- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Franklin #11006 üzenetére
igen, mert a req. level nem egyenlő az item levellel. legutóbb itt volt szó róla, hogyan működik ez.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10973 üzenetére
hopp, két kiegészítés:
- csak assa class item gamble-özhető, így sajna druid pelt sem.
- fcr ezeken a minden pluszos sapikon nem lehet már, csak fhr. -
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #10971 üzenetére
pont ilyesmire hajtok csak wind druidhoz (+3tornado/hurricane/bear), végül azt építek és nem fury druidot. épp azon gondolkoztam, hogy ha van tarcsiban 5 imbue quest-em, a lev87-es karival megéri-e ellőni őket valami druid sapira. tudom hogy lev94 kéne a max rollokhoz, meg hogy diadem-eket érné meg amúgyis benyomni (főleg alacsonyabb szinten), de lehet nem várnék, illetve fehér diadem-ből még egyet se találtam (tiara és coronet a max amim van félretéve).
szóval ti hogy imbue-oltok? illetve van valakinek jó find-ja a fenti druid sapihoz hasonlókból? ugye fenti képről a normal resek/life és fcr/fhr/mf ami hiányzik.
wm2:
ja télleg, gamble. csak fel kéne húzni egy karit levelben. max druid pelthez amúgy mennyi clvl kell? mingyá sikeresen kikeresem :)) -
zsirfecske
addikt
item csereberéhez: légyszi ha bárkinek van valami fehér druid peltje +tornado +hurricane skillekkel, vagy bármi hasznos early druid cucc, tegye félre nekem. afk vagyok, péntek este jövök géphez legközelebb, level 40-en hagytam ott a karit és respec-elnem kell majd, most nézem épp hogy legyen és vsz wind druid-ot fogok nyomni hellig. nyilván spirit crystal swordot és ancients pledge-et tudok csinálni, de egy jó +skilles fehér sapi még kéne a lore-hoz. meg ha van bármi higher level elemental cucc, mint earth shifter vagy ilyesmi, trade-elnék érte. köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10861 üzenetére
saját magad számára. ha összerakod a cuccot és azzal farmolsz, akkor az csak befektetés és te is pénzt hajtasz, nem pedig játszol sztem.
no mindegy, az én véleményem ez, de én tényleg játszottam is a játékot hell legvégéig szólóban, és csak utána kezdtem grindelni kicsit. aztán kövi karival már lehet picit rusholva partizni, menni tovább tempósabban.
-
zsirfecske
addikt
omg valós pénzt adni itemért, na az tényleg megöli a játékot és én is elítélem
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10837 üzenetére
na a fórum mikulása megint megajándékozott, az insight reroll-okat is neked köszönhetem ncc1701
egyelőre nem volt mákom az aurával, viszont a damage és az attack rating kvázi perfekt. marad így kicsit, mert jól néz ki a szép nagy damage, meg nálam a bone necro-nak untig elég a mana így is. nyilván a jobb critical strike sokat dobna a csicsón (25 vs a max 46% eséllyel dupla sebzés), bár így is nőtt a túlélése az obedience után, ami fura is (561-3027 dmg most). majd még rányomok, csak most meg a ral fogyott ki. de majd később, most úgyis druid time jön
-
zsirfecske
addikt
válasz
Chiller #10840 üzenetére
sztem azért jó a trade mert nincs 5 életünk mindent magunknak kiütni
én pl ezért nem szeretek ingyen kapni semmit, kb arányos trade-ben viszont megmarad a balance: én dolgoztam érte, csak másnak lett jó, ami meg neki nem lett jó, az pont nekem perfekt.
vaakuum: csam kipucolja a lyukak tartalmát, és kezdhetsz mindent előről.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10832 üzenetére
dee, na ezeket is kb 1 hónapja keresem... +3 +2 +2 lehetetlen, szóval simán kérem szépen
Amartus:
hel rúna + tp scroll + item = kipucolt item és lehet újra socketelni. luykakból minden elvész de a tárgy megmarad. insight-nál nem para, low rúnák, csak épp kifogytam így várni kell -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #10826 üzenetére
simán eshet? van egy socket nélküli +9 ed superior cv-m és egy 4 socketes sima cv-m (lyuk nélkül esett de kockával bemákoltam) és ennyi. nekróval level 87-ig eljutva megjelenés óta játszva nem láttam eth elite polearm-ot, pedig bocizom is és minden fehéret/szürkét megnézek.
thresherből volt 2 összesen még ami esett, abból csináltam a lenti obedience-t amit eddig használtam, és van még egy 5 socketesem tarcsiba. de semmi eth/superior. ezek tényleg ritka cuccok. mint a monarch, összesen 3 db-ot láttam eddig földön.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10814 üzenetére
a múltkor esett shako-ért tradeltem (ezért nem adtam el neked), és ebből adtam vissza az itt kölcsibe kért pul-t is
amúgy socket nélküli volt és én larzukoltam a druidommal, amit tolnom is kéne nm felé.
na megyek is és reroll-olom. ma szabin vagyok, játszom napközben a lev 29-es duduval, el kéne érnem a lev 42 (gc skiller) és lev 45 (jalal) szinteket. ha valaki ráér és csatlakozna, szóljon.köszi srácok hogy vagytok, jó ha ilyesmikben tudunk egymásnak is segíteni
-
zsirfecske
addikt
válasz
MutantZombie #10806 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
Franklin #10787 üzenetére
az itemek szintje = a monsterek szintje akikből esik = az area szintje ahol teremnek, ergo ha le tudod gyakni, igen.
xp szempontból lev 70 felett kvázi mindegy, annyira durván heréli a játék.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10761 üzenetére
wm2: azért ez nem éppen hit kérdés, fix a működés mögötte. vagy ha élő szóban akarsz részleteket, itt egy mrllamasc videó hozzá.
tldr: lev 90+ karival érdemes craftolni, de ha tutira akarsz menni, lev 93+ kell.
ez a képlet a craftolt itemre:
ilvl = int(0.5 * clvl) + int(0.5 * ilvl)lényeg, hogy úgyis gamble-özött magic amut fogsz craftolni, a gamble pedig a clvl (character level) -5 és +4 közötti ilvl (item level) itemet ad. a +2 char skillekhez pedig affix level 90 kell, tehát ha az ilvl a végén 90 vagy nagyobb, jó vagy.
ugye ez clvl 93 esetén legrosszabb esetben így néz ki:
ilvl = int(0.5 * 93) + int(0.5 * 88) = 46 + 44 = 90illetve ide tartozik még, hogy ugye a max 4 affix kell kerüljön az itemre, de ez már ilvl 71 felett garantált:
szerk:
Vismajor01 nem minden tényszerű abban amit írtál, a karid szintje igen is számít, lásd fentebb. plusz itt vannak a prefix-ek, ilvl 90 kell, és a gamble felső tartománya +4 (bár ez mindegy itt). mondjuk végeredményben clvl 93-at írtál, szóval ugyanaz a vége, csak menet közben ment félre -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10751 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
bocsi, pár base-ről véleményeket kérnék, nektek van-e jobb stb.
- enigmához a nekrómnak majd egyszer, light armor, spirit monarch miatt nem para a 111 str. eleddig ezt tekintettem a legjobb 3 socket találatomnak:
- fortitudehoz eth csicskavért v1, eddig azt hittem hogy ez kb okés:
most viszont találtam ezt, v2, a legocsmányabb kinézetű bőrpáncél, de majdnem perfekt def (kár hogy +ed nélkül):
már csak a rúnák kellenek akkor -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10723 üzenetére
van valakinek pul kéznél? kéne egy tradehez amit lebeszéltem, de kifogytam. csak az kell neki.
-
zsirfecske
addikt
a kocka mindig lutri, 6 a max lehetséges slot a legmagasabb szintű/legnagyobb tárgyakban, de ehhez van lista fajtánként, és számít a tárgyak szintje is (melyik nehézségi szint melyik area alatt esett). mikor a recepttel socketelsz, random számot választ 1-6 közt, és aszerint kap socketet. aminek csak max 3 socketje lehet az ilyenkor 3-4-5-6 roll esetén 3-at kap, alatta meg 1-et illetve 2-t. így megy kb.
larzuk act5 quest viszont minden tárgyba a lehetséges max socketet teszi. de mondom, számít a tárgy szinje (ilvl), pl egy normal elején esett crystal sword larzukkal is kevesebb lyukat kap mint egy hellen esett. szóval nagyon oda kell figyelni és néha szerencse is kell (pl ha thresher-be akarsz 4 socketet az nem megy csak lutrival vagy ha biztos vagy benne hogy olyan helyen esett ahol az ilvl 4 maxot enged. illetve van egy trükk még crude/damaged változatokra, cube feljavítós recept után mindig a lehetséges minimum socketet fogja kapni larzukkal).
szóval ez elég bonyi, remélem jól írtam le, vagy akár érthetően
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #10548 üzenetére
csináltam nemrég pár rerollt, valami sima hell boss-os charm-ból kb 6. próbálkozásra ennyi jött ki, szóval eléggé pgem igényes:
gondolom ez így önmagában nem ér túl sokat. ha azt nézed, hogy bármi használhatóhoz átlagban biztos kell vagy 40 pgem, amit meg már lehet trade-elni is rúnára, ez ugyanolyan lutri mint a gamble. persze ha az ember szedegeti fel serényen a gem-eket, akkor by design ekvivalens egy gold find runozással.
-
-
zsirfecske
addikt
ha van ilyen szólj. nincs időm játszani most annyit, gyorsan kéne menni a druiddal egy normalt majd. bár nekem ez nehéz, kell aki húz, mert szeretek legalább minden wp-t begyűjteni
amúgy tényleg könnyű public game-ekben haladni partiban, normal/nm körül még kevesebb vsz a rossz arc, mindenki csak játszogat, meg ott az itemek se nagyon érdekelnek senkit. tegnapelőtt csatlakoztam egy act1 game-hez és a húzóember is olyan volt hogy vitt mindenkit és földön hagyott mindent, for free. szóval jó ez.
de amúgy ha van valaki, aki act2 körül jár és akar partizni, én még mindig jobban szeretem a zárt game-eket. csak nehéz összeegyeztetni az időket, eddigi tapasztalat alapján itt mindenki 30-as évei végén, 40-es elején jár, család munka stb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tiborv #10518 üzenetére
a trading szerintem is a játék szerves része. nem úgy mint anno d3-nál, ahol az rmah hazavágott mindent (bár volt hogy egy esküvőre be tudtam belőle fizetni a családot, hehe).
inkább legyen kis drop, kevesbé randomizált itemekkel, mint állandó unique eső. nekem jobban bejön, hogy ritkán van jobb loot, de akkor értékelhetőbb itemekkel. a d3-ban megcsömörlöttem ettől, ott ugye le is lehet bontani crafthoz a sok szar unique cuccost.
és ha így van, hogy sokaknak nem esik semmi ami saját karira való, máris értelmét nyeri a kereskedés, tök sok op rare/base cucc van ami másnak épp nagyon kell, ez tutira összehozza az embereket, nekem is van pár friend sima tradingből.
tegnap pl nézegettem druidomnak sapit discrod trade-en, úgy hogy még normal act 2-nél se jártam. egy srácnál volt ez a nagyon durva rare:
hamar kiderült, hogy ez számomra megfizethetetlen lesz, ezért végül belementem vele egy alacsony ed-s jalal trade-be 20pgemért (10 ruby, 7 skull, 3 ameth, úgyis tele volt a stash és nem fértem). kép erről is az újabbak kedvéért:
ingame meg is volt a csere, erre a srác ledobott nekem egy csomó unique low roll itemet. nagelring, tal öv és sapi meg ilyenek, és beírta hogy remélem segít vele, aztán megköszöntem és elbúcsúztunk.
szóval a lényeg, amit itt a fórumon is láttunk már, hogy tök sok gyengébb de ritkább cucc van hard playereknél amit ők már nem akarnak sehová tenni. ezeket van aki kidobja, van aki ingyen átadja, ami tök jó fej dolog. de a félút mindenkinek ideális: olcsón továbbadni gyorsan, az az egész játékot építi szerintem.
én pl végig soloztam normal/nm/hell-t a nekrómmal, mindent kinyitva mindent megnézve, minden wp-t bejárva, kis trade-ekkel, hogy tudjak haladni ha más esik mint kéne. nekem ez volt a d2 nosztalgia, a d2r content része. viszont nyilván a második karinál már a minél gyorsabb haladás a prioritás, hell-en kéne vele döngetni majd úgyis, amit trading nélkül csak önszopatással lehet megtenni. ha necro-val runolok se fog sose pl. jalal esni vsz, főleg ha direkt azt keresem. ez murphy, és jól is van így.
ezért marad a trade, ami amúgy tök fun, főleg ha kifogsz valami jó dealt és örülsz mint majom a farkának
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #10513 üzenetére
defense nő és a poti férőhely. de nézd meg az item alaptípusának jellemzőit normal/exep/elite verzióban neten és akkor látod pontosan.
torch über exkluzív drop, igen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10487 üzenetére
az én act2 csicsómnak épp 210 str-je van lev 85-ön, 190 base str mellett (obedience is ad rá meg sapi is 10-et).
épp ezt készülnék larzukolni neki insight-hoz, csak épp nincs hozzá quest-em:
akkor asszem gyúrnom kell még vagy 6-7 levelt (+1.5 str jön neki szintenként), mire jelenlegi cuccal meglesz, vagy kell szerezni egy andit végre
-
zsirfecske
addikt
jó hát annyira nem néztem utána, hisz a legolcsóbb runeword, nyilván gyanús volt, hogy nem fog működni, különben mindenki 1h leaf + shield-et használna normal-on. egyből vettem mellé 2 kezest staffot is a boltban, csalódás esetére
de amúgy mrllamasc csinált nemrég egy kapcsolódó videót mace témában. durva, hogy mennyire félrevezető néha a fegyverek class leírása, ugye ránézésre itt is staff-staff, egykutya. na hát nagyon nem, videóban szó van a mace-ek 4 alosztályáról, full zavaros az egész.
-
zsirfecske
addikt
na mindig tanul az ember: leaf rúnaszó a druidomnak normal levelingre. gondoltam miért tegyem kétkezes staff-ba, ha van egykezes 2os bone wand drognan-nál 1000 arany körül, az jobb, mehet mellé egy pajzs is. hát ezért, a leírás ugyan nem említi, de így kevésbé hatékony
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #10440 üzenetére
direkt nincs belőle csak szintenként 1 ingyen. legyen következménye a tetteidnek, ún. old school, még nehéz játék ez :P
MikeWazowski:
cube recipes, rare és unique itemeket lehet uppolni, csak vigyázz, emelkedik a req is vele. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10423 üzenetére
dbrunski nem mindig annyira pro
lama szokta is trollkodni néha, ami legalább mindig vicces.
eth gpa botd amúgy az álmom lenne ezzel, iszonyat nagy bökő, iszonyat brutál damage-el. szeretem az eth tulajdonság indestructible kihasználását, ennél menőbb már csak egy eth phase blade lenne (eth dimensional uppolva) és abba egy grief. ugye ez lehetséges, csak a végén kell socketelni, ami a 6 max miatt 5 sox-ra kb lehetetlen odds a kockával?
amúgy már csak azt nem értem, hogy botd-hez miért gpa, és miért nem gt amit erre használnak? a magasabb min damage ennyit számít, konzisztensebb?
-
zsirfecske
addikt
válasz
aradebil2 #10413 üzenetére
ja hogy weapon swap-ra, kösz, jogos.
ncc1701 végülis tényleg arra írta, hogy ha már minden más megvan, szóval akkor tényleg legyen buffra is valami. őszintén szólva én nem is tartok csak egy edge bow-t swapon, ha netán vendorozni kell. mondjuk a tele staff jól jönne, de pont amut találtam csak belőle, amit meg nem is használok, mert körülményes. na majd keresek.
illetve a hibrid farkas videóra, na igen ez is bejön, nagyon is!
Vismajor01:
earthshifter +7 to ele skillsezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.
köszi mindenkinek a druid ötleteket, tetszik, hogy ennyi lehetőség van vele. akartam mindig is meelee karit, de barb/pala elcsépelt és nem is nekem való.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10394 üzenetére
én is próbálom leszarni, de a gold és a giga xp loss együtt mindig visszacsábít a testemhez, akkor is ha 4-5x halok még utána le és anyázok végig. viszont nekem ez a része tényleg tetszik, hogy adrenalin van ilyenkor.
hát ja, necróval befejztem solo-ban hellt is tegnap (baal magic immune minion köre jól meg is sz*patott), engima kb ami még motivál. van is hozzá egy 510 def-es 3sox wire fleece félretéve, csak a többi hiányzik
cucc most: +8 bone spear wand, +35 fcr spirit, ptopaz shako, arach, trang claw/chance guard, 48 res aldur boots, +3 p&b amu, +39 mf gheeds, p&b skiller, 17/15 torch stb.
jó, mondjuk gyűrűkből még lehetne pumpálni rest vagy skilleker, meg elférne még több gc skiller. de ha lesz cucc hozzá, poison necro-ba is respecelhetnék, azt sosem próbáltam még.
most viszont inkább a druidot tolnám. ele/ss skillerem már van hozzá, mától torch is, már csak a szint kéne. elemental az effektív, de baromira fun lenne így sétálgatni is:
-
zsirfecske
addikt
válasz
MageRG #10382 üzenetére
szerintem ez a része pont hogy király, van mitől félni. persze én is hulla ideg vagyok, mikor a level 85 bone necro lehasal egy sima travincal run-ban, de enélkül meg mi értelme lenne játszani?
amúgy meg farmold ki a cuccot, amivel meg tudod törni az immunity-ket. már ahol lehet, pl ehhez mrlamasc videója tök jó infókat ad.
-
zsirfecske
addikt
3 Magic Rings --> 1 Random Magic Amulet
ilvl = int(.75 * clvl).
The amulet is created at 3/4 of the level of the character who rolls it. A level 80 character could make a lvl 60 amulet, for instance. Refer to the list of prefixes and suffixes to see what mods are possible at every given level.
+2 to a character's skills is a lvl 90 modifier, so can not be achieved with this recipe (level 99 char = ilvl 74 amulet)
+3 to a given skill mods are lvl 60, and can be achieved with this recipe, providing the rings and the character are fairly high level.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Chuzzlee803 #10304 üzenetére
reroll még mindig jobb mint a vendor sztem, nekem pl. tegnap csinált +2 light skills sorc amut, bár tény hogy ezen kívül még sosem volt semmi hasonló +skill vagy fcr se.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #10288 üzenetére
nekem pont nincs még, elemental druidomnak lassan jó lesz. adok érte valamit ami biztos kell. privi.
-
zsirfecske
addikt
na elcseréltem egy ist rúnát + 4 terror key-t ami egy korábbi trade-ből maradt erre:
ennyiért most ajándék volt. +15% damage a bone spear-re, allres zsír, a light radius meg tök jó a sötét helyeken. a torch-ot továbbra is cheat-nek tekintem trade-ből szerezni, egyszer el kell jutni oda hogy kiüssem magamnak, de addig is gyorsabb, tisztább és szárazabb lesz vele minden
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10247 üzenetére
jaa, a players mod azért működik, én meg ezért próbáltam hiába
pedig olvastam olyat hogy d2r-ben megy bneten is. fals infó?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10232 üzenetére
belelestem kicsit. jó nézni hogy miközben amúgy nem hajolsz le kb semmiért, egy rare druid sapiért mégis igen, identify-olod, nekem kb tökéletesen is lenne, de persze nem tartod érdemesnek, eldobod és kilépsz
-
zsirfecske
addikt
válasz
Scooby #10234 üzenetére
én sokkal jobban szeretem a d2 loot system-jét, bár d3-mal többet játszottam, de utólag csicskának tartom az egészet. túl könnyű, túl tápolt, túl buta. így a personal loot is. mi az hogy párhuzamos valóságok futnak? dögöljön meg a boss, és essen belőle pár cucc, amit mindenki lásson. osszuk el, ez az ami tanít valamire és ami reális.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Scooby #10226 üzenetére
én nyitott vagyok rá (#10210 ncc1701-re is választ), csak sajnos eléggé összevissza érek rá.
de bejelöllek téged is, mert őszintén én level 83-ig full single-ben nyomtam, nem véletlenül. már d3 alatt is gyűlöltem, hogy ismeretlen barmokkal kell küszködni, és az open game-ek arra voltak jók, hogy akik pár game után normálisnak bizonyultak, azokat fel lehetett venni és onnantól velük játszani zártan. és ott még ugye personal loot miatt nem volt a cuccok elhappolása sem probléma, mégis utáltam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #10047 üzenetére
hopp, most nézem icy-veins wind druid guide-ot, és épp tornado-s bőrt ajánl mint main damage dealer skill. akkor meg is vagyok, elemental druid-ot fogok kezdeni
-
zsirfecske
addikt
játszottam kb 45 percet, brutál laggolt, egy countess+andy+durance run fért bele. más kérdés hogy ilyenek estek
a monarch durva, sajátot larzuk-olnom kellett anno, teleport wandot meg sosem találtam boltban sem, nemhogy rögtön amu essen. a scepter csak kísért, hogy mégis palát kezdjek
amúgy ha fehér druid sapit/pala mace-t nézek, mi a tuti kombó? esett egy +3 tornado pelt is, mondjuk ezen a caster ágon az gondolom nem a legrosszabb, de lehet inkább a fury ág érdekelne.
-
zsirfecske
addikt
330. voltam a sorban, united meccs második félideje elején nyomtam be, és a 95. perc után kicsivel már be is lépett...
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #10014 üzenetére
amúgy eladni emiatt felejtős is ez a targe? mert akkor eltolnám, de így vsz nem sokat ér ha valamit.
köszi mindenkinek a válaszokat, akkor még kitalálom, de fentiek alapján hajlok a druidra.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10006 üzenetére
azért egy spirithez lev 26-tól hell-ig talán még elég. de lehet meggyőztél, amúgy se akarok palát indítani, mert túl sok van belőle. tudtok ajánlani valami fun karit másodiknak?
goldfine barb vagy light mf sorc-ra gondoltam, de azok is nyeh. valami tornádós druid? druid amúgy bendzsó hogy ilyen olcsók a cuccok hozzá?
amúgy elraktam egy ilyen sapit, 3 max socketes lehetne, nemtom jó-e valamire, de megihletett:
tetszene valami ilyesmi, mint a bone necro white fehér wand, amit vadászni kellett mire lett +3 bone spear, kicsit egyedibb mint a shako+enigma+spirit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #10003 üzenetére
mondasz valamit. de amúgy palából csak a hammerdin életképes? vagy minden buildhez kell a max block? illetve nagyon gyász itemből pótolni a dex-et?
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #9981 üzenetére
fú, én csak emiatt akarok indítani majd egy palát, pár napja találtam:
amúgy lassan muszáj egy új karit indítanom, mert esett egy 4os colossus voulge 10% körül ed-vel, szóval kell az új larzuk quest.
van aki mostanában kezd valamit, kicsit tempósabban? én egyedül mindig túl sokat tökölök, kéne valaki aki után szaladhatok
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9855 üzenetére
nekem is az insight miatt, de van ám egy csomó ember, aki 5 meg socketet akar, velük simán lehet cserélni, vagy HR-ért eltolni és abból venni egy 4 socketest
a socket nélküli eth thresher meg ugye kvázi = az 5 socketessel, mert a quest ilyen dimenzióban értelmetlen. mint egy shako socket nélkül. tökmindegy, ha úgyis vex körül van az ára, nem az a 20p számít amit egy socket quest igényel.
ja és én emiatt letojtam volna az insight-ot és csináltam volna simán egy obedience-t, ahogy itt is fentebb láttuk. van mana poti a földön elég.
na de ez van, ha tényleg esik másik, szólj. addig farmolok rúnát hogy tudjak mit adni érte
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9848 üzenetére
öcsém, hiába írtam akkor rád.
kikukáztál egy HR-t érő cuccot, csak socket quest kellett volna rá és megvan a garantált 5 socket, én magam adtam volna érte kb bármit, mert pont ilyet keresek egy ideje
bocs, de mérges vagyok, mert ez a cucc annyira ritka, tök kár érte, act5 normalig kell elhúzni egy karit hozzá hogy kapj érte mondjuk vex/ohm HR-t.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #9810 üzenetére
gheeds és edge bow -30% vendor price már ebben benne van?
amúgy level 82 bone necro-val tolom, de mindig is érdekelt a gold find barb, régen volt is belőle. én is várnám a magasabb szintet a gamble+craft miatt, meg 3 imbue is félre van téve. mondjuk ott diadem-re minden jöhet, ezt tegnap tudtam meg mrlamasc videójából.
illetve dilemmám még hogy mit indítsak kezdő d2 ismerőssel való koca játékra, hammerdin vagy valami sorci, mindkettőhöz gyűlnek már a cuccok szépen.
amúgy tele vagyok base itemmel, crystal sword-ból és magasabb változataiból annyi van mint a nyavaja, van 2db 5os tresherem is, de insight-hoz a csicskámnak még semmi értelmes 4os cucc nem jött, nem hogy eth változatban. állandóan le is halok vele, nem üt elég nagyot, hiába a life leech.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #7218 üzenetére
bocs, de ez nekem nem érv, én idegenekkel mindig is gyűlöltem játszani, szinte mindenki fa**kalap! most a bétában is, egyszer mentem be 6 fős partiba, 5 perc alatt 3x halt meg csapattárs és mindháromszor azonnal kapták fel a többezer aranyakat ami utánuk maradt a testüknél. ugye az auto pickup ezt nem veszi fel, ahhoz szándékosan kell klikkelni, miközben mobokból 100-as nagyságrendben esett csak a gold, tehát még nooboknak is levehető miről van szó...
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #7206 üzenetére
d3-al indulástól még rmah időszakban túl sokat is, egészen sok balance patch-et meg endgame addont megértem még. aztán meguntam, de évekkel később a necormancer kieg miatt újrakezdtem. nem tudom mi van vele mostanában, csak azt, hogy nekem felüdülés volt visszatérni a d2 party loot systembe. az hogy karira perszonalizált a d3 drop szerintem inkább béna túlkönnyítés volt. illetve az hogy mindenki egyszerre öl egy bosst de a loot már párhuzamos valóságokat hoz létre, külön arany és itemek keletkeznem, nekem már a zavaró irrealitás kategória. ha én cuccomon van valamennyi mf, gf és én ölöm meg a lényt, akkor az alapján essen összvissz annyi arany/item amit érek és kész, ne minden party tagnak pörögjön valami eltérő katyvasz. de ez tényleg csak így utólag visszanézve szembetűnő és a d2r esetén örömteli visszatérés az alapokhoz.
-
zsirfecske
addikt
nem is szívesen adok pénzt már a fasszopó Blizzard-nak
mondjuk ezt meg tudom érteni, végigélve a d3 hanyatlását és tényleg nem várva a d4 megjelenését. ma már nem tud senki jó játékot készíteni (tisztelet a kivételnek, bg3, witcher3), igazán különlegest pedig mint a d2, már régen se tudtak sűrűn.
most hogy újra játszom vele kicsit, most értékelem igazán az egész egyszerűségét éa nagyszerűségét, remélem nem csak a nosztalgia miatt van, és más is érzi ezt benne. elmagyarázni nehéz lenne, de minden részletéből az jön le hogy ezt még a játék és a játékosok élményéért készítették, nem a részvényesekért.
összefoglalva: szerintem inkább ezért adjunk ki pénzt mint bármi újért tőlük.
-
zsirfecske
addikt
nekem nagyon bejön a resurrected, egész jól fut, a lag tegnap már vállalható volt, és nagyon nosztalgikus!
amikor az első jó cucc esett, újraéltem a sok értelmetlenül eltöltött órát
imádom hogy nem olyan elcseszett, agyonrandomizált a loot rendszer mint a diablo 3-ban, rögtön majdnem perfekt mf-es nagelring, pedig alig játszottam végig act1-et:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest