Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shotika

őstag

válasz ncc1701 #13694 üzenetére

Nekem a legjobb cuccok helyei:

ACT1 - gyakorlatilag minden területen esett valami fasza, mondjuk ezt farmolom a legtöbbet.

De ahova sokat megyek: Pit (de általában mire megtalálom, végigírtom a mapot és sok drága cucc esik), BoneAsh / Corpsefire (őket sokan lebecsülik, pedig szoktak érdekeseket dobni), Stonefield (Tristram), Countess (de van hogy végigjárom az egész helyet, mert sok rúna esik), Andariel illetve néha Bloodraven/Mausoleum. COW level - ezt sztem nem kell magyaráznom.
    De sokszor végigmegyek a Bloodmore- Cold Plains- Stonefielden, mert rengeteg mob van, és relative könnyen halnak. Néha Black Marsh-t is körbejárom.

Act2: Arcane Sanctuary - innen néha elmegyek Durielhez is, de ő még az életben nem dobott semmi jót. Ancient Tunnels (bár csak ritkán jövök ide).

Act3: változó. Travi és Mefi, de nem szeretek ide járni, mert ezek sztem a játék legrohadékabb helyei, főleg amikor Mefit keresem és jönnek a robbanós fétisek...

ACT4: River of Flame és Diablo, bár néha a City of Damnedtől megyek ha olyanok a mobok.

ACT5: Frigid Highlandsen alul felül a két unique szörny. Pindleskin. Glacial Trail - Boneshaw (ott a szörny és a láda is dobott már fasza cuccokat). Baalt már ritkán csapom le mert még sose dobott jót :(

Havernak Tristramban esett Shako.

Új hozzászólás Aktív témák