Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
Tibi1977
csendes tag
Üdv.!
Már régóta levelezgetek a DIGI-vel, hogy a műholdas Travel channel-ről és a ducktv-ről hiányzik a 16:9-es kapcsolójel és ezáltal a készülékemen helytelenül, összenyomva, 4:3-ban jelenik meg a kép. Márciusban kezdtem velük levelezni, facebookon is többször jeleztem nekik. Akkor még több adón volt rossz a képarány. Ezek voltak a: Universal channel, U Tv, H!t Music, H!t Music RO és a fent említett két csatorna. Az első négy azóta érdekes módon megjavult és 16:9-ben látható nálam is. Ezen két csatornán miért nem tudják megoldani? Vagy a Travel és a ducktv adja rosszul a DIGI-nek a jelet? Akkor miért nem intézkednek ez ügyben? 2 levelemre nem válaszoltak (május 29.-én és július 15.-én küldtem nekik), a 3. levélre van még 3 napjuk. Engem néznek hülyének, mert ők 16:9-ben látják, de kapcsolójel hiányában nálam nem jó? Utolsó levélben írtam nekik, hogy ha ők nem teszik rá a kapcsolójelet, a Fogyasztóvédelmet és (vagy) az NMHH-t fogom megkérni, hogy oldják meg. Arról nem is beszélve, hogy nem válaszolnak leveleimre. Úgy gondolom, ha azt írnám nekik, hogy nyaljanak sót vagy sz@rjanak sünt, akkor is kéne válaszolniuk, minimum annyit, hogy: Köszönjük véleményét. Vagy rosszul gondolom? Amúgy semmi ilyet nem írtam, csak azt, hogy hiányzik a kapcsolójel és nem jó a képarány. Állítani tudok a tv-n, csak akkor a 4:3-ban adott műsorok lesznek széthúzva és ott lesz rossz a képarány. Ennyire bonyolult dolog megoldani a kapcsolójelet? Ha van itt DIGI-s kolléga örülnék ha tudna valamit intézni.
-
apus45
újonc
Üdvözlet!
Új Kaon használó vagyok. Kérdésem lenne: pendrive-ra felveszek több műsort, nem akarom az egészet törölni, (formatálni) csak néhányat. Hogyan kell csinálnom?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
YAS-dude
üzenetére
Nem olyan nagy ügy az egész. Egyszer kell csak szerkeszteni a transzpondereket a tévén(csak a szükséges kb. 20 db legyen és mindjárt nem lesz 1000 csatorna), pen-re lementi majd ChanSort-tal a rendszerezi és visszatölti. Onnantól már nincs nagy gond vele. Ez jó lesz referencia listának is, meg később bármikor vissza tudja tölteni a tévére.
-
-
Watt25
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
De még mindig nem CL, hanem CI! (I, mint Ibolya! Vagy Interface...)
-
z123456789
addikt
-
Clever0
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Örök hálát, azért nem érdemlek. A Digi kártyát és olvasót is ad, mert párosított, nem úgy, mint az UPC direct.
Azt tudd, hogy, ha később bekerül, vagy kikerül egy csati, akkor neked kell törölnöd és újrakeresned, ahogy a YAS-dude is írta! És általános tapasztalat szerint a tévék lassabban váltanak csatit, mint a boxok, bár az új firmware óta a Kaon is lassult a fórumokon olvasottak alapján. Valószínűleg műsort rögzíteni is egyszerűbb szolgáltatói box-szal, mint tévével. -
YAS-dude
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Úgy rendeled meg a szolgáltatást, hogy ci+ kártyát kérsz és azt hoz a létrásember.
Sokat kell birkózni az okostévével mire használható lesz, transzpondereket szerkesztgetni, százával törölgetni a feleslegesen megtalált csatornákat, szóval ha ilyenekre nincs időd és türelmed, akkor válaszd inkább a boxot. (Az is lesz a szerelőnél, ha még a szerződés/munkalap aláírása előtt meggondolnád magad). -
capafic
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint vagy beltéri, vagy tv-csere...
Üdv! -
Clever0
senior tag
-
z123456789
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen láttam azt is, de régebben ezért ha embert öltem volna sem működött volna. Szóval ez is fejlődött. Esetleg a bürökráica részét is leírnád címszavakban? Mármint ez hogyan működik? Jelzem hogy nem kell STB, és adnak egy kártyát, vagy magamnak kell beszerezni, esetleg plusz költséggel jár stb...

-
Anonymus23
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Ahogy előtted 2-vel írták: CI+ fogadására alkalmas és DVB-S2 tunerrel rendelkező TV-vel igen lehetséges.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Visszaolvastam pár hsz-t, és ennek tudatában szeretném megkérdezni hogy már van lehetőség a műholdas szórást CI modullal venni, set top box nélkül, egyenesen a TV készülkbe dugva?
Vagy szövegértelmezés egyes?
-
-
capafic
csendes tag
Sziasztok!
Lehet sokadik vagyok aki ezzel jön, de egyértelmű választ nem kaptam a fórum és más infók olvasgatásából a kérdésemre.
Szeretnék műholdas Digi előfizetést, de ha lehet ne beltériekkel hanem CI+ kártyákkal. Mindkét meglévő Samsung tévénkbe (LE40C650L1WXXH és UE32F5000AWXXH) lehet ilyent tenni, de eltérő infókat találok arról, hogy működni fognak-e ezekkel.
Valahol azt olvastam, hogy létezik Firmwire amit le lehet tölteni. Meg is találtam a Samsung honlapján, de 2012-es kiadás. Egy német fórumon olvastam, hogy valakinek ezzel a frissítéssel sem működött az ilyen típusú tv-je.
Van valaki a fórumon, akinek sikerült ilyen Firmwire rátöltés után működésre bírnia ilyen vagy más, a Digi honlapján a kompatibilis listában nem szereplő készüléket?
Ha megrendelném a Diginél ezt az előfizetést 2 év hűséggel és CI+ kártyákkal és nem sikerül a frisítés akkor még van lehetőségem az előfizetést módosítani beltéri egységre?
Jó lenne, ha megoldható lenne kártyával, mert antenna terén úgyis bonyolult lesz a dolog. (Lapantennát kell vennem, nem engedik a tányért)
Köszönöm előre is a tanácsadást! -
atees
őstag
Sziasztok!
Tányéros tvnél fekete kicsi box ( nem tudom a márkáját, mert szüleimnél van) tévézés közben 3 óra után kikapcsol, hol lehet ezt kikapcsolni benne?
Illetve a csatorna sorrendet nem lehet módosítani?? -
Elindult!

-
törölt tag
válasz
csab70
üzenetére
Gugli mester tudja, DIGI Sport 3:Intelsat 10-02, 12643H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK
-
csab70
csendes tag
Hallo, hallom, hallik?
Tud mar valaki pontos poziciot a Digi Sport 3 hoz?
Kene a freki, SR, Polarity, DVB vagy DVBS2, FEC es a PSK
Elore is koszi -
2015. október 24-én, szombaton a DIGI Sport elindítja harmadik HD-csatornáját, DIGI Sport 3 néven. Az új adó indulásával több Európa-liga, valamint angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatnak majd a DIGI Sport nézői! Íme az első hétvége műsora!
Azért az igazán szép,hogy az emberek képesek ezért is hőbörögni miért indul új csatorna...Elvileg du kettő körül már műholdon is elérhető lesz!
-
dsd1
tag
Te tudod... Szerintem a havidíjak és a sportok miatt (ha ez szempont) rosszabbul jársz hosszú távon. Nálam a Digit simán rákötötték a T-Home-tól megörökölt tányérra, úgyhogy csak párszáz forint anyagköltség volt, így a plusz 20k egy kicsit tényleg erősnek tűnik egy meglévő installáció esetén. Egy új 80-as Technisat parabola max 7-8 ezer Ft.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv tányéros Digisek ! Ma ezt a kérdést tettem fel a Diginek

Tisztelt szolgáltató ! Régi hűséges előfizetőjük vagyok, (műholdas) nincs arra lehetőség hogy ugyan nincs diginetem,de van viszont Telekomos internetem. Ezen keresztűl szeretném hogyha igénybe vehetném a "digionline" szolgáltatásukat ? Mert így a műholdas előfizetőkkel akkor jól kiszurtak,nem igazán fog senki plusz min.1500 ft-ot havonta fizetni a digi mobilnetért a müholdas előfizetéshez pluszba. Köszönettel...
Válaszuk !
Tisztelt Ügyfelünk!
Jelenleg nem lehetséges, amint ez változik,
a hivatalos fórumainkon erről értesíteni fogjuk
az előfizetőinket.
-------------------------------------------------------(Szomorú a történet,akkor erre várhatunk......)

-
zsiz
őstag
ööö mégsem leszek digis. nem spórolok annyit az olcsóbb havidíjjal (a UPCD-hez képest -1k havonta) a két év hűség alatt, mint amennyi a bekötés lett volna. ugyan a telefonban mondták, hogy 8k lesz, csak arról feledkeztek meg szólni, hogy még egy 20ast tegyek hozzá anyagköltségnek... ehhez képest mikor a UPC-t kötötték, megkérdeztük mennyi lesz, mondták hogy 6k és annyit is fizettünk. és ebben benne volt minden a szerelés 3 tv-re, bekötéstől kezdve a tányéron, kábelen keresztül az utolsó csavarig minden. ráadásul ha hosszabbítok vagy új szerződést kötök, akkor fél évig felét elengedik a csomag havidíjának. úgyhogy most mondhatom vissza a szerződésbontást.
egyetlen pozitívum a (külsős) szerelő srác volt aki kijött... aki jobb ügyfélszolgálatosnak bizonyult, mint az ügyfélszolgálatos hölgy. korrektebb tájékoztatást adott, és így szerencsére még a felszerelés előtt meggondoltuk magunkat. mondta is, hogy igen, ezt az ügyfélszolgálatos el szokta felejteni közölni.. pedig azért ekkora plusz költségről illene szólni előre szerintem.. (oké mindent nem tudhatnak pontosan előre, de legalább a tányér+fej árát mondhatta volna, neadjisten rákérdez, hogy falra vagy tetőre szeretnénk és arra mond legalább egy kb. árat..) de anyagköltségről egy szó nem esett a telefonban. persze én is rákérdezhettem volna, de ha egyszer az üfszolg. azt mondja, hogy 8k lesz akkor én mit erősködjek? a szerelő nem tudom jár-e ide olvasgatni, de ezúton is köszönet neki a tájékoztatásért és a hozzáállásáért

egyúttal a topikot is itthagyom mivel nem lesz rá szükségem a továbbiakban, de legalább rátaláltam, hogy van UPC-s topik is, ennyi haszna volt legalább.. amúgy itt PH-n mi az aminek nincs külön saját topikja?!

sziasztok!
-
ladlac
tag
Ma telepített a szerelő, beltéri üzemel normálisan, jönnek a csatornák, de a két Smart Cam-es tévét meghagyta nekem, mert ahhoz nem ért. Megcsináltam magamnak, de mindkét tévé esetén hibakód van. Az egyiknél azt írja, hogy a smartkartya egy másik modulhoz van párosítva (26), a másiknál meg azt, hogy a Smartkártya sosem volt párosítva (25). Ez így van már több órája, többször kivettem már a kártyát és a modult is, áramtalanítottam a tévét, de semmi. Hívjam az ügyfélszolgálatot, vagy ez normális, várni kell akár egy napot is, amíg aktiválják a kártyákat? Vagy más a probléma?
-
mcfly82
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Igen.
-
nagysandor79
aktív tag
a kaonnal felvett műsort csak a kaonnon lehet visszanézni ugye?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Punisher15
üzenetére
1 HD-s tp van jelenleg, akkor vagy nem lesz HD vagy a többi rovására megy a dolog.
-
kpeter0121
csendes tag
válasz
Clever0
üzenetére
Köszönöm, úgy csináltam mindent ahogy le van írva, és az első frissítésnél a 2.0.38-nál nem tudtam ujra indítani a beltérit, kábellal is próbáltam, ott a loader feltölti a programot, és a végén a beltéri kiírja, hogy end-, és itt megáll. Ezt követően nem indítja ujra a beltérit. Próbáltam úgy is, hogy széthúzom az emd után, és ujra indítom a beltérit, de nem indul el. Több szofwar-t is kipróbáltam, ujabbakat az előzőnél, de ugyan ez a helyzet. Mi lehet a baj ????
-
kpeter0121
csendes tag
Tisztelt fórumosok, segítséget szeretnék kérni, vettem egy amikohd8260+ - os beltérit, mert azt írták, hogy jó hozzá a digis CI+ modul. Nem sikerült összehoznom a kettőt, mindíg azt írja ki, hogy nincs összepárosítvan a tv-vel. Hogy lehet összehozni a beltérivel a modult, úgy, hogy az olvassa ??? Köszönöm a segítséget előre is !
-
Punisher15
tag
Most néztem hogy lesz Digi Sport 3 2015. október 24-én, startol.[link]
Van már valami infó róla hogy egyből bekerül e és hd lesz e belőle? -
zsiz
őstag
-
kpeter0121
csendes tag
válasz
Clever0
üzenetére
segítség kellene, megpróbáltam feltelepíteni a 2.0.38-as szoftot, de a folyamat végén kikapcsolt, és most nem kapcsol vissza a beltéri azt irja ki on, de nem kapcsolható tovább, szerintem elakadt a frisstítésben ???? villog az on, mintha beakarna kapcsolni, de nem reagál egy gombra sem, még a távirányítóra sem?
-
kpeter0121
csendes tag
válasz
kpeter0121
üzenetére
segítség kellene, megpróbáltam feltelepíteni a 2.0.38-as szoftot, de a folyamat végén kikapcsolt, és most nem kapcsol vissza a beltéri azt irja ki on, de nem kapcsolható tovább, szerintem elakadt a frisstítésben ???? villog az on, mintha beakarna kapcsolni, de nem reagál egy gombra sem, még a távirányítóga sem?
-
kpeter0121
csendes tag
válasz
kpeter0121
üzenetére
segítség kellene, megpróbáltam feltelepíteni a 2.0.38-as szoftot, de a folyamat végén kikapcsolt, és most nem kapcsol vissza a beltéri azt irja ki on, de nem kapcsolható tovább, szerintem elakadt a frisstítésben ???? villog az on, mintha beakarna kapcsolni, de nem reagál egy gombra sem, még a távirányítóga sem??
-
Clever0
senior tag
válasz
kpeter0121
üzenetére
Csak annyit kellett volna tenned, hogy beírod a keresőbe: amiko 8260
és ezt találod: hsz_12674 -
válasz
kpeter0121
üzenetére
Keress rá itt a fórumon!
Bemásoltam régebben,hogyan kell csinálni!
-
kpeter0121
csendes tag
-
ladlac
tag
A szerelővel egyébként mennyire lehet egyezkedni bekötésnél? Az antenna mondjuk ne erkélykorlátra kerüljön, hanem tíz centivel arrébb, egy méterrel magasabban, a falra. Van valami irányelvük, hogy ha már fúr-farag a házamban, beleszólhassak, hogy minél kevésbé zavarjon utána a mindennapokban, vagy megcsinálja, ahogy neki a leggyorsabb, legegyszerűbb, és ha működik, nincs beleszólásom? Vagy abszolút szerelőfüggő a dolog, ha jó fej, akkor próbál igazodni, ha nem, akkor nem?
-
Clever0
senior tag
Ezt az oldalt nézd meg: Azimut és elváció számolása
Vagy ezt: Satellite Finder / Dish Alignment Calculator with Google MapsMindkét oldalon be kell írni a címedet és a keresett műholdat (ami a 0.8-1W pozícióban található Thor / Intelsat).
-
Watt25
veterán
Nem értem. Ha már telefonnal próbálkozol, miért nem valamilyen műholdkereső programmal.
-
borbas666
aktív tag
Hali. Ha jól emlékszem 14 napot ígérnek max. Nálam 16. napon jöttek. Thome volt előtte nálam. Maradt minden kábelek és a tányér is. Így is 10.000Ft a bekötés 3 tv-re. Nekem azt mondták, hogy a upc tányérjára nem kötnek rá, mert az kisebb. Tehát valószínű hogy nálad még az is kell meg a fej is. A kábelezés az marad. Szerintem olyan 14-16 ezer környékén lesz a bekötés ha kell a tányér is, ha neked is rákötnek akkor az alap 8000Ft.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Tegnap a weboldalon leadtam az igénylést műholdast TV előfizetésre. Mennyi idő kb mire nézhetem is? Illetve bekötéskor a szerelőnek kell fizetni a 8000 Ft-os bekötésen kívül valamit (nem egy felesre gondolok, hanem valami anyagköltség vagy ilyesmi)? A nagyobbik csomag lesz bekötve, 2 TV-re, 2 HD beltéri bérléssel, 2 év hűséggel.
Antennát tesznek fel másikat vagy használják ami van? (UPC Direct) Köszi a válaszokat.
-
laca500
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
Köszi.
Megnéztem és pl. Franciaországban (Párizs környékén) a K2-nél 70cm-t ír viszont a Spot 3-nál meg csak 50cm-t. Melyiket nézzem ami tuti? Gondolom persze minél nagyobb annál jobb, csak hát ugye a kamionban a hely hiányát is néznem kell. Szóval minél kisebb a tányér, annál jobban tudom elpakolni! Nem tudom, hogy pl. kisebb tányér de erősebb fej párosítás mennyire jó megoldás.
Itt van pl. ez a tányér. Erre azt írják, hogy egy 60cm-sel egyenértékű. Ha esetleg ehhez egy jobb fejet tennék, annak lenne haszna. Vagy a vétel nem függ ettől? -
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Kamionban szeretnék műholdas adásokat nézni.
Itthon digi előfizetésem van, úgyhogy ha lehet szeretnék itt maradni.
A kérdés, hogy mennyire egyszerű a digi antennáját különböző helyeken beállítani, illetve az aránylag jó vételhez és könnyű beállításhoz mekkora átmérőjű antenna az ajánlott? 60cm általában elég?
Európa különböző országaiban járok, de a jellemző Németország, Franciaország, Ausztria, Hollandia, Belgium, Szlovákia, Csehország.
Több kollégámat kérdeztem, ők a UPC-t használják, viszont én ha lehet maradnék a diginél.
Olyat is olvastam már, hogy a digi holdjára nagyon nehéz az antennát ráállítani. Pont ezért kérdezem, mert ugye nekem lehet, hogy minden nap más helyen kel majd a beállítást megcsinálni. -
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok bocsánat a triviális kérdésekért, de a digi honlapja nekem nem egyértelmű és robotokkal sincs kedvem beszélni telefonon. Írtam nekik is, de talán Ti gyorsabban tudtok válaszolni.
Van egy csomó beltéri egység. Ezek közül melyiket adják alapból? Tudnak műsort felvenni? A holnapon azt írják, hogy nem, de itt is és a készülékek leírásában is az van, hogy tudnak. Ha tudnak, akkor bármit felvesznek vagy csak egy-két adó műsorát? Pl ha kiegészítőként rendelek hbo csomagot, akkor azt is fel tudom venni? A tányér, amit felszerelnek azért kell bérleti díjat fizetni?Előre is köszi a válaszokat
-
Dohren
tag
üdv
lehet én vagyok ügyetlen, de nem találtam meg a választ, így kérdeznék:
LG tv + dig smart cam
sikeresen beállítottam a csatornákat, kitöröltem egy rakat nem oda illőt, de amikor a hivatalos csatorna listával egyeztettem akkor hiányzott pár csatorna (AXNek, RTL2I) illetve csak az m4 hd és duna hd volt, semmi más HD.
a hiányzó csatornáim lehetnek másik műholdon és ezért nem találom?
-
mcfly82
tag
Sziasztok! Mióta szoftvert frissítettek, nálam a Kaon HD boxon a felvett műsoroknál nem működik a sárga gomb, azaz nem tudom törölni a felvételt, sem áthelyezni vagy átnevezni. Másnál is van ilyen gond? Valaki legyen szíves nézzen rá...
-
Haneto
tag
Lehet nem így van de a KAON HD legutóbbi frissítése óta sokkal jobban szeret HD csatornán csúszni a kép és a hang....
-
foxymaci
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen és még egy pár csatorna galaxy nickelodeon szóval akkor valami központi hiba lehetett
#Haneto nekem megvan még a fishing
-
Haneto
tag
Fishing and Hunting-ot kivették a csatorna listából?
Ja látom nem vagyok egyedül.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Tegnap este az AXN CE másnál is sz@rakodott a (Star Wars) alatt? Konkrétan csak sötét kép volt!!!! A másik két AXN is ilyen volt
-
yanna
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Na ki van a mittoménmim!
A három AXN, a Galaxy meg F&H a következőkkel nem jelenik meg. "A választott program nem elérhető" -
yanna
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Én csak 1 vagyok az "okos" kártyások közül, de elég sokszor megtelik a hócipőm.
Tegnap csak a Duna TV tűnt el, ma meg az összes csatorna úgy csinált, mintha nem lennék előfizető.
Ezt már nem először adta elő, 2-4 hetente szórakozik velem. Ilyenkor áramtalanítás, kártya kiszedés, visszarakás a megoldás,de jógázik vagy 3-4 percig mire észhez tér. 
-
törölt tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Na teszteltem az Lg 570r-en. Mindigtv-n sd-ről hd csatornára váltás 2,5-3 sec., a Smart Cam-on ugyan ez 4.5-5 sec.
-
törölt tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Lg 32ln570r
-
törölt tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
A KAON gyorsabb! Itthon van 2 KAON HD és egy Smart Cam, tapasztalatból mondom.
-
jegenye77
addikt
Szabin voltam és egy jó ideje nem néztem tv-t. Nálam most frissült.
Idegesítően lassú lett a csatorna váltás.
Másnál is ez van?
Ezen javítanak később? -
ladlac
tag
Két és fél hete alvállalkozó szerelőnél rendeltem meg szolgáltatást, de még mindig nincs bekötve, mert a szerelő nem kap quad fejet. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy csak várok, előbb-utóbb csak lesz valami?
-
yanna
addikt
Csak nálam nem megy a Duna, vagy van valami változtatás? Az összes többi csatorna ok.

-
tszabi
tag
válasz
Clever0
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöktől.
Akkor lesz egy felvevőm, ami a digitális világban már nem jó szinte semmire... Valószínű így eladni sem érdemes, nem sokat adhatnak érte.
Még egy kérdés: a DIGI-nél lehet saját szereléssel kérni a műholdas szolgáltatást? Vagy inkább ne próbálkozzak, szereltessem fel 6e ft-ért?
-
Clever0
senior tag
-
tszabi
tag
Sziasztok !
Már 2 hónapja olvasgatom itt a fórumokat, hogy melyik műholdas szolgáltatót válasszam majd az új lakhelyünkön, de még mindig nem tudtam dönteni (vezetéken csak a T-home IPTV érhető el, 20 MB net mellett).
Viszont lenne egy olyan problémám is, amire nem találtam még választ:
van egy analóg winchesteres DVD-felvevőm, amit a mostani lakhelyünkön nagyon jól tudok felvételre használni a vezetékes UPC előfizetéssel.A 3 nagy műholdas szolgáltató között van olyan ahol ezt az analóg tuneres felvevőt tudnám használni? Vagyis a digitális jel mellett lehet analóg jelet is kinyerni?
Ha lehet, akkor hány csatorna jön analóg módon is?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Üdv!

Tegnap csak a Duna TV tűnt el, ma meg az összes csatorna úgy csinált, mintha nem lennék előfizető.
Ezt már nem először adta elő, 2-4 hetente szórakozik velem. Ilyenkor áramtalanítás, kártya kiszedés, visszarakás a megoldás,de jógázik vagy 3-4 percig mire észhez tér.