- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
ncc1701 #13694 üzenetére
Nekem a legjobb cuccok helyei:
ACT1 - gyakorlatilag minden területen esett valami fasza, mondjuk ezt farmolom a legtöbbet.
De ahova sokat megyek: Pit (de általában mire megtalálom, végigírtom a mapot és sok drága cucc esik), BoneAsh / Corpsefire (őket sokan lebecsülik, pedig szoktak érdekeseket dobni), Stonefield (Tristram), Countess (de van hogy végigjárom az egész helyet, mert sok rúna esik), Andariel illetve néha Bloodraven/Mausoleum. COW level - ezt sztem nem kell magyaráznom.
De sokszor végigmegyek a Bloodmore- Cold Plains- Stonefielden, mert rengeteg mob van, és relative könnyen halnak. Néha Black Marsh-t is körbejárom.Act2: Arcane Sanctuary - innen néha elmegyek Durielhez is, de ő még az életben nem dobott semmi jót. Ancient Tunnels (bár csak ritkán jövök ide).
Act3: változó. Travi és Mefi, de nem szeretek ide járni, mert ezek sztem a játék legrohadékabb helyei, főleg amikor Mefit keresem és jönnek a robbanós fétisek...
ACT4: River of Flame és Diablo, bár néha a City of Damnedtől megyek ha olyanok a mobok.
ACT5: Frigid Highlandsen alul felül a két unique szörny. Pindleskin. Glacial Trail - Boneshaw (ott a szörny és a láda is dobott már fasza cuccokat). Baalt már ritkán csapom le mert még sose dobott jótHavernak Tristramban esett Shako.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Temu
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged