Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Elvagyok
senior tag
Igen.a UPC és a UPC Direct között tudok különbséget tenni.Egyébként TE ezt hogyan értelmeznéd?"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön kérése alapján elvégzett vizsgálat eredménye szerint jelenleg nem áll módunkban megvalósítani a háztartásának a kábelhálózatunkhoz való csatlakoztatásához szükséges fejlesztést."

-
frovery
senior tag
"AMC Networks Central Europe Kft.
AMC Networks
Az AMC Networks több mint 30 éve elkötelezetten minőségi műsorokat és filmes tartalmakat készít. Tulajdonosa és működtetője számos kiemelkedően népszerű és díjnyertes kábeltelevíziós márkának. Az AMC, az IFC, a Sundance Channel, a WE tv és az IFC Films jól megkülönböztethető és kulturálisan fontos tartalmakat készít, mint a díjnyertes Mad Man, a Breaking Bad vagy a The Walking Dead.AMC NETWORKS INTERNATIONAL - CENTRAL EUROPE
Az AMC Networks International - Central Europe (AMCNI Central Europe) budapesti székhelyű, a teljes kelet- és közép-európai régióban televíziós csatornákat működtető társaság.
Az AMCNI Central Europe magyarországi portfóliója változatos tematikában sokféle televíziós csatornát kínál a nézőknek. A Spektrum HD, a Spektrum Home és a TV Paprika kellemes kikapcsolódást és sokrétű információt nyújt. Sport témában a Sport1 HD-n, a Sport2 HD-n és a Sport M-en mindent megtalálunk, ami sport. Kisebb és nagyobb gyerekeknek a Minimax és a Megamax teljesen gyermekbiztos környezetet jelent. Az AMCNI Central Europe széles portfólióját a film csatornák teszik teljessé úgy, mint az AMC, a Sundance Channel, a Film Mánia és a Film Café. Mindennap este 20:00 órától – a Minimax adásidejét követően – éjfélig látható a C8 műsora. A C8 széles nézőközönségnek szóló műsorfolyam, mely az AMCNI Central Europe csatornáinak műsorkínálatából kíván ízelítőt adni.1139 Budapest, Lomb u. 23-27.
http://www.amcnetworks.com/amcni " -
-
dsd1
tag
"...aki többet fizet érte."
Jó, de mi alapján döntik azt el hogy megéri-e azt a pár millió EUR-t licitálni a hároméves PL jogokért vagy ki tudja mennyit az UEFA BL-ért? Valamennyi tervezhető közvetlen bevételt még le tudnak matekozni a menedzser urak, de a többi haszon már csak jósolgatás vagy presztizs kérdése, goodwill. Meg nyakatekert összefüggések levezetése a Digi kábeles és műholdas előfizetői számaival.
De a BL jogok elvándorlása után úgy gondolom hogy magyarországi PL-ért a Digin kívűl nem fogja magát törni sem az Eurosport (Bundesliga 2017-ig), sem a SportTV. És azt sem tartom kizártnak hogy egy kvázi-kartellezés folyik a háttérben a jogok elosztása terén, ezért a La Liga is marad ahol van. -
wolf033
senior tag
Eurosport 1-2, Digi 1-2, Sportklub.
Ezeken állandóan foci megy vagy esetleg még tenisz.
Régen Én is szerettem (FIFA 14-el szoktam is néha játszani) a focit sőt még űztem is amatőr szinten (céges csapattal még kispályás bajnokságot nyertünk) de ahogy öregszem úgy kezdem egyre jobban utálni, főleg, hogy mást nem is talál az ember a sportcsatornákon.
-
wolf033
senior tag
Most Te miről beszélsz? Nagy ívben le..om, hogy ki milyen chippet meg dekódert használ. Nekem az a lényeg amit látok. Egyébként ha ilyen okos vagy akkor miért nem válaszolsz arra amit kérdeztek. Nekem akármit is állítasz sokkal jobb szemre a digi és kész. 13186-ra válaszoltam de ha Te másképp tudod akkor hajrá. Lehet válaszolni a kérdezőnek és nem a másikkal kötekedni.
-
zichie
senior tag
A "T" sat induláskor még jó minőségben adott, ill. pontosabban a hivatalos szolgáltatás indulás előtt lehetett "belenézni" PC-s dvb-s2 tunerrel, mert tesztelték a szolgáltatást az Amos műholdakon és pár napig minden FTA volt. Ekkor még nem lehetett előfizetni, sőt a "T" pontokon nem is tudtak arról, hogy lesz műholdas szolgáltatás. A teszt alatt a HD csatornák 1920x1080-ban mentek, igaz nem volt belőlük sok, egy kezemen meg tudtam számolni. Az SD-k is 720x576-ban vagy 704x576-ban mentek. Ekkor még a három magyar műholdas szolgáltató (Hello HD még nem volt) közül a "T" volt a legjobb képminőségben (a teszt alatt), bitráta is volt bőven a csatornáknak. Aztán jöttek a csatornabővítések transzponder bővítés nélkül és szépen csökkent a csatornák sávszéle. Két vagy három évvel ezelőtt volt valami műszaki probléma, mert pár napra az SD csatornák FTA-k lettek. Ekkor PC-s tunerrel ismét meg lehetett vizsgálni a tartalmat. Sajnos a HD csatornák kódoltak maradtak. A sávszélek szépen lecsökkentek, az SD-k szinte mind 480x576, 640x576 voltak, egyik sem volt 720x576 vagy 704x576, azaz "full sd".
Most nézve TSReaderrel a bitrátákat a HD csatornák nagy része 4-5 mbit/s alatt van (pl. HBO és AXN). Sajnos a kódolás miatt a kép felbontásra és minőségre nem lehet ránézni PC-vel, pedig érdekes infó lenne. -
Watt25
veterán
De ez most hogy jön ide? Már eleve a HD csatornákat mindenki MPEG4-ben (H.264-ben) sugározza (most erről volt szó), tehát ez elég egyértelműen összevethető. Az SD csatornák esetén pedig számszerűen az MPEG2 csatik sávszélessége nagyobb általában, az MPEG2-MPEG4 közti szorzót meg mindenki eldöntheti magának...
-
-
törölt tag
Nem várhatnak 2017-ig az biztos. Előbb kell lépni valamilyen irányba, mert a piac megköveteli. Más: Egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes az EPG, de azt sem, hogy jó, vagy megfelelő. De ez a része még mindig nem annyira fontos mint az, hogy van alternatíva az egyes helyeken 2,5-3x ennyiért kínált invi, vagy egyéb konkurencia nélküli kábelszolgáltatókkal szemben. Főleg ott, ahol csak analógban adnak, mert tudomásom szerint még ilyenek is vannak.
-
törölt tag
Jövő évi? Ne már, idei fejlesztésről volt szó. Valaki írta, hogy a Thor7 elrajtolt, de akár más irányba is haladhatnak, nem tudhatjuk.
Olvastam egy módszert a karakterhiba orvoslására is, de nem próbáltam még, annyira nem érdekel a téma, nekem a Port.hu mindig kéznél van és 1000x jobb. Mi napi tíz tizenkét órán át használjuk, és nem tapasztalunk instabilitást a műsoroknál. -
interstate76
addikt
"építettem fémdarabokból, meg lada ablaktörlőmotorból forgatót, odalentről dupla kapcsolóval, commodre 64 tápegységgel ment"

(#12934) Pumma Aham. Megkérdeztem, hogy nagyobb tányérral megoldható-e, hogy ne menjen el a digi műholdasának képe rossz idő esetén, erre nekiálltál okoskodni, hogy "minek kellene nagyobb tányér, jó a digi úgy, ahogy van". Biztos mki h.lye, aki lecseréli a Digi által adottat nagyobbra... Ugyanannyira szakmai jellegű az érvelésed, mint a LED / LCD TV topikban. Mondjuk Piwi-vel biztos jól megértitek egymást, ő is szereti a "jól megalapozott" érvelést.
-
törölt tag
Piwi-vel vitázott. Előtte én válaszoltam neki, hogy szerintem és nálam milyen a digi, és mi a véleményem róla, erre engem is letolt. Közben meg leírta, hogy nincs digi műholdas vétele és nem is akar ilyent.
Innentől kezdve nem is veszem figyelembe a véleményét.Fuvaros A problémádra a digisek tudhatják a választ, szerintem adj le egy hibajelentést. Valószínűleg csere lesz.
-
-
Még akkor beállítottam,de csak mostanában vagy rosszabb idő.De szuper lett.Igaz én bekapcsoltam a nyákon,az 5 dB csillapítást,mert már nem jelet kerestem,hanem a meglévőt a legjobbra állítani.10 percet elszorakoztam,de szerintem elértem a legjobb eredményt.A beltéri is többet mutat pár százalékkal,mind jel mind minőség terén.
Még annyi,hogy hangra lehet jól beállítani talán.A végén már sípolt a fülem
-
-
dsd1
tag
És nem mellékesen ezek mellett azt digis tükröt, a fejet, fali tartót, és a 10m koaxot, amit egyébként ettől a tükörtől függetlenül kötelessége lenne felszerelni, leteszi szépen, és ott hagyja [...]
Hát lehet hogy régen nem számolták fel az anyagköltséget (ahogy a T-Homenál sem), de most kinn van a Digi weboldalon hogy: "Az egyszeri szerelési díjon kívül a telepítésnél felhasznált anyagok, eszközök díját is ki kell fizetni." (tükör, falikar, fejkonverter, koax,egyéb). Későbbi jóváírásra is csak a 8000 Ft-os alapszerelési díj kerül. Meg a szerelési lapon amúgy is be lett jelölve hogy saját kültéri egységre lett installálva, úgyhogy mutyi kizárva

Egy korábbi hozzászólásban olvastam hogy kis antennára (60cm) a Digi nem hajlandó installálni, de a T-Home antennára mondták hogy az tökéletes. -
feco93
tag
Én nem tudom nem értek hozzá! De frekit biztos nem módosítottak ! Én csak azt tudom mondani amit nekem mondtak. Én arra tudok gondolni hogy valami olyan módosítást történhette amit a smart cam modul nem tudta feldogozni. Gondolom majd dobnak rá valami frissebb szoftvert! De ez csak az én véleményem!!!
-
A fejjel már sokat játszottam,ezeket már kipróbáltam.Amúgy ilyen keresőm van [link]
De profinak nem nevezném.5 perc sípolás után kiszedtem.Valahogy nem sikerült jól beállítanom az érzékenységét.Vagy állandóan jelzett vagy nem volt jel.Majdnem úgy ugrált mint a beltéri.Beltérire támaszkodtam inkább.Lehet hátul át kell kapcsolnom az 5dB kapcsolót
Más ötletem nincs.
De az antennának ilyen időben is hoznia kéne a csatornákat?Ha jó minden,ilyen durva esőkben sem kéne elmennie? -
Watt25
veterán
1. Ez az én táblázatom.
2. Az első bekezdésed szöges ellentétben van a másodikkal. Nem igazán értem, hogy mit akarsz mondani. Az első bekezdésben megkérdőjelezed azt a (tapasztalati) tényt, hogy a videók bitrátája nem konstans, a másodikban pedig elmondod, hogy a fix sávszélességű mux-ban a videók bitrátája a képtartalom függvényében változik.
3. A táblázat lényege, hogy bitráta alapján a műholdas Digi adhatja a legrosszabb képminőséget, amelyet te is megerősítettél.
Most akkor mi van? -
karldergroße
senior tag
Az egy normális tendencia volt, hogy a tömeges elterjedésig a mobiltelefon drága volt és utána fokozatosan olcsóbb lett.
Az UPC-nek 2 okból volt elérhető a 7000 Ft-os havidíj (és vegyük hozzá azt, hogy akkor 7000 Forintért kicsit többet lehetett vásárolni, mint manapság...)
1. A konkurencia hiánya és az azzal való gátlástalan visszaélés
2. A magyar átlagfogyasztó totális bárgyúsága és televíziófüggősége.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)