Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
-
Kiskutya
veterán
milyen teven nezted? nalam a regi 72-es sik kepcsovesen szebbnek tunt a digi mint a upc kabel de most a 94-es lcd-n sokkal szarabb a kep mint upc kabelen.(uncsim itt lakik mellettunk es egyforma tevenk van szemmel is lathato a kulonbseg a upc javara sajnos)
en ugytom bar errol rick4 tudna tobbet irni hogy felbontasban is szarabb a digi kepe mint a upc-nek es a nagyobb teveken jobban latszik a kulonbseg.
-
m0rd0k
senior tag
-
törölt tag
-
Anubis_9
addikt
Már átmozgattam minden kábelt, de egyik sem volt sem meglazulva, sem kicsúszva a helyéről.
Ha tényleg a vihar mozdíthatta el az antennát, vajon kell fizetnem az újboli beállításért, vagy nem?
Semmi kedvem olyanért fizetni, amiért nem én vagyok a felelős. 
Egyáltalán rajtam kívül bárkinek is elmozdította a nagy vihar az antennát?
-
-
Rick4
félisten
huh, ez érdekes történet.....azt a törést látnod kellene, mert elég durván meg kell hajtani, hogy eltörjön, és akkor is csak a belső szál szokott tönkremenni. a csatlakozónál (a koax aljzatos legrand félénél) kijön a 18V, de a kábelen ami bele van dugva, már nem látod? szerintem ott lesz a baj, hogy az a koax aljzat elosztó- szűrőként is funkcionál..ezért nem megy visszafelé a cucc...
-
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
a fejtől menni kellene, ez nem függ össze, ha a fő megy mindkét kimenetről, akkor a fej is jó, meg a fő is jó....nem hinném, hogy csak sorba lehet....a főguru is azt szokta tanácsolni, hogy a tásrkészülék programozásakor közvetlenül az legyen a kábelre dugva, mert akkor nem duplázza a csatikat, és másnak működik...érdekes. max egy telefon a diginek, hogy mi a szösz van..
-
cigam
titán
Azért 1-2 csati hiányzik róla. Pl. nincs AXN, nincs HBO,HBO2,Cinemax. A szórólapon ígérik, hogy hamarosan lesz HBO, de konkrétum nincs, hogy csak az HBO, vagy az egész cinepack rendelhető lesz-e.
Én pl. UPC-ről többeközt az AXN, és a cinepack miatt váltottam.
Bár tény hogy vonzó a 10M-ás internet 2500.-ért nekem februárig Invitel hűségem van. Addig még fejlődhet a csatornakínálat is.
[Szerkesztve] -
pumpaduda
csendes tag
Teleregény befejező rész:Egy hónap viszontagságai után tegnap kicserélték a meghibásodott beltérimet.Néhány doboz nyugtató több ezer forint telefondíj után megjött a megválltó!A Digi felvett Pécsre egy szerelőt aki csak hibajavítással foglalkozik!Persze a végjáték se ment simán mikor már elismerte a Digi nincs tartozásom akkor mondom jöhet a szerelő három nap türelmi idő után közli a telefonos hölgy a szerelő már járt nálam és semmi baja a készüléknek én idegbaj közlöm bizonyítsák be nálam járt a szerelő biztos alá kell írni valamilyen papírt és ha valaki aláhamisította a nevem akkor okirathamisítás és bíróság!Félóra mulva hív a szerelő és meg akar győzni Ő járt nálam mondja az erkélyen van az antenna na mondom bukta mert nem erkélyes a lakásom.Kiderült a Pécsi írodista hölgy kiállított két munkalapot egy névre a földszinti lakohoz és hozzám az emeletre már nem jöttek csak miért vannak a névtáblák a kapucsengőn meg az ajtókon?Szerelő sürű bocsánatkérés egyeztessünk időpontot mondom 1/4 5 mondja ok na 1/4 6-ra oda is ért de hát mi ez már nekem?Végül megkaptam a duál beltérit persze felfűzve mert a Twin fejről macerás lehúzni mégegy kábelt,mindegy megoldottam magam.További jó tévézést mindenkinek talán mostmár Pécs környékén is emberi modon fognak foglalkozni az ügyfelekkel!
-
Zadia
senior tag
Nem csak 1 beltérit adnak.Én amikor beszereltettem a digit,akkor már 2 beltérit adtak ''ingyen''.Egyébként 3k az aktiválási díj,amit a kedves központos hölgy elfelejt közölni az emberrel,mikor megrendeli.
Ami nem tetszik az egészben,hogy sorbakötik a beltériket,igy amikor az eggyikket kapcsolod egy pillanatra megáll a másikon a kép.
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
Aha tehát folytatják a hülyeséget(már volt ettől a szolgáltatótól analóg tv) mint eddig, hogy nem képesek sok tv-s előfizetésre egy alközpontos dekódert adni, inkább külön külön mindegyik tvre egyet. Még ha így is olcsóbb lenne, 5 kályhadoboz+ 5 távirányító megintcsak durván kényelmetlen lenne.
-
raczandris
tag
Csibor szia
Hallom gondod van a jelerő és minőséggel .A Humax -II --n a 70 % minőség nem mondható rossznak . A Humaxok kevesebbet mutatnak mint a Hyundai -ok .
A társkészüléken probáld meg egy SAT osztóval elosztani az antenna jelet és ne felfűzni . Ezzel sok esetben megszűnik a (duplán jelentkező adók) jelenség .
R.A.
[Szerkesztve][link]
[link]
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
A 65% keveske ott valahol valami nem jol van beallitva.
Sajnos en nem tudom ezt neked megoldani.
Probalj segitseget kerni raczandris forumtarsunktol, O egy segitokesz hozzaerto antenna szerelo. Remelhetoleg neked is tud segiteni, mi okozhatja hogy mindenfele mozgatas ellenere csak 65% ot sikerul elerned. -
Rick4
félisten
el kell forgatni a fejet. ha az irány jó, és ennél jobb már nem lehet, akkor csak a polarizációval lehet gond, illetve van még egy olyan, hogy ha fellazítod a fej mellett levő pici csavarokat, tudod előre hátra tolni a fejtartóban, ( pár millimétert, de nem mindegy ) kipróbáltam, ez is számít, ha nem jól rakták bele, nincs pont a fókuszban a fej, és csökken a jelszint.
-
Bandus99
őstag
Ha a vetelis szint 60% akkor nem jol all a tukor. Ha a tukrot sikerul jol beallitani akkor feljebb kell mennie a % nak. Azt nem tudom Humaxnal mennyi, enyemnel ez max 80%.
Ha ez megvan, lehet megjavul a minoseg is ha nem, akkor a fejet kell forgatni miutan a tukor mar megfeleloen all. -
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- World of Warships
- DUNE médialejátszók topicja
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nálam megy

valószínűleg fej hiba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
épp Hargitai Bea főz
! a helyszínelőket, de persze az angolnyelvű adón nem is ment ráadásul.
Semmi kedvem olyanért fizetni, amiért nem én vagyok a felelős.