- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Tegnap én hülye leszedtem egy bot progit és be is állítottam, hogy királyul fusson. Ma reggel bekapcsoltam a gépet és elindítottam a botot. Amikor haza értem the cd key that you installed with that has ben disapled ez fogadott.
Ez már végleges ban ? Lehet valamit tenni, vagy ez egy új diablo lesz ?
Accountok meg maradnak ? -
Gondar
tag
Köszi :S
Nem tudod hogy mennyi idő után ? -
Gondar
tag
Hali!
Ma felmentem open b.netre és beakartam menni egy játék-szobába, csak úgy szétnézni .. erre meg kiírta ,h joining game vagy ilyesmi és úgy maradt. Oké nyomtam rá egy alt+f4 et. Utána felakartam menni rendes b.netre és azt irta ki hogy a cd-kulcsomat már használják, jöjjek vissza pár perc múlva és akkor biztos jo lesz... ez már 1-1,5 órája történt .
Vkinek bármi jó ötlete van erre? Vagy csak várjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged