- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
granini #83623 üzenetére
Mi (én) tegnap kipróbáltuk a hibrid static-palm monkot, de ez az öszvérmegoldás nem az igazi. A static charge nagyon legyengül a flying dragon hiánya miatt (mert kockába fist of az'turrasq ment), a 4p rainment hiánya miatt estem-keltem mert a 8 secenként egy dashing strike nem elég az újrapozícionáláshoz amikor lézershow meg frozen van, a LoH értéke a töredékére csökken szintén a flying dragon proc hiánya miatt. Ha pedig összekombózod az SWK és a rainment 4+4-et, akkor kiesik az eye of peshkov (mert a spirit guards kötelező, a gungdo nélkül meg a palm félmegoldás) és a convention of elements.
A trasht egyébként szépen lepucolja a palm még gr70-en is egykezesből számolva (3k-s shenlong, AS nélkül), de igazából nem gyorsabb, mint a kimaxolt static charge, ami szintén elolvasztja a trasht, csak közben nem áldozza be a túlélést. Lehet, hogy egy ancient furnace-szel a palm-fókuszú monk négyfős csapatban hasznosabb, de nem vagyok benne biztos - a dartsos doki úgy proccolja a staticot, hogy állandó az ívfesz
. A mi problémánk leginkább az, hogy Gorni barbár support nélkül gr70 körül egyszerűen nem éli túl a frozent, orbitert, electrifiedot (utóbbi static monk mellett kész rémálom egyébként, dokinak instant halál ignore pain nélkül ha mellettem áll).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged