Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Nekem is csak akkor vannak kikapcsolva, ha áramszünet van.

Egy kis antenna finomhangolás volt nálam, így elvileg megoldódott a hiba, majd idővel kiderül, hogy valóban ennyi volt-e csak. -
Roppy
tag
válasz
garga pista
üzenetére
Pontosan, ezt mondtam én is a muteromnak... Biztos elmagyaráztam volna a kondik működését a 'jóembernek'....
-
garga pista
őstag
"nem szabad kikapcsolni őket, mert attól Romlanak el"

Hát ő is csak szagértő, de nem szakértő akkor, mekkora baromság. A melegedés pont kinyírja az alaktrészeket, főleg az elektrolit kondenzátokoat, amiből akad benne... tápegységben szépen felpúpodosnak...
A frissítést meg végképp hagyjuk, mi köze van a hw elromlásához
Talán nem ipari hulladékot kellene az előfizetőknek adni... -
Roppy
tag
Ki lett/lettek cserélve otthon a beltérik. 2-t jelentettem le, de mind3at kicserélte a 'szaki'. Arra hivatkozva, hogy rég voltak már frissítve, ami éjszaka történik és nem szabad kikapcsolni őket, mert attól Romlanak el.... Wtf.... Jah és azt is mondta, hogy a fogyasztásuk ugyan annyi egyaránt bekapcsolt állapotban, mint ha ki lennének kapcsolva. Ezt azért megkérdőjelezném, mert készenléti állapotban akkor miért nem melegszik akkor az elektronika?!? Szal' jajjjjj.... Kíváncsi vagyok meddig fogják bírni, főleg a középső, ami eléggé leharcolt állapotban van....
Ami az első képen van, olyanból volt anno 2 db, de még a kijelzős verzió. A kép is szebb volt és működtek kb. 5 évet. Az utolsót nem ismerem,még. -
fer
őstag
Mint írtam nekem legelőször adtak ilyen "kártyakiiabálos" melegedős boxot, miután kicserélték a másik fajtára pár évig jól működött, majd mikor berosált a hdmi, ismét a melegedőset kaptam, most néztem a vizpolot, egyfolytában kockásodott a lép, míg egy ötlettől vezérelve fejtetőre állítottam. Eddig jól bírja. Szerintem a két boxban eltérő csíkszélességű chipset van, ezt a melegedés is alátámasztja.
-
Roppy
tag
Szia!
Ugyanígy jártak a szüleim is, mint te. Ki lett cserélve a beltéri, hasonlóra mint volt, de mégse. A hangot és a képet is be kellett állítani, mert nézhetetlen volt... Aztán pár napja 'Helyezze be a kártyát' hiba üzenet jön be nagyon sűrűn, ráadásul nagyon forró is a beltéri alsó része, ahol a kártya van.... Jó eszközöket sikerült beszerezniük ezek szerint.... -
draco31
veterán
1 órája megy gond nélkül.
Lehet így akkor egyenlőre lemondom a szerelőt, és csak rádobok egy ventilátort a tetejére, úgy is ott az USB csatlakozó a hátán, az tudja etetni. -
draco31
veterán
Hát eljött az egyik Kaon halálának napja is. 7 vagy 8 éve szolgált már.
Nincs jel rajta, áramtalanítás után 1-2 percig működik, aztán megint nincs jel. Megcseréltem másik beltérivel, kábelezés gond nincs.
Hátha holnap meg is jönne a szerelő cserélni. -
AtHoS
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Kedvencekhez rakd ami kell, ott sorrendezheted is
-
nagysandor79
aktív tag
A csatorna sorrendet főleg a sport részét még lehet változtatni?
-
yanna
addikt
Ez a suttyó digi csak engem fenyeget, hogy hátralékom van amikor nincs? Fiókban egyértelműen látszik minden, ezek meg emailben meg smsben "tájékoztatnak", hogy hátralékom van. Ocsmány egy megnyilvánulás...
-
gregory91
senior tag
válasz
repvez
üzenetére
A mai digi beltérik fix csatornalistával működnek(hyundai típusúak egy bizonyos frissítés után biztosan) ott a csatorna listát el rontani nem lehetne.
De meg próbálhatod újra hangolni a készüléket valahol a telepítés>keresés funkcióban(már ha létezik).
Ilyen beltérink(Kaon1000) nem volt már így több információval nem rendelkezem.Ha hyundai akkor van még ismertségem hozzá. -
norbi3344
csendes újonc
válasz
Atomantiii
üzenetére
-
repvez
addikt
udv, tudja valaki, hogy miért nem egyforma a csatorna kiosztás és a csatornák ha ugyan az az elöfizetés és 2 beltérit használunk.
Nálam van a magyar mozi TV csatorna a 30 as csatornán mig a másik szobába lévo tV-n nincs sehol sem.két külön tányérral és fejjel van használva a két beltéri , de egy elöfizetés , egy fö és egy társbeltériként, nem két külön elöfizetés.
Az én beltérim egy K1000es a másik meg az alap beltéri a fele akkora fekete .Hogy lehet ezt a csatornát belehozni anélkül , hogy a többi elállitodna?
-
fer
őstag
Csak azt nem értem mi szükség volt erre a Magyar mozi tv-re? Semmi értelme.
-
csucsu54
tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Üdv!Melyik frekvencián adja?
-
draco31
veterán
Én meg csináltam egy gyári visszaállítást, lehet kellene az antennán kicsit finomítsak, 65/70 a jelem és minőség.
Úgy látom az m4HD-re továbbra sem sikerült egy kis hangerőt rakni -
Winnie The P
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ja. Egy kicsit eszetlenül vannak csatornák!
-
draco31
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Még nem néztem, nem volt időm, majd délután.
De ahogy nézegettem, a műsorai sem túl híresek. -
draco31
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Azt majd akkor úgy is észreveszem azonnal, mert ha jól emlékszem az Eurosportot is mozgatják, itt meg kb az megy folyamatosan.
-
garga pista
őstag
-
fer
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A címekben ez szerepel: "Műholdas hálózati karbantartás 2023.07.04." valamint "Országos műholdas TV karbantartás 2023.07.25". Én úgy veszem le, hogy a tv-t érintő változások 25.-én lesznek.
-
Winnie The P
őstag
Hát azért érdekes, hogy minden csatorna a helyén van. Nincs Magyar Mozi a beltéri (HD) bekapcsolása után. Én értelmeztem valamit félre? Vagy esetleg egy kicsit pontatlan volt a tájékoztatás?!
-
fer
őstag
válasz
Mikiller
üzenetére
Akkor nem nálam van a hiba, már elég rég néztem tv-t, csak most, hogy kicserélték a boxot végigzongoráztam, meg volt még valami 70 fölött, ami szintén nem jött be, de azt már nem találom, megjavult. Majd meglátjuk, holnap mit ügyködnek. Neked melyik verziós boxod van?
-
fer
őstag
Már ki is cserélték csak, lehet most meg olyat kaptam amit elsőnek adtak, és kb 2hét után ki kellett cserélni mert egyfolytában a kártyára panaszkodott, egyszóval nézhetetlen volt. Valamint a hangbeállításon is módosítanom kellett a tévén, mert a dolby hang nem ment át, de a képeken látszik is, hogy csak az egyiken van Dolby Audio felirat. Érdekelne, hogy kinek melyik van, és melyikkel van esetleg volt problémája. Ma már volt egy "kártya nincs behelyezve" üzenet. Valamint a Sport 2 HD -ra 10-es hibakódot dob, másnál ok?
-
fer
őstag
Rohadjon meg ez a box épp nézem az u21-es kézit, hát nem megadja magát a hdmi kimenet... , se kép se hang. Analógon még van valamennyi kép, de már szerintem az sem húzza sokáig eléggé vilbrál, remélem még a holnapot kibírja, aztán valamikor csak jön majd valaki szerőlőféle mert már bejelentettem. Biztonság kedvéért, ha vége a kézinek le is áramtalanítom, már csak a döntő miatt is.
-
válasz
garga pista
üzenetére
Köszi az infót!
(De jó. Úgy néz ki hetente programozhatjuk újra és állíthatjuk be a csatornákat...)
-
draco31
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Akkor 4.-én resi, pont a két euro-t nézem legtöbbet. Mert gondolom egy sima kikapcsolás majd vissza a kedvenc listából úgy is eltűnnek.
-
garga pista
őstag
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2023.07.04-én 00:01 - 06:00 óra között a műholdas hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a szolgáltatásunkban a jelzett időszakban kiesés lesz tapasztalható.Szolgáltatást érintő változások:
- a Magyar Mozi TV csatorna bekerül a csatornakínálatba
- változik a csatorna sorrend
- Eurosport 1, Eurosport 2, Mozi+, CBS Reality, HBO 3, M4 Sport csatornák csak az újrahangolás után lesznek elérhetőek.A karbantartás után, a set-top-box legalább 10 percre történő kikapcsolását (Standby /Készenléti üzemmód), majd visszakapcsolását követően a csatornakínálat frissítése automatikusan megtörténik.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Forrás: [link]Munkatársaink 2023.07.25-én 00:00 órától - 06:00 óráig országos műholdas TV hálózat karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a műholdas TV szolgáltatásunkban, a jelzett időszakban kiesés lesz tapasztalható.
Beltéri egységek újrahangolása nem szükséges, a karbantartás végeztével a szolgáltatás megfelelően fog működni.
Forrás: [link] -
yanna
addikt
Hali! Behányt az összes csatorna. Nálatok ok?
-
Winnie The P
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nekem még 12.-én sikerült.
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok.nektek sikerült az aktuális havi díjat befizetni. Az alkalmazáson keresztül?nekem hibát jelez .
-
garga pista
őstag
válasz
üzenetére
Erre majd akkor lehet érdemi választ adni, ha nyilatkoznak róla.
De a műholdas TP-k eléggé tömve vannak, én nem hinném hogy itt bővítés lenne.Sokan inkább azt tippelik, hogy a 4ig átköltözteti majd a műholdas előfizetőket az Amos 4°NY-ra (az érdekeltség miatt, meg oda lesz fellőve majd a magyar műhold). -
törölt tag
Ha a Digi és a Vodafone One lesz, akkor a csatornalista is összevonódik?
-
DFlash
tag
Sziasztok
Másnál is kockás / nézhetetlen több csatorna? - pl viasat film, izaura tv, axn, elég bosszantó.
2 beltérin ugyanaz a hibajelenség. -
draco31
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megnéztem közben a mai műsort rajta, hát sokat nem lesz használva a csatorna. Bár a Família Kft.-n nőttem fel.
-
draco31
veterán
Erről hallottatok? Ismeri valaki?
-
White24
csendes tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megoldódott a gondod?
-
fer
őstag
Hogyan lehet a diginél újra csekket kérni?
-
draco31
veterán
-
Gála
csendes tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen.
-
Gála
csendes tag
Megnéztem jelenleg a Intelsat 1002 műholdról adja a maradék csatornákat a Digi , más szolgáltatók is erről a műholdról a veszik a jeleket ? Lehet , hogy szakszerűtlenül fogalmaztam.
-
Gála
csendes tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nos hosszú idő eltelt ,nem jutottam semmire. A szolgáltató nem óhajt válaszolni. Próbáltam telefonon , emailben és végül ajánlott levélben kérni segítséget , hiba bejelentést tenni , de nem reagáltak semmilyen megkeresésre. Erősen gondolkodom a szolgáltató váltáson , kérdésem az lenne , hogy a Direct One műholdas TV szolgáltatással milyen tapasztalatok halmozódtak fel ? Érdemes azt választani , vagy rossz tapasztalatok vannak azzal is ? Illetve van egy technikai- informatikai kérdésem is . Ha váltok akkor a jelenleg beállított parabolantennát újra be kell állítani , vagy a jelenlegi beállítás elméletileg megfel csak rá kell csatlakoztatni az új szolgáltató beltéri egységét ? Köszönöm a választ !
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gregory91
üzenetére
Csak azt kellene eldönteni, hogy mennyi is az infláció....most kaptam nyugdíjbiztosítási indexáló levelet és KSH által közzétett inflációra hivatkozva 25,4%-kal emelkedik majd a fizetendő díj...én már csak kapkodom a fejem, hogy 9,39...14,5...25,4...és ki tudja még mi jön a jövőben infláció címszó alatt
-
gregory91
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Inflációra hivatkozva megemelik majd.

-
Winnie The P
őstag
Én tavaly novemberben újjítottam meg a szerződést, amely 2023.12.31-ig tart. Remélem marad 4700 ft az előfizetés.
-
kl122
tag
Ezzel a legújabb, május 1-jétől érvényes áremeléssel eljutott a műholdas DIGI arra a szintre, hogy már nem éri meg. Hozzádrágították a többi szolgáltatóhoz (van olyan nagy ahol konkrétan már olcsóbb) de legalább maradt minden szempontból fapados minőségű szolgáltatás...
-
Gála
csendes tag
Köszönöm a válaszokat ! Nem tudom milyen a jelerősség ( nem vagyok otthon az informatikában ) Meg próbálom az ügyfélszolgálatot. Még egyszer köszönöm !
-
Gála
csendes tag
Automatikus frissítést is , mint korábban írtam az " eltűnt " csatornák vagy nem jelennek meg , vagy néhány másodperc múlva akadozik , majd elmegy . Néha megjelenik egy felirat , hogy: Nincs jel vagy gyenge
-
Gála
csendes tag
Próbáltam a gyári visszaállítást is , eredmény nélkül.
-
Gála
csendes tag
Igen műholdas.
-
AtHoS
nagyúr
Gyári visszaállítást próbáld meg. Én nem tapasztaltam, hogy tűt volna el, de nem is lapozgatom állandóan az összes csatornakínálatot, mert Kedvenc csoportot használok, de abból a kb. 30-ból nem tűnt el egy sem.
Mondjuk faterom se panaszkodott, hogy valami hiányozna neki, pedig Ő több csatornát szokott használni, mint énWinnie The P
Hmmm...tényleg, ez a helyi érdeklődős kérdés erősen arra utal, hogy eltévedt a topikok között
-
Gála
csendes tag
Tiszteletem ! Érdeklődöm másoknál is tűntek el csatornák februárban ? Főleg film és ismeretterjesztő csatornákra gondolok. Egy februári este , 9 órakor mentek el az említett csatornák .Próbáltam az automatikus frissítést , de eredménytelen volt , továbbra sincsenek. Nem tudom van -e jelentősége Dél Baranya a helyszin , egyik helyi ismerősnél ugyan ez a helyzet. Tájékoztatást nem küldött a szolgáltató , hogy megszűnnek csatornák , vagy átalakítás lesz .Érdeklődnék ez országos jelenség , vagy esetleg csak helyi gond? Előre is köszönöm az esetleges választ !
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Aha, megvan: Magyar Mozi TV
A műholdas csatilistában nem szerepel [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ha hányat, akkor én nem kérem
Amúgy milyen új csatorna, amit említesz?
-
nagysandor79
aktív tag
Az új csatorna a műholdasoknak is elérhető lesz? Ha igen vajon hányás csatornán?én eddig nem találtam meg
-
yanna
addikt
History csatornán másnál is a "105-Hiba audio és video alatt" műsor megy?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán nem ipari hulladékot kellene az előfizetőknek adni...