- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13065 üzenetére
durva de úgy látom, hogy a ber kb a reális érte, hiába kb 100-ból 1 torch ilyen
eddig egy ajánlat van rá: 22 ist
pedig azt hittem egy vex, vagy legalább egy ist+um befér a ber mellé (az apró ami épp nincs a CoH-hoz). de akkor a cél kapujában már komolyan veszem, szereztem hozzá egy ilyet:
ha már ennyire mázlim volt, nem fogom nem perfekt armorba tenni. um-ért adták, cserébe larzuk-olni kellett. de mégsem egy Lo mint az archon plate.
-
zsirfecske
addikt
aztabüdös*******
, ncc1701 ki fogsz nyírni, vzarmo kösz a noszogatást, id-ztem a torcsot. bakker létezik a kutya szabály:
ez már nem malacfarm, hanem a világ minden mákültetvénye, bevallom kicsit rossz érzés is. a legértékesebb létező torch -1 allres, ráadásul olyan kari amit biztos nem csinálok soha.
most vagyok bajban, mi a francot kezdjek vele
a ber ugye megvan, de mi még?
-
zsirfecske
addikt
amúgy ncc1701, nem viszik 2x ist-ért az unid torch-ot, nagy a kísértés!
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
na jó, meg is kezdtem a felkészülést a CoH-ra
most csaptam ezt lem-ért :
fyi egy 4 socket 14 ed archon plate ohm/vex körül megy, egy 15 ed meg Lo körül (598 és 603 def rendre). ez 549, asszem megint csak ár/érték bajnok és nem tucat cucc. a bónusz pedig az, hogy 1500 gold/dura a javítása
azért ez teszkósabb. CoH-al a wire fleece ugyan csak 933 def-re jön ki, nincs 1000 felett mint a 15 ed ap, de most komolyan, annak az ára önmagában egy forti...
ja és a str req nem számít, mert 118 az upolt jalalom, tökéletes hozzá. no meg egy farkason fém cucc? akkor inkább marhabőr, nyami
-
zsirfecske
addikt
köszi mindenkinek, válaszolok sorban.
CoH a forti helyett: simán cserélném, CB-hez ideális, a +8% life leech őrület kenne már (30+ fölé vinné a karin), res magáért beszél, a damage red vadállat jó. már csak azt nem tudom, hogy lesz hozzá ber. mondjuk még megvan az unid torch, hátha van olyan szabály, hogy a saját erőből soloban kiütő kutyáknak high sorcit ad be. de komolyan, lehet hogy id-zem, aztán eladom pul-ért 10/11 assaként
string of ears marad, upoltam is és majdnem perfekt. verdungo is jó, de rajtam pont hogy inkább a leech dob, így is 4k a hp, meg amúgyis:
"The only thing to keep in consideration when wearing this belt is that the Life gain earned from its Vitality bonus is not affected by effects that offer a % increase to the hero's max Life - such as a Barbarian's Battle Orders, or a Druid's shape shifting form."wm2:
na igen, egy ilyen rare amuval könnyű volna, sok sikert hozzájutnimondjuk az attack rating tényleg jól jönne még, 13k körül volt a maxom enchantolva, videón látszik hogy pl durielnél milyen durván mellécsapkodott néha. szóval a metalgrid valid opció, majd meglátjuk.
de most megvolt a nagy tett, rápihenek és viszem inkább kicsit a gf barbit, hátha abból lesz majd meg a zsé az ajánlottakra.
ncc1701:
smiter egy cheat, nincs attack rating, olcsó is, egyszerű is, kinek kell? mondjuk szívesen megy bárki vele együtt, mert atomstabil -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13030 üzenetére
ja most látom hazudtam, baal után haltam le, diablo és a minionok gyaktak le mikor lejárt a liftap vagy nemtom.
solo-ban nem fogom tolni ezt asszem, viszont supportnak jó vagyok a cb-vel valami smiter mellé. 555-FARKAS a számom, keressetek
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13027 üzenetére
itt egy rövidített videó az első über killemről, arról is ahol engem nyomnak le
-
zsirfecske
addikt
na megvan a solo über... hát, kalandos volt
először is szívbajt kaptam mikor lilith után crash-elt a game. itt jött jól ncc1701 tanácsa a permanens public game-ről, sikerült visszalépnem és folytatni
tristram-ig semmi para nem volt, ha csak nem az hogy elfelejtettem visszatenni a highlords amu-t (+3 ss amuval farkasformáztam, így 4000+ a life).
aztán tristramba be, okosan elhúztam mephit balra, és beYOLOztam über diablo-t és baalt jobb alul egyszerre az összes mókusával együtt
mire elfogyott a full rejuve, rájöttem hogy ez így nem fog menni. na innentől volt szopás, baal-t kinyírtam, persze az a kamu baal volt, diablo állandóan rám mászott, egyszer beszorultam poti nélkül mindenki közé, meg is haltam. aztán vissza, test elhoz, utána szépen leválasztva lement baal rendesen és utána diablo is. mephihez már csak bátorságot kellett gyűjtenem super health potikkal az övemben, de aztán simán kinyúvadt.
lehetett volna ésszel is gondolom, de így legalább adrenalin volt
vágok egy gyors videót belőle mindjárt csak a lényeggel. -
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13018 üzenetére
ha main fegyvernek használsz 2x oak-ot az más, konstans +6 minden skillhez. de mivel warcry-ra kérdeztél, ott barbnak a már kitárgyalt opció megvan egy kis vendor farm vagy mondjuk 1-2 pul-ból. ehhez felesleges drága rw.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13015 üzenetére
mit ad a hoto? hát ezeket. barbárnak felesleges prebuffra ilyen, tradelsz/vendorolsz egy +3 to warcries kék fegyvert és ugyanott vagy.
-
zsirfecske
addikt
5 fhr, 3 fwr (egyiknek sincs varianciája, fixen ennyi mindig a stat), 11 sima resek, ezek még önmagukban is megtartandók. nekem van pl. egy 5 fhr/30 def charmom, elsőre fel se fogtam hogy az maxos, lehet el is kéne adni inkább pvp-re. szóval ezeket ésszel és hozzáértéssel érdemes nézegetni, és szó nélkül fel kell venni még normalon is mindent.
amúgy én full ignorálom fő karin az mf-et (gheeds se), mert minden bazi drága amin magic find van, full overrated. inkább en bloc letojom az unique cuccokra hajtást, rare-re meg jó lesz a gamble. rune drop-ra mf úgyse hat, charm drop is megvan nélküle, a magic cuccok meg így is elegen vannak. viszont a fehér/szürke itemek meg nagyon durván potyognak az asszem effektíve 0 mf-nek köszönhetően, egy egy igazán jó base item árából szinte bármilyen unique kijön.
kolléga kérdezte itt hogy van ennyi lem-em, hát így. kiesik a crude archon plate, nyomom kockába, javítom aztán socketelem, kicsit magasabb def-el épp most adtam el a legrosszabb esetként 2 lyukkal kijött páncélt is lem-ért. van piaca mindig, mert a játék erősen runeword alapú, főleg ladder restriciton nélkül.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #12995 üzenetére
min-max értékek. mf és allres a legdrágább, life szinte mindenre kell. ha egyszerre van rajta több maxközeli stat az aranybánya. egy sima 6% mf fele annyit se ér mint egy 7%, de egy 5% mf 5 allres már op. allres mellett szinte bármi normál stat rohadt drága, nekem 2 db sima 5% allres sc-m van, annak is ist volt darabja, olcsón. van még max dmg/ar/life tripla stat sc, melee karik szent grálja, szintén megfizethetetlen. egy sima 20 life sc kb pul, egy 20 life 11 light res meg sur/ber. traderie-n tök jók a keresési szűrők, végig lehet nézni az árakat.
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #12976 üzenetére
nem mindenre jó, sőt, épp az ellentéte!
ez kizárólag gold find-ra jó, azon belül is travincal run-ra ideális a dupla dwarf star gyűrű/fire res cipő miatt, és egészen szenvedős mire eljutsz vele odáig legalább nightmare-en
a létező legrosszabb dolog szerintem amúgy a low level barbár, én teeth wandokkal toltam annyira nem akartam ütni vele, de szerencsére megszánt egy kolléga és áthúzott nm-re.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12962 üzenetére
én level 31 vagyok a barbbal nm elején, bármi ilyesmibe beszállok, a baj csak az hogy eddig se haladtam, mert nem játszottam vele. de az übert ma le akarom tolni druiddal és akkor holnap napközben ez a terv, gold find barb húzás.
B. Tamas:
gf barbot tudok csak javasolni, ha minden másra (mf/fun/über) már van külön karidna akkor pls ha bárki huzizást kezd bárkivel, tegye meg hogy ide beírja, és akkor ha tudunk, csatlakozunk! köszi, ne solozzunk már meg ne idegenekkel ha nem muszáj
-
zsirfecske
addikt
20+ nitha run után lett meg az uccsó kulcs, rohadék, de végre megvan a 3x3 keyset, jöhet az über!
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12946 üzenetére
nekem kb 3 hete van egy eladó valami 1-2 pgem-ért, eddig ketten keresték de mindig éjjel mikor aludtam. vsz a vámpíroknak kell valamire
Abból a szintből 3 féle verzió van, rögtön lehet tudni, merre kell menni.
kipróbáltam, tényleg tuti, a szemes trükk is. mondjuk én nem nagyon rusholok, mert szedegetem a fehéreket. legutóbb egy 4os eth wyrmhide-ot kockáztam össze belőle. meg egy 3os monarchot, ami crude unsocketedként esett, így sajna a 4 nem jöhetett ki. erre kíváncsi leszek, mert sokat árulnak belőle érdekes módon. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12928 üzenetére
na a kígyók néha a kutyából is leharapnak vagy 2000 hp-t, brutálisak
majd lehet csinálok egy videót hogy megy fury druiddal (amúgy nekem inkább freal rage druid, azzal tényleg zéró para van és szeretem a faster run-t, csak nagyobb csoportokra tolom a fury-t). azóta sem dobta az uccsó hiányzó kulcsot, szóval kell még járjak nála párszor.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12924 üzenetére
igen, én tök másról beszélek lawbringer kontextusban, swap-on tartva egy kis méretű gyors de low req kardot a fury druid kezébe téve rácsapok párat amíg beadja a 20% esélyt, és utána vissza main fegyverre és kivégez. oda ahol a csicsó lehal.
ki is próbáltam, tök faszán működik, hamar beadja, innentől tényleg 0 para a nitha run:
rendfenntartó kiskutya, beraktam nektek képet a nagy karddal a kezében
a levett res hatása a képen látszik, a fejük fölött az a világos szmötyi, ez pl sokkal jobban látható mint a reaper-nél (ott nekem fel se tűnik, csak abból hogy ütöm és végre lehal az immune). szóval nekem ebből a rest inpeace nincs is használva, ezzel ritkán fejezek be szörnyet. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12919 üzenetére
bakker, tényleg, azt hittem az csak dmg növelő, látszik hogy sosem használtam necro-val se
"Amplify Damage lowers monster Physical resistance by 100%."
-
zsirfecske
addikt
válasz
Habib[HUN] #12915 üzenetére
biza, hell alapból -100% res mindenre. aztán ha eljutsz über mephisto-ig, jön a -125% conviction aurája, az még a fincsi
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12911 üzenetére
jav.: mégse lesz superior fortim, késő van
-
zsirfecske
addikt
eladtam vex-ért a +14% ed archont, mégse lesz superior treacherym
amúgy 0 mf-el runolom nithát, tele az area jobbnál jobb fehérrel. potyog a cucc, sok az állvány és mob, nekem ez lett a specialitásom. olcsó (nem kell mf cucc hozzá) és nagyokat lehet vele szakítani. a szopó a physic immune, mert ha leütik a csicsót, nekem is szaladnom kell mellettük. ezen a treachery segít ha figyelek a procra, meg holnap megnézem a lawbringert, esett hozzá pár lehetséges low level kard.
kulcs ma nem jött kb 10 körből se
jóccak!
-
zsirfecske
addikt
lawbringer témához: régi trükk, felvettem egy crude phase blade-et, kockában megjavítottam bagóért és mivel úgy ilvl=1 lett, a max socket szám 3-ra csökkent, jöhetett a ral+amn+pameth és a 4/6-od sansszal 3 socket be is vált. mehetne bele az rw, csak nekem túl sok a 136 dex hozzá. eladom 2xfal körül remélhetőleg, vagy szóljatok ha kell vkinek.
act 5 barbarian csicsó hülyeség ehhez vajon?
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12896 üzenetére
vicces hogy egyszerre találtuk meg mind épp a lawbringert. de ha jól értem, te a slain monsters rest in peace mod miatt mondod (ami működik elemental caster kill-el is) kizárólag nitha farmra. viszont emellett másra is nagyon hasznos. ugye te nem lóbálod, így a rajta lévő elemental dmg és a decrepify kilőve (melee-hez baró), de még így is ott az aura ami szintén gyalul immunitást (csak undead-re).
szóval biza, ez az egyik legjobb low cost mid level weapon rúna, csak melee-ben kell mögé egy jó gyors indestructible phase blade a jó magas dex req-jével vagy valami brutál kétkezes fegyó még magasabb követelményekkel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12895 üzenetére
megnéztem a lawbringert ilyen 100str/60dex körül buildekhez, ez a 4 kard jó hozzá 3 socket base-ként, mind fast speed druidra (hammer típust elvetettem, lassú ami szóba jöhet):
- Battle Sword (1h: 16-34 dmg, 92 str/43 dex, 4 socket, 2x3 méret, exceptional)
- Espandon (2h: 18-40 dmg, 73 str/61 dex, 3 socket, 1x4 méret, normal)
- Dimensional Blade (1h: 13-35 dmg, 85 str/60 dex, 6 socket, 2x3 méret, exceptional)
- War Sword (1h: 8-20 dmg, 71 str/45 dex, 3 socket, 1x3 méret, normal)ebből szerintem a war sword a legjobb, mert kis helyet foglal és jól néz ki, bár ha úgyis 1x4 méretű staff helyére kell rakni, akkor az espandon is ok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12894 üzenetére
pedig a 156 str nem nagy cucc ha már flat dmg a build és ahogy mondod nem kell a hp. illetve a +2 to all skills lehet önmagában visszaadná a hp különbséget farkasformában. tényleg, nincs vhol egy jó skill táblázat a 20+ skill levelekre? nem vagyok gépnél, egyáltalán mennyi pluszt ad egy lev35 werewolf egy lev25-höz képest?
igen a legózást én sem szeretem, a +3 ss amu bent van kockában de még 1x sem használtam, nyilván übernél ez változni fog, ott minden számít. ezért jó az ondal, swap és cast, végig így toltam bár most hogy kipróbáltam a limb-et, muszáj lesz cserélgetni.
a lawbringer baromi jó, csak nemtom mibe raknám (phase blade túl nagy req). teszik az elv hogy csak swap, ütés és jön a decrepify, visszaváltás után is még bő 10 másodpercig üthetsz megtört immunitással. persze ha valahogy túlél a csicsó mindent, akkor a reaper azért egyszerűbb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12890 üzenetére
az én damage-em sehol nincs peddy-éhez képest, de tény hogy a cb/ias statok mellett ezek elég jók a bordazúzón:
50% Faster Hit Recovery
+100% Enhanced Defense
+100 Defenseszóval a dracul/string of ears/dual leech és a 4k hp nagyon durván mindenbe beleállóssá teszi a ribcracker fury druidot, élvezem hogy amióta respeceltem rá, nem halt le a kari.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12873 üzenetére
köszi. 24k gold nálad, ncc1701-nél 90k
így vagy úgy, tuti nem olcsó. de ha hozzájutok még egy Lo-hoz, simán kipróbálom, minden nap hallom ahogy a 14% ed archon könyörög érte a stash-ben
igen a forti az forti, a chilling is nagyon adja, majd 5 percig tart a 20% struck proc. mondjuk én defense volond vagyok, alapból is 5k felett vagyok.
a jalal-ba tett 39% enhanced damage ha jól értem a forti 300-ához képest tényleg smafu, onnantól +13% az már szinte semmi. persze ha van mellette valami más a jewelen akkor lehet jó, addig inkább egy um a resek miatt. jó mondjuk mi eltérő irányból megyünk, nekem a cb miatt a dmg nem prioritás, nem is tudok ilyen onehit-eket mint te a videón. ha eljutok végre solo überig, felveszem én is és kiderül ott kijön-e a diffi. de nyilván ha egyszer lesz jó base-em és rúnám hozzá, kirakok egy botd-t én is, kulcsozásra nyilván gyorsabb. és igen, inkább ez mint a grief (pajzsos build no way), bár mindkettőnél előny hogy nem kell javítgatni a fegyvert. hiába 130 a ribcracker durability-je, néha azért kell kovácshoz járkálni.
amúgy a gear-ed nézve valamit nem értek, mi az a swordback hold pajzs swap-on a limb mellett, mi szerepe van? illetve farkasformára váltás előtt jól értem hogy nincs a torch/jalal/skilleren kívül semmi shapeshift/summon plusszod? nekem +4 ondal swap és egy opcionálisan kézzel cserélt +3 ss amu a prebuff, ez +7 farkaskodást (és nem mellesleg +4 summont) ad, azért az számít. ugyanúgy ahogy a limb is segít az ar-en nálad is meg ad +fire damaget.
ja és látom, nagyon tolod az mf-et charmokon is, van egy 33 ar/5mf sc-m eladó, szólj ha érdekel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12867 üzenetére
na te vagy az én emberem, pont ilyet akarok az 598 def superior archonomból, az éppen 1800 felett lenne. van 700+ def 4 socket eth is stashben, de inkább odaadnám a csicsónak a meglévő non sup fortit 26 allressel. gondolom eladni könnyebb a non eth verziót ha aztán mégse kéne.
kérdés: ennek mennyibe fáj a javítása? mondjuk durability-ként.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12859 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12856 üzenetére
igen, sőt circlet > coronet > tiara > diadem sorrendben, inkább tiarától felfelé, mert ezeknél hiába kisebb a szinted, van speckó plusz módosító (magic level) amivel minden affix rákerülhet:
mondjuk fehér diadem-et én még életemben nem láttam, tiara van eltéve 3. de rákerestem pul-ért lehet venni már. lehet érdemes rápróbálni, imbue és aztán 6 pskull-al rollolgatni.
más:
reggeli mákszéria, most vettem 3 hate kulcsot um-ért, asszem ez baromi jó ár, de legalábbis ezzel több órányi grind-ot kerültem el és a 4 terror/2 destruction mellé már megoldom vele az első solo übert. nyomok egy countesst meg pár nivalamint az első travincal, 1-1-re a perfekttől, pont poison kellett über lilith-hez
ja és vettem este egy ilyet 3 pameth-ért, +2-3000 attack rating buff az enchant-ból überre:
majd drukkoljatok
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12854 üzenetére
amúgy érdemes barb helm-eket is imbue-olni? lehet elgondolkodom rajta majd, kb annyi lehet az esélye egy op cuccnak mint a druid pelteknél a +5 tornado, tehát nem sok.
vagy esetleg fehérben sockettel rw-hez? mondjuk egy delirium ahol a +2 skill mellé még attract charge is van, az elég jól jöhet egy csicsóval gyilkoló ácsorgós max war cry-t spammelő gold find barbhoz.
-
zsirfecske
addikt
na ez a dclone hunt nagyon megérte, szimpla időelb*szás. de majd legközelebb
valaki überezni vagy vmit akkor?
-
zsirfecske
addikt
jó hát ez már nevetséges
ncc1701 ezt már nem hiszem el, kb a 10-ik cube socketem és mindig 2 vagy 4 lesz. sose adja a 3-at mert azt akarom. NEM SZABAD AKARNI
Hát, biztosan sokat fog számíani. Lelkiekben. :)
amúgy nekem azért kell az up, mert ha már upoltam, az azt jelenti fix a gear és nem cserélem minimálisan "jobbra" bármi van. tehát pont lelkiekben segít, továbblépni hogy az már elég. nem kell a perfekt stat up előtt se, de legyen közel és nyugodt vagyok -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12819 üzenetére
mondjuk belegondolva logikus, unique armorokra is így megy, ahol +%ed van ott ugyanúgy max a base def. így egy +180% ed string of ears meg egy másik +180% ed string of ears mindig ugyanannyi def.
minden nap tanulok továbbra is. azért megnéztem traderie-n a listázott sup archon plate-eket és a különböző ed-seket gyorsan átszámolva ez be is igazolódott
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #12806 üzenetére
az archonok átlagosak, a 497 kicsit már jobb. mindig ezt érdemes nézni, ami a felső 10%-ban van az durván ugrik árban. és ugye base armom mindig kell és mindenki a nagy def-et keresi.
defense ezekre nem superior-ban:
wire fleece: 375-481 defense
archon plate: 410-524 defensetehát az eth wire fleece 474 def-es lenne non eth-ben, így jön ki hogy eth-ben 10-el marad el a perfekt-től. persze eth révén lehetne superior, akkor úgy elvileg 829 lenne a max, de pl traderie-n árul vki épp egy 831/15ed-set.
szóval még a fentieket se érdemes eladni, fal/lem körül érhetnek mákkal az archon-ok, a wire fleece socket nélkül is lehet pul. de mindjárt bekockázom, 2/3-ad eséllyel lesz 3 vagy 4 socket, ami csicsónak ok.
-
zsirfecske
addikt
ilyet se láttam még, chaosban egy csapatból esett 2 fehér archon és 1 lacquared plate. mind socket nélkül, kockában az alábbiak lettek. utána csináltam egy nihla run-t, és jött egy majdnem perfekt normal eth wire fleece (721 a max nem superior). ezzel már nemtom mit csináljak, vsz rányomom a kockát erre is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12792 üzenetére
én ráérek ha nem azonnal, úgy 1 óra múlvától.
vzarmo:
nehogy ellődd egy sima flail-re a larzukot, egy ilyen 4-5 socket flail semmiért trade-elhető, még lehet nekem is van. ha már larzuk, pl ott az 598 def-es archon superior armor, ha azt besocketeled nekem, adok bármilyen socketed flail/knout/scourge-ből kettőt isvagy van hell bociról sima eth flail-em is, akkor inkább arra, az legalább menő. gondolom 5 socket kell, és az biztos annyit kapna.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12787 üzenetére
te lennél a masszírozó akitől elalélnak a bossok és ő és akár más is ott lenne? részemről én szivesen részt vennék, kell az xp meg főleg az über gyakorlás, és még félig sincsen meg a kulcs setem. venni egyelőre nem akarok, minek siettetni.
3-4 playerben már nagyon durván feltápolódnak amúgy? hp nem annyira érdekes mint inkább a dmg amit tolnak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12778 üzenetére
akkor kell majd még valaki, ncc1701 biztos szívesen elvisz minket egy körre ha ráér és ketten esetleg van esély ha te csak mozizol is.
wm2:
igazából ncc1701-vel mikor mentünk, semmi potit nem kaptam be előre, nem cseréltem armort, buffoláshoz amut, offhanden csak +4 allskill van ennyi. persze egy pala jól hangolt aurái nélkül nyilván más. de kiderül ha összegyűlnek a kulcsaim vagy nyomok addig máshogy solo-t.amúgy a 90 level miért vízválasztó?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12774 üzenetére
ok, akkor hogy idegeljelek kicsit mindjárt up-olom a majdnem perf string of ears-emet, +70 def az nagyon számít
juteszembe überhez forti helyett lehet érdemes duress-t használni? ha már 65% CB, lehetne 80 is, a +300%ed lehet mindegy is ott? mondjuk a +life és res azért hiányozna, sőt még a deadly strike is talán picit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12770 üzenetére
azért lehet "találni", gc-ben van 35+ és 125+ pár. nyilván én is rúnákért vettem, de nem hiszem hogy lem-nél többet adtam volna bármelyikért. mondjuk 39/88 a jobbikom, lehet kéne is fejleszteni majd
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12767 üzenetére
korábban úgy gondoltam, hogy indítok egy palát épp az ilyen shield-ek miatt, de annyira tucat kari, hogy nem fogok sose. ha nagyon nem bírok majd még magammal kick asse lesz, a minap öltünk diablót ncc1701 haverjával és nagyon tetszik.
szóval simán adom 2 pul-ért, írjunk privit aztán muti meg itt, mit készítettél belőle
-
zsirfecske
addikt
ja és még valami, ugye bug-os az act2 merc-ek karakterlapja a skill részen, csak most vettem észre, hogy nem is might csicsóm volt. nm-en kell megvenni a might-ot és mikor átjössz hell-re, ott úgy jelzi, mintha más aura lenne, de működik a might ahogy kell. ez is plusz nem kevés dmg ha csicsóval megy az ember.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12763 üzenetére
nekem 100 str hard point van, ugye ad kicsit a melee sebzéshez, de nálam inkább csak a yolo upolt jalal miatt (118 req, nem gáz mert a fortitude-ot úgyse rakod nagyon 100 req alatti armorba). dexre én semmit nem tettem (gear nem indokolja, sőt ad majdnem +50-et rá, ribcracker +15, raven frost +20 meg a torch), viszont telepakoltam life/ar charmokkal (grand charm 45 life 132 ar lehet, small charm 20 life 36 ar max-on).
jelenleg így 10300 az attack rating feral rage-el, szóval nem hagyok ki semmit a dex hard pointok nélkül. sőt, mehet minden life-ra, ha nagyon maxolni akarnék még áttehetnék 30-40 str-t vitára.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum #12758 üzenetére
hirdetem mal-ért szólj ha érdekel, neked um. vagy 2 pul, 5-6 lem (gold find barbi).
bocs de most kell a rúna, gyűjtök pár dologra (eth reaper, andi/gaze, 3os eth armor treachery-hez mert sosem lesz forti az op eth 4os armorjaimhoz, aztán nyilván charmokkal a határ költésben a csillagos ég és kéne majd még egy baba torch is)
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #12747 üzenetére
eth obedience + fortitude ha sebzés kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12703 üzenetére
néztem, és van új calc, már kitárgyaltuk (calc az elején linkelve, +20ias meg végén említve, meg amúgy ennek a hsz-nek a környékén sztem beszéltünk erről. illetve korábban az is felmerült, miért nem shael-el socketeltem a ribcrackert, hát arra is elvileg magyarázat a bugged calc, mivel így is bőven megvan a 4.4/5 frame attack speed a két támadó skillel, lejjebb meg ilyenekkel már nem lehet menni).
ilyen demon dmg kesztyű meg hasonlók sosem érdekeltek, mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.
attack rating sztem érezhetően nagyon is fontos, ezért is baromi drága minden max dmg/life/ar charm, de ugye a CB miatt én itt dobtam a max dmg részét és úgy 2 statos sc-ként már megfizethető lett.
hearth of wolverin és oak sage sincs még tesztelve (1 hard pont van benne), sőt a maci sincs maxolva, egyelőre még a cuccokkal foglalkoztam, aztán ha megvan még a lev 87 legalább, majd optimalizálom. de őszintén, már most is op az egész, lassan meglesz az 5000 hp spirittel, és a life tap/steal annyir zord hogy szinte sosincs para sehol.
traviban a segéd nem bír semmit, oda gondolom treachery fade kéne vagy talán forti is elég, én nem is használom ott, a fire dmg elfekteti azonnal. viszont a szép pont az ebben a buildben hogy aura nem kell hozzá csicsóból, csak a reaper a fizik immunok megtörésére.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Amartus #12700 üzenetére
csicsóhoz nekem van eth obedience-em, de nem használom (még? gold find barbnál lehet kell majd az eth bonehew helyett), volt itt posztolva úgyhogy beteszem újra:
ez a build amiből indultam, mrllamasc, videó is van hozzá:
https://www.icy-veins.com/d2/fury-druid-buildviszont hamar rájöttem, hogy olcsóbban inkább überre is akarom építeni (ribcracker, meg a stormshield block miatt a farkasnak szar), úgyhogy aztán ezt a guide-ot követtem. végül az eredmény a kettő hibridje lett, itemekről tettem be képet nemrég, nyilván CoH dusk shroud nincs meg treachery fade-et se használok és amúgy metalgrid helyett highlander amu van.
merc-en egyelőre sima jó ed-s reaper + tal rasha helm + duriel"s shell van, ide nagyon kéne az eth forti (700+ def archon palte base megvan hozzá) és egy andariel sapi. utóbbiból ha van bárkinek amit megéri lyukasztani, az szóljon
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #12681 üzenetére
axe, úgyhogy működnie kell, spirit miatt megvan úgyis a strength, meg jól is néz ki ez a naga. summon necrohoz csak a fanatism aura miatt kell vagy át is változol vele boss fightokhoz hogy jobban bírja? mindenesetre bírom hogy ennyire egyedi utat jársz
szerk: ja az ott nem is spirit monarch, lol. milyen cuccok ezek és honnan lesz rúnád a beast-hez
-
zsirfecske
addikt
na én zárom a farkas tápolást, eltradeltem minden maradék rúnát, a régi torchot, hogy felnyomjam az attack ratinget és kicsit a res-eket. jöhet a solo über, így áll lev 84-en:
65 crushing blow a lényeg 65+20 ias mellett, mindez 9 felhasználatlan skill ponttal (oak sage-en csak 1 hard point van...) és strength-en is van vagy 20-30 felesleges (100 hard point, 118 kell az upolt jalalhoz). baba lett, a travi run is csomót gyorsult, vsz sokat ütöttem eddig mellé, kb 6-7000 volt az ar. ja és ez még nem fullos über set, gheeds is van bent egy
-
zsirfecske
addikt
válasz
Amartus #12677 üzenetére
ezt nézd:
https://diablo2.diablowiki.net/SocketsThresher 3 4 5
Giant Thresher 3 4 6tehát item leveltől függően ugyan, de mondjuk hell-en esett cuccokra biztosan 5 ill 6 socketet tesz bele. ergo obedience-re neked a sima thresher jó, ilvl 41 felett tutira 5 socket lesz larzukkal. annyi van még, hogy larzukot erre talán nem érdemes ellőni, max ha valami faja enhanced dmg superior threshered van, mert azt nem lyukasztja a kocka. simára viszont talán megéri rizikózni, 1/3-ad eséllyel lesz 5 socketes vele. persze attól is függ mire kell, csicsónak jó a superior (főleg ha eth), karinak kicsit drágább lehet javítgatni de nagyobb a sebzés.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12672 üzenetére
szólj ha kell valami, most pl. dögig vagyok dual leech gyűrűkkel, de egyik se tetszik igazán. épp 1 perce költöttem el az összes maradék rúnám erre:
jó ez? már nem tudom megítélni, totál belegárgyultam.
illetve ha van valakinek 5 fhr / 30 attack rating körüli small charm vagy 8 fhr / 60 körüli large charm, szóljon.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #12647 üzenetére
ma mentünk ncc1701 kollégával ketten, elvette az über szüzességem
ő smiter én ribcracker+forti fury farkas. feltoltam a light rest 130 körülre (hell penalty után), a többi ótvar 30-40 környékén maradt, de semmi para nem volt, összesen 1 full reju potit használtam az egész alatt (lilith poison miatt). nyilván a kollégának is köszönhető hogy ennyire sima volt, de meg fogom próbálni solo-ban, 99% hogy nem lesz semmi gond. forti nélkül nyilván más, szerintem várj vele addig míg nem mákolsz be egyet valahogy.
juteszembe ugyanitt low-ish druid torch eladó, upgrade-eltem 16/20-ra, mert ez a legolcsóbb +allres forrás, ami nem foglal plusz helyet:
-
zsirfecske
addikt
most már érdekelne hogy megy ez a CB pontosan, több playerben stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest