-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
ProEvoFan #7529 üzenetére
Persze, ez is egy teljesen valós nézőpont. Viszont szerintem meg onnantól lett rossz a játék. Addig beletettem több ezer órát, kieget még megvettem, aztán talán a legelső seasonben meg az utolsó előttiben játszottam kb 10-10 órát. Fogalmam nem volt mi lett a játékkal, felmentem maxroll.gg-re (goolge első találat) elolvastam egy guide-ot, megnéztem egy videót, másnap gr 120 körül azt mondtam, hogy kösz, de kösz nem. BoP cuccok, trade nélkül, nulla variable itemeken, mindenkinek minden jár, nem jött be. Tudom, hogy van akinek így tetszik, köztük jó pár haveromnak is, nekem nem. Lenyeltem, mentem PoE-zni.
Diablo franchise-on belűl most lesz két modern kinézetű, picit eltérő közönségnek szánt játék. Virágozzék minden virág!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android szakmai topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest