Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
o.gaby
tag
a hyundai-n is van új?
-
Saca0311
tag
Dejó, és még nem is kellett újra beállítani az egészet

-
tojsz™
aktív tag
és csak úgy magától leszedte a frissítést
melyik csatin?szerk: hú bakker nekem is bejött manuálisan
remélem nem lesz rosszabb
Rick4: volt egy fiatal csaj
feltették a kérdést:
"Kapott e már sex-ért pénzt"
és hát a válasz "NEM" volt
de bizony a hazugságjelző beriasztott
a csaj meg besírt
-
dchard
veterán
A 7 előtti TV2-es baki itt is bebaszott.
De ami még meglepőbb, az utána jött, ilyen nem történt az elmúlt 3/4 éves Digi pályafutásom alatt.
Kb. negyed órája bevillan egy felirat, hogy új firmware érkezett. (1.04)
KB. 5 perc alatt letöltődött, aztán reboot, és most megy. (dual beltéri). Jobb nem lett semmi, de rosszabb se.
Dchard
-
Dávid24
csendes tag
Miért van az, hogy a TV2-n csak úgy szétesik a kép? Még tavaly Decemberben elkezdődött. December és Január között nem nagyon érdekelt, mert akkor lekapcsolták..
Azt még hogy egy-két másodpercre szétesik meg egy pillanatra leáll a hang ezt még eltűröm, de hogy pont fő műsor időben történik ez, tényleg idegesit. Miért nem reggel történik az "izgalmas" topshop reklámok közt?!Egy másik fórumon irta egy ember, aki a diginél dolgozik, hogy uplink probléma. Na persze. Hazudjon jobbat. Akkor hogy lehet az, hogy az összes többi csatorna jól működik kivéve ezt és a jel erősség is annyi amennyi általában szokott lenni.
Ma pár perc múlva visszajött a kép, de akkor is nagyon idegesitő.
-
kano
nagyúr
Na bas**ameg, már megint kockaháború van a TV2 helyett. Kezdek nagyon ideges lenni.

-
Saca0311
tag
válasz
neogotik
üzenetére
2 évre írtál alá hűséget ugye? Szerintem kapsz egy új beltérit ami 2 az 1-ben. Ami ottvan tv azt oda rákötik, a másik szobába meg átvisznek egy telefonzsinórt és egy koaxot. Arra figyelj, hogy vegyél akkor egy twin fejet, mert ha sorba kötik be a beltériket, akkor nem tudod nézni a V poláros csatornákat. (mezzo, fashion, NGO Wild, stb...)Vagyis tudod, de nehezen. Egyébként új elfőfizetőknek egyszeri 6 rugó a második tvre, nem tudom hogy fognak hozzád viszonyulni. Ja és akkor 2 SmartCardod lesz

-
Dízeles
aktív tag
Jóvagyneszeneked:
http://mover.blog.hu/2008/03/12/buntetett_jotekonysag

-
neogotik
csendes tag
Üdv mindenkinek!
1,5 éve van DIGI TV nálunk és arra lennék kiváncsi hogy ha esetleg szeretném másik TV-re is rákötni mit kellene tennem? Még asszem a DIGI jelzésű beltérink van. Nagyon más a mostaniakhoz képest. Még anno ugy fizettük elő hogy az első év ingyé aztan második év 2,7K és a belérit+fej+tányért kifizettük 1. év elején egyben. Sztetek megoldható hogy mégegy TV-t lehessen használni ha igen akkor hogyan? Azt tudom, hogy ujaknál valami kis kütyüt szerelnek a második TV mellé. ahogy láttam
thx előre is
-
o.gaby
tag
03.31-től a UPC kábeles kínálatában benne van a DOQ csatorna. Vajon a Digi is meg fogja nyitni? Amugy azt olvasta az egyik oldalon, hogy elve az intelsat1002-ről fogják csak adni és ott az is fel van tüntetve, hogy a DigiTv alapcsomag része. Ne erre kíváncsi vagyok.
-
Dávid24
csendes tag
Ezen a frekvencián található mindkét csatorna (ha azóta nem pakolták át):
12.718 GHz V, Symbol Rate 18400, FEC 3/4
-
Dávid24
csendes tag
válasz
szabi9811
üzenetére
Az attól függ mikortól kap a Digi TV közvetitési engedélyt. Ez az ügy (sajnos) nem csak tőlük függ, de állitólag hamarosan elindul a Boomerang, meg még talán ebben az életben a Doq is.
A Boomerang jelenleg Service8 néven található a csatornalistán. Ha neked nem jött be automatikusan, akkor tegyél egy keresést. De jobb, ha manuálisan keresed. Nekem Humax 2 beltérim van és csak akkor találta meg ezt a csatornát meg a Fishing and Hunting-ot, ha beütöttem a frekvenciát meg egyéb adatokat, manuálisan. Meg a SkyStar2 kártyám sem találta meg automatikus keresésnél.
-
Dízeles
aktív tag
HY
Hétvége F-1
-
szabi9811
tag
Boomerang Ezzel a csatival mi van? elindult már? Én nem látom a csatorna listában sem
-
metaldog
senior tag
Értem én nekem is kabel tv-s netem van de akkor is 20mbit/s 4500-ért? A fél karom odaaadnám érte

-
Lala6
addikt
válasz
metaldog
üzenetére
A bekötésért akkor kell fizetni, ha a szerelő azt mondja, hogy ezt nem tudja ingyen megcsinálni. Előre kérdezd meg töle.
Gyorsítani lehet az ügyön, ha megkeresed a helyi szerelőket és nekik is benyújtod az igényed(nem csak a digi központba). Ha nagyon fontos, akkor szerintem egy kis plusz pénzért előre tesznek a sorban(a szerelők). -
metaldog
senior tag
Most hívtam fel a digi tv-t de 4-6 hét míg bekötik az k...a sok.
-
metaldog
senior tag
Hali én most akarom beköttetni a digis alapcsomagot valamit a bekötésért kell fizetni mert ez a honlapon nem derült ki. Meg olvasom hogy a 20mbit/s net csak 4500 lenne? Ilyen létezik?
-
Lala6
addikt
Használt digi-s beltérit nem szabad venni. Szinte ugyanannyiért kapasz más márkát is, ami sokkal jobb, mint a digis. Én vettem régebben egy 1165NA-t kártya nélkül 1000-Ft-ért. Anyósomnak vittem FTA-ra Astra+HB holdakra. Hát megkell mondanom, jó sokat szenvedtem vele, mire beállítottam mindent. Keverte mindig a csatikat, műholdakat. Most úgyahogy működik, de lefogom neki cserélni másra.
-
Dávid24
csendes tag
"2008. április 18-tól megszűnik a Discovery Civilisation csatorna. Helyét az új Discovery World veszi át, ami hasonló témájú filmeket fog sugározni, mint elődje." -http://digi.extra.hu/news.php
Nem néztem túl sokat ezt a csatornát, de azért hiányozni fog.
-
Dávid24
csendes tag
Na jó van... Tévedni emberi dolog.

-
atgel
csendes tag
Ez tényleg funny

-
sgery
őstag
Ha gyorsan kell digi bemész Pécsett az ottani digis szerelőhöz/boltba (asszem a cegléd utca 3) és elviszed és felszereled. Ennyi
ha ők nem tudnak helyben rendelést feladni akkor belefonálsz digihez rendelsz megkéred hogy az a bolt kapja 5perc múlva már látják lent a regisztrációt és viheted. ennyi
Amúgy upc ügyfélszolgálathoz, most beszéltem velük hogy elveszti a jelet a modem sokszor, küldenek szerelőt, nagyon kedvesek voltak és bocsátkozva mondta hogy csak hétfőn tudnak küldeni, még azt is megmondta pontosan hánykor. Én csak röhögtem, hogy ráér persze, diginél egy hét is lenne
-
Dávid24
csendes tag
"Ha már rengeteg csatornán rajta van a nagra3 három akkor, hogy a fenébe tudjuk nézni a régi kártyával.Elvileg nem új kártya kellene a nagra3hoz?"
Még mindig Nagra2 kódolásban van. A digi közponosok azt mondják hogy már fenn van a N3 a CNN, Musicmax és egyéb román nyelvű csatornákon, de nem aktiválták még. Csak Májusban fogják, amikor minden előfizető megkapja az új kártyát. Illegális előfizetők még nézhetik egy rövid ideig, aztán ki tudja mikor legközeleb..
-
tojsz™
aktív tag
digital HD gold 8k/hó
miskolcon van digital HD silver is az 7k/hó (asszem a eurosport HD van benne)
tehát 1k 1 HD csati
atgel: szereld magad!
egyébként azért harmad ár mert kártya nélkül szvsz nem sokra mész vele -
Saca0311
tag
Rövid történetem: Tavaly fevruárba rendeltük meg, szóltak márciusba, hogy jönnek hétvégén. Nem jöttek. Novemberbe lett digink, amikor is szóltunk újra, de akkor már jöttek 2 nap alatt.
-
atgel
csendes tag
Természetesen digi tv-s beltérit találtam. Használtan árulják harmad árban ,és az nem rosz bolt ,sztem. Simán kártyát akkor nem adnak ,csak ha mindent megveszek?

Mogyesz ,melyik városban voltak ilyen gyorsak? Én kedden rendeltem és 4-6 hétre igérték.
Kano ,ha tudsz olyan szerelöt aki Pécsen is válal munkát akkor egy telszámot vagy valami elérhetőséget írj. Elöre is köszi.
Nem vagyok tv függő de a 4-6 hét azért az qva sok

-
Kiskutya
veterán
2db hd csatorna nekem nem er meg ennyit raadasul az eurosportot alig nezem.
-
mogyesz
aktív tag
Szia!
Mamámék pont így jártak, igaz Ők 4200 helyett kaptak 7040Ft-os csekket. Fater felhívta Őket, hogy ezt mégis hogyan, azt válaszolták, h küldtek értesítőt, erre ő mondta, h nem küldtek... Akkor bocs.
Ja, akkor jöhetnek vihetik...
Megrendelték szerdán a digit, a szerelő tegnap jelentkezett, h szombaton vinné... -
atgel
csendes tag
hi,
Lemondtam a upc direktemet ,mert pofátlanul drága. Eddig 2990- fizettem ,új számla 7040 Ft. Lejárt hüségnyilatkozatom ,és gondolták nem kérdezik mit akarok hozámvágtak valami plus csomagot a családira. Hát köszönöm
A Digi-tv pedig azt mondta ,hogy 4-6 hét pécsen a várakozási idő. Arra gondoltam veszek használt beltérit +tányér fej stb ,és felszerelem magamnak ,így csak egy kártya kellene.
Szerintetek lehetséges ez így ? Ebben az esetben is 4-6 hét a várakozási idő ?
Esetleg tud valaki jó szerelőt ajánlani Pécsre ?Előre is

-
D600
tag
A DIGI-n fogható csatornák nincsenek benne. (Discovery T&L, Discovery Civi.) Az is feltünt, hogy 2 erotikus csatornáért +3000-et kell fizetni. Amiből a a DIGI-nél 3 alapcsomag árért fogható. Az HBO Maxpak-ért majd annyit kell fizetni, amennyit a DIGI-nél alapcsomagért+Maxpak-ért fizetek.
Ahogy Csibor is mondta előttem, a pénz sokat számít és még hozzátennék egy kis számolgatást az övéhez.
UPC: 7000+3950+2990 ----> 13940 Ft
DIGI: 2700+1700 -----> 4400 Ft
13940-4400 ------> 9540 Ft -
o.gaby
tag
[link] Itt van a budapesti digitális tv kiosztása
-
o.gaby
tag
Tojsz: a digitális csomagban 127 csatorna van amiből 2 HD és ez 7000. Már fent van az oldalon. Amugy a csatorna számot tekintve ott olcsóbban jön ki egy csatorna mint a diginél.
-
Dávid24
csendes tag
Sziasztok!
Már egy pár hónapja nézegetem ezt az oldalt, mármint csak a Digi-s részt.

Lassan egy éve vagyok digi előfizető és megvagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Komoly gondom még egyszer sem volt vele.
Műholdas ügyben még annyit rólam, hogy a digi előfizetésen kivül van még egy 120 cm-es antennám. Van motor is, de azt még nem szereltem fel. Egy skystar2 kártyához van csatlakoztatva.
Rick4: Biztos, hogy a Nagra3 át lett törve? A TV Cabo már lassan egy éve N3 kódolásban megy és tavaly év végén a Digital+ is átment ebbe a kódolásba. Minden nap figyelem, hogy jöttek -e már kulcsok hozzá, de nem. Még nincs feltörve. Egy Britt fórum tagjai is ezt tudják bizonyitani.
Remélem azért áttörik a kódot.

-
m0rd0k
senior tag
mi a kül a mostani upc és a digitális között? meg miaz hogy több tévén? 2nél több?
mert akkor kötettjük
mostani upc az analóg? -
o.gaby
tag
Felkerült a UPC Digitális tv csatornakiosztása. 125 csatorna 7000 Ft majd májustól jön hozzá még 2 HD csatorna is. Tehát 1 csatorna kb 56 ft, és benne van minden Digis csatorna. Valószínű hűséggel még olcsóbb is lesz. Ja és benne vannak a Diginél nem fogható csatornák. Na erre kiváncsi leszek.
-
o.gaby
tag
Ha már rengeteg csatornán rajta van a nagra3 három akkor, hogy a fenébe tudjuk nézni a régi kártyával.Elvileg nem új kártya kellene a nagra3hoz?
-
m0rd0k
senior tag
lehet hogy hülye kérdés de mi aza nagra 3 ?

-
sgery
őstag
Az mondjuk igaz, hogy nincs csődben a digi, és nem hiába van a upc-nél egy nagylétszámú ügyfélmegtartó callcenteres csoport, miven onnan mennek el dögivel. Diginek nem kell ilyen, valóban többen rendelnek egy napon mint mondják le. még..

-
o.gaby
tag
Már van olyan csatorna amin nagra3 van? Melyik az?
-
D600
tag
válasz
grabber
üzenetére
Ez így igaz, egyetértek. Hidd el a többség elégedett. Attól a pár százaléktól akik elégedetlenek és felmondják, még nem megy csődbe a szolgáltató. A folyamatosan bővülő előfizetői szám, ezt kárpótolja náluk. Felmondja 10, jön helyette 500 új előfizető. Járom az országot és azt kell mondjam DIGI antenna tengerben úszunk.
UPC antennát már csak itt-ott elvétve lát meg az ember. -
Mivel elégedett vagyok a Digi-vel én is hozzászólok.Az eleinte voltak gondok a bekötéssel de csak azért,mert egy cseppet sem értettem hozzá,de szóltam a szerelőnek adja oda a cuccot majd én beállítom.A mostani szélben is tudtam nézni tévézni,pedig lakótelepen lakok és pont a szeles oldalon van az antenna.
Több mint 1 éve van Digi-m és csak eleinte volt,hogy a Sport klub szaggatottan jött.Azóta semmi ilyesmi nem volt nekem.Én a sport scifi műsorokat és a discoveryket nézem,szüleim tv paprika stb,tesóm a meséket.Nagyjából átfogunk minden csatornát.Egyszer volt,hogy a Cartoon network angol volt pár napig.Amúgy is ráfért az angolozás
Még1x,nekem semmi olyan problémáim nem szoktak lenni,mint amiket ide leírnak.
Upc
sak pár dolgot.Az antenna minősége csak 30% volt beállítva.Upc szerelő.Nem is jött esőben az adás.Havi 5000 Ft
és nem volt sport1,sport2,sportklub az árban.Ezek után jogosan várja el az ember,hogy a szerelő 24 órán belül kint legyen
A Digi-nek nem tudom most mennyi az előfizetője,de nagyságrendekkel több,mint a Upc-é.Ha ezeknek egyszerre van problémájuk,akkor szerintem jogos,hogy kis időbe beletelik mire kijönnek a szerelők(meg tudom érteni őket és nem lét kérdés a tv)Akinek meg sürgős és ha nagyon akarja simán be lehet állítani.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Star Wars Outlaws teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a csaj meg besírt

sak pár dolgot.Az antenna minősége csak 30% volt beállítva.Upc szerelő.Nem is jött esőben az adás.Havi 5000 Ft