-
BossBoss
őstag
Üdv! A digi műholdas digátils adást sugároz vagy analógot? Sajnos a honlapjukon nincs erről infó!
Köszönöm! -
rsa4c
csendes tag
válasz
Jokes67 #7475 üzenetére
Műholdas digin még egy ideig ne várj HD adásokat, mivel nincs rá se hely a műholdon, se megfelelő számú HD-vevő egység. Azért voltak kénytelenek lehetőséget biztosítani ilyen vevőkészülékek bérlésére / vásárlására, mert a hatóság rákényszerítette őket...
Ha valaki majd esetleg szerez ilyet, elárulhatná, mibe kell a kártyát dugni (feltételezem, nem gyártattak maguknak kártyahozzárendelős nagra3 boxokat, szerintem párosított CI(+?) modullal ellátott általános készülékek lehetnek ezek).
-
Jokes67
tag
Hali mindenkinek!
Ma bementem a digi ügyfélszolgálatra ,gondoltam megkérdezem ,hogy a műholdas vételhez meg-e érkezett a hd vételre alkalmas box.Mert szó volt róla hónapokkal ezelőtt ,hogy várható az érkezésük és hát jó lenne hd-ben nézni az angol focibajnokságot.Csak a foci miatt fizettem elő a digi-re(1400 ft)."Igen"-mondták ,októbertől lehet lecseréltetni a régieket,havi 1000ft a bérlése(ez idáig ok) csak le kell tenni 60.000 (!!!) ft kauciót...Na ennyit a cseréről és hd fociról...Ja,meg is lehet venni,70.000-ért -
z00li
senior tag
Sziasztok!
Műholdas tv szolgáltatást szeretnék otthonra, és jelenleg a digi felé hajlok (sportcsatornák miatt). Egyenlőre egy régi 5x cm-es crt tv-n néznénk az adást. Van valami ok ami miatt lebeszélnétek róla? Én úgy gondoltam, hogy ha lesz valamikor HD-s tévénk, akkor kell majd jobban szétnéznünk a szolgáltatók között, addig meg jó lenne ez, mert ha jól tudom, akkor a diginél nincs hűségidő. Javítsatok ki ha tévednék!
Mindenféle tanácsot szívesen fogadok!Üdv: Z
-
Lizzilara
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Szeretnék adást rögzíteni( MotoGP ), mert Vadmagyar férjem dolgozik
Adott: LedTV Philips 46PFL5605H
Digi beltéri HUMAX + III
Külső vinyó 1TerraKérdés Mi kell még hozzá? és hogyan rakjam össze???
Köszi
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Hogyha a tányértól koaxon jön le a jel a beltérihez akkor ha 1 adást hd-ba sugároznak akkor a koax miatt gondolom nemfog hd minőségbe megjelenni a tv-men, vagy a koaxon is áttud rendesen jönni a hd jel mint akár a hdmi kábelen?
-
csibor
addikt
Menyire életképes megoldás, ha 1 koaxon egyszerre van rákötve a upc box, és a digis box
-
scorpy02
aktív tag
Visszaigazoló email nekem sem jött, de nem is kell rendelési szám, csak név meg személyi igazolvány szám.
@NagyDave: A tapasztalataim alapján mindenképpen a telefonos megoldást javasolnám, valószínűleg gyorsabb is az ügyintézés, és legalább nem fog elkallódni a rendelés.
-
scorpy02
aktív tag
-
Livius
őstag
Múlt héten megrendeltük a műholdas digit két TV-re, de még nem jelentkeztek. Egyáltalán ők fognak hívni minket a bekötés megbeszéléséről vagy azt is nekünk kell?
-
NagyDave
tag
Nekem azt írták, hogy a Digi bekötéséért kell fizetni 6.000 HUF-ot (2 tv-re kötés esetén), de az anyagárakat csak abban az esetben kell fizetni esetleg, ha a szerelésnél nem csak az alapfelszerelés részei kerülnek felhasználásra. Arra lennék kíváncsi, hogy ki mennyit fizetett a 6.000 HUF-on kívül, aki két tévére rendelte meg a digit. A válaszokat előre is köszönöm
-
Orlin
addikt
"A CCTV-4 kínai csatorna bekerült a digitális csatornakiosztásunkba.
A csatornáról röviden:
A Kínai Központi Televízió (egyszerűsített kínai: pinjin: Zhōngguó Zhōngyāng Diànshìtái), rövidített nevén CCTV (China Central Television) Kína legnagyobb televíziós műsorgyártó és műsorsugárzó intézménye.
A CCTV első adását 1958. szeptember 2-án sugározta Peking Televízió néven. Nevét 1978. május 1-jén változtatta CCTV-re. A nyolcvanas évek végéig a legtöbb kínai műsorsugárzó
intézményhez hasonlóan a CCTV is egy csatornát működtetett. Az iskolai szünidők kivételével többnyire csak az esti órákban sugárzott műsort.
A CCTV legnézettebb műsora a minden este, pekingi idő
szerint 7 órakor (UTC+8 időzóna) kezdődő félórás hírműsor, melyet a regionális csatornák is kötelesek sugározni. A kormány gyakran ezt a műsort használja fontos hírek bejelentésére.
Programválasztékában szerepelnek dokumentumfilmek, zene, hírek, drámák, sport és mesék." -
NagyDave
tag
Értem. Egyébként van World, csak külön csomagban és asszem az a csomag havi 1190 HUF. Nekünk most lehet Digi és T is lesz. De digiből digi csomag, T-től pedig családi és HBO MaxPak. Ugyanannyi lenne, mint most a UPC-nk. És különbség, mert jobb és több csatink is lenne, na meg ugye nekem is a sport
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Apple asztali gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Lightroom topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest