Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Lecsúsztam róla

De nem ez volt az egyetlen kellemetlen élmény tegnapra. Találtam AH-ban dex, 9ias, 4,5 chc mempot. +10k dpst adott volna. És csak 300M volt 286M volt a zsebemben... egy ismerős se volt fent hogy kipótoljon... ott volt már 1 órája és senkinek nem tünt fel. A következő 15 percen belül elvitték és rá 10 percre elment a régi DML-em... Most a legolcsóbb 4,5 chc-s mempo 700M...

Vissz térhetne már végre a mázli factor

-
Agro
senior tag
progress nem számol owe-val tehát az magasabb a valóságban. Szerintem nem érné meg ilyesmire cserélni, ha az arányokat nézzük.
Én utoljára akkor áldoztam be HP-t, amikor az amu-t kicraftoltam. Azzal buktam 5k-t, de nyertem 7k dps-t, meg egy valag allrest. Így már le tudtam cserélni a nadrágom Allresesről vitesre. Így a végeredmény pedig +++ lett minden oldalon.
-
Jazz
veterán
Még hogy nincs drop. 200m-es ice climbers, 100-as trium. (gondoltam lenézek act1-re...
)(#34590) jpeetr: nézem nézem...mi a fene: "most a monitorom homályos középen, vagy tényleg nem stimmel valami a kék betűkkel..."

-
jpeetr
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
a többi itemen. előtte sem volt kesztyűn, de a +9k dps jól jött
-
jpeetr
aktív tag
azt hiszem ma piszok szerencsés vagyok. crites mempo után egy craft.

-
Szatesz.
aktív tag
Köszönöm a segitseget....
Pickup radius elég 7 a denevéreshez illetve a robbanos kutyahoz? Ugy látom amiket megolnek a kutyák meg a denevérek azokat a gömböket felszedi 7 es pickup is. De olvastam hogy ajánlott 12-14 pickup. Van miértje?schwartz: Elég szépen kivan balance-olva a karaktered grat hozzá....
-
Jazz
veterán
-
schwartz
addikt
Ez mind tapasztalat, mind ésszel összerakott, mind 1k euros szinten
Lehet van nemi tapasztalatod de rossz kovetkezteteseket vontal le...
Mondd meg mar, esszel osszerakott a top DPS CoB WD-k nagyresze? Milliardokat kolteni a haszontalan AS-re majd ellensulyozni a karit EHP oldalon. Az AS-nek majdnem semmi gyakorlati haszna, a bazinagy EHP-nek meg csak kenyelmi. En kivancsi voltam mennyivel lesz stabilabb az elettoltes ha a denever tobbszor tick-el masodpercenkent, ezert kerult a gearemre +27% AS. Ebbol a tablazatbol kiveheto, hogy annyi dmg-et nyersz a plusz AS-el amennyivel hamarabb éred el a skill max sebzeset. (konyhanyelven) Persze ha stat veszteseg nelkul tudnad novelni az AS-t es a mana management sem okozna gondot, ugy mar egesz durva lenne...Sokféleképpen lehet mozogni, de a build jellegéből adódóan jó ha van. 600-800k már elfogadható
Ne egy hiteljen semmi, legyen eletlopas es kb ennyi. 800k EHP-vel is ugyanugy levagnak mint 500k-val ha nincs LS.
-
-
jpeetr
aktív tag
esett egy mempo végre nekem is

-
Bird
addikt
Köszönöm srácok! Igen ahogy Gorni is mondta, a cuccaim nagy része a kacsatolvajtól jött kölcsönbe.
A kard nem volt olcsó, de a többi cucc árában vagy az alatt volt egy picivel. A zuni gyűrűt cseréljem? vagy hogyan kezdjek hozzá? 
-
Zan
aktív tag
Én még ezt is tudom ajánlani:
Most próbálgattam és ha jól használod, nincs szükség a Spectral Blade healing-jére, mivel ameddig kell freezben tudod tartani az ellent, ráadásul a deep freeze miatt még jobban tickkel a Living Lightning.
Próbáld ki ezt is szvsz!
-
Jazz
veterán
Ezt vajon érdemes lecserélni erre?

-
Gorneck
legenda
válasz
Szatesz.
üzenetére
Meg, de lesznek szituk mikor nem olyan kénylemes, mint pl Skornnal...
1H+OH gear, sztem ideális: schwartz, lassabb fegyóval Tal fejes is használható...jó kis EHP.
2H gear meg rajtam tudod megnézni...kicsit biztonságosabb/tankosabb builddel. (ha a stone lesz ott, akkor az kísérleti fázis miatt
)WD topikban van 1-2 tanács ötlet az uccsó HSZekben. Bár ahogy nézem a geared elég sok minden maradhat...
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam egy jo kis WD-t. ÉS mivel nem értek hozzá gondoltam irok ide mivel tudom elég sokan Wd vel nyomják( nyomták). Van most egy robbantós kutya gearem, de szeretnék csinálni egy komoly pörgös denevérest is mp10 re farmolni. Az lenne a kérdésem hogy mindenképpen kell Skorn hozzá az 5-6ls miatt vagy meglehet oldani offhanddel is. Life hit nélkül... Ezen hezitálok.....
-
Agro
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Én még ma találtam egy jó kis mempot. 270 dex, 9 ias, 92 vit meg a többi nyalánkság. Reggel biddeltem rá az utolsót, elvileg mostanában jár le. Remélem mire haza megyek rányomhatok a Sand to Stashbe és akkor ez volt az utlsó, ami 300M alatt megállt.
A többi fejlesztést a craftokból remélem megvalósítani, vállas, bracer most a cél. A kesztyűt hagyom utoljára, mert azt nehéz lesz überelni, de szeretnék abból is egy hasonlót, mint a mostani csak vittel vagy allressel.
Ha egyszer végre lesz egybefüggő 1B-em akkor a Mantiból még tudok keresni egy hasonló DPS-űt de dexel és szerintem ott véget is ért nálam a történet.
Ha a DH kész utána neki esek én is újra a monkomnak, mert az nagyon tetszett.
-
granini
őstag
En mar reg nem tudok 500M alatt fejleszteni DH-ra.. volt 280k DPS-em de betettem eletmento passzivot, es igy leesett 240k-ra. Igy viszont az unbuff = 240k

Megneztem a DH-d a masik topikban(bol) tenyleg eleg jo.. sajnos en mar alig hasznalom az enyemet, annyival jobb a monkom hogy nincs ertelme.. egy mp5-6-os runhoz jo lenne, de oszinten szolva egyelore a monk mellett partiban sem talalom hasznosabbnak a DH-m.. pihen szegeny..
-
Edge
veterán
Jó kis wizz ez, de ha elfogadsz tőlem pár tanácsot lehet jobb is

Archon wizként főleg a minél nagyobb dps elérése a cél és emellé persze megfelelő ehp.
Jelenleg egy kicsit átestél a ló túloldalára, nem kell ennyi resi és armor, mert ha ennyi resid és armorod van akkor hát igen: a dps kevés(és a hp is). Ha most sokat hullasz mp10en akkor a kevés dps(elérnek a mobok hozzád nem tudod őket leölni kellően gyorsan) és hp miatt van. Persze nem kell ettől még glass cannonnak lenni, meg kell találni az egyensúlyt.
Nem archonban 600-650-700 közötti resek legyenek így archonban 850-950 resik lesznek, az meg egy kellemes armor(min. 4500 legyen nem archonban energy armorral)/hp/és sok dps(470k+) mellett bőven jó.
Szóval a lényeg: kezdj el beáldozni armort és resit a dps javára és szerezz még némi hp-t, min 40k legyen.
Hajrá
szerk: buildben meg használd amit én, ha ww nem jön be jó az amit Gorni linkelt(living lightning), a cold blood passzívot meg akkor tedd be a cm és glass cannon mellé amikor cmww wiz is van a csapatban +20% damage bónuszt jelent a jegelt mobokra.
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerencsére van egy "saját belátásom szerint" jól összerakott és működő DH-m, ezért annyira nem estem kétségbe a barb hibái miatt. A cuccait nem volt szívem eladni, pedig nem sok száz millás itemekről van szó. A kihagyások okát pedig már belefáradtam keresgetni. Simán elképzelhető, hogy user hibák vagy szarul összerakott itemek okozták. Lehet lag miatt volt, lehet server hiba okozta, de már mindegy. Következő patch után megint elő veszem és megpróbálom P100-ra húzni. Addig is építgetem tovább a DH-t pedig már erősen azon a szinten vagyok, hogy 500M alatt nem találok up-ot.
-
mikromanus
veterán
Voltak, ezt nem vitatom. Viszont 1-2 egymás utni kihagyásnál több nekem HotA-baol sose volt. A rendnél is hasonló. Ha kihagyott, akkor az nem is töltött a hatóideje végéig. Győztem spamelni, hogy végre működjön az egyik über runomnál. Annál mondjuk emlékszek hármas pechsorozatokra is. Lehet túl gyors voltam. A furyt persze levonta a hibás skill aktiválásokra is

-
Jazz
veterán
Egy csodás affix kombináció....
[link] -
Agro
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Barbárnál WW/HotA hybrid build, de ahogy utánam mások is írják HotA-val is voltak gebaszok nem csak WW-vel.
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Passz. Velem ilyen sosenem fordult elő. ehet megálltak a tengerimalacok a kerékben és nincs elég áram?

A summonkodós build meg eddig totál értelmetlen. Olyan hülyeség az egész, hogy én elszégyelném magamat azoknak a helyében akik kitalálták az egészet. Boogie man = 50% esélylel a hullák kutyává konvertálódnak. Passzív circle of life =12 yardnyira a hullának 30% esélye van kutyává konvertálódni. Ez igazán szép, csak azt az apró marhaságot felejtették ki, hogy max 3 kutyád lehet vagy passzívval 4. Tök mindegy mennyi esélyed van kutya feltámasztásra ha nem döglenek meg, mer' kemények. Ez így kb lenullázza az elméleti hasznát is ezeknek a skilleknek/rúnáknak. Menjenek a tervezőik a sarokba kukoricán térdepelni és önvizsgálatot tartani! Ennyi agyatlan marhaságot belerakni... A fetishek meg 20 sec és 1 percig bírják max. Így egyszerre nem nagyon lesz több 14-nél. Kevés.

-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Hádde éppen ez az, hogy kalapálsz egyfeszt és nem jön life vissza. Nem egy ütésnél hagy ki, hanem pár másodpercig egyáltalán nincs semmise. Elsuhinthatod párszor pánikszerűen a Rendet is ilyenkor, de a megfekvés garantált.
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
JA. HA épp csapáskor lag van, akkor kihagy, de ennyi az egész: A rend is ilyen. Ha aktiváláskor épp szar a kapcsolat, akkor kihagy, de ha ellövöd újra, akkor már "kapcsol". A chanellinges skilleknél többnyire egyszer ellövöd és "tartod" a skillt. Amíg nem oldod fel/hagyod abba, addig szar lesz ha egyszer elszaródik. Szerintem... Azért szépen gyártom a vad ötleteket, ugyi?

-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
HotA esetében is kihagy az LS pedig az nem csenöling skill. Ja és néha a fury töltés is kihagy. Monnyanakle!
Gorneck23: Na igen, a Rend is rendetlenkedik olyankor.
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Rend annak számít? Me az se tölt néha...mondjuk mostanában nincs gondom vele...

-
mikromanus
veterán
Barbárral mit nyomtál? Csak nem búgócsigát. Nem lehetséges, hogy az ilyen "channeling" skilleknél van gond ha lagol/kihagy a szerver? Az egyedi sebzéseknél nincs gond. Ha kimarad egy töltés, akkor kimarad egyszer és kapsz róla visszajelzést (vagyis nem tölt esetenként). A chanellingnél megszakad szerintem a töltés, az animáció meg megy tovább. Amikor "kilépsz" vagy kilöknek a channelingből, akkor kapod be a sebzéseket látszólag. Valójában már besebződtél, csak nem jelenik meg és azért nem "Működik" a leach, mert amikor megszakadt a lag miatt a skill, azóta valójában nem is támadtál (vagy csak a leach szakadt meg). Ha valami ilyesmi a gebasz, akkor az érinti a WW-t a barbinál, a RF-et DH-nál, meg a firebatot és a mackókat WD-nél (?). Persze az is lehet, hogy túl sok időm van olvasgatni a fórum visszajelzéseiteket.

Grammar nazi:
"már túl tettem magam"
Megint kezdi...
-
Tombi
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
billentyűm alól vetted ki a szót, várok legalább vmi loh/ütés javitásra sok a miss

-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Na 3 ember az mar csoportosulas, oszoljunk.. :-)
-
P00By
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Ne aggódj,mire ez jön, addigra kijavítanak minden hibát!

(#34536) granini: Jelen! Csak az ls kiesés zavar, mondjuk az nagyon!

-
granini
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Vicces ez a forum, olyan mint valami bucsukoncert.. azert marad meg valaki rajtam kivul, aki nem elegedetlen a D3-mal, elfogadja a drop jelenlegi minoseget, tudja elvezni a jatekot meg 1000 ora felett is, es meg vannak celjai a D3-mal..? Vagy mostantol mindneki off en meg szolozzak a kieggel egyedul..?

-
Jazz
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Új droppok valamelyikéből, vagy jobb AH vétellel pillanatok alatt visszahozod az árát.
mikromanus: Alacsony szinten lefújod őket locus-al, oszt hello.

-
sto1911
veterán
Milyen arban lehet majd megvenni a kieget? (biztos korai meg a kerdes, gondolom bejelentes utan is eltelik vagy 1 ev megjelenesig)
-
Rebourne
aktív tag
Némi spoiler.
And, at the End of Days, Wisdom shall be lost
as Justice falls upon the world of men.
Valor shall turn to Wrath-
and all Hope will be swallowed by Despair.
Death, at last, shall spread its wings over all-
as Fate lies shattered forever.Tudom, ez itt csak mérsékelten érdekli a közönséget, de a cím alapján a főgonosz Malthael lesz, vagyis az ex bölcsesség angyal, akiből halál angyalka lesz.

-
Bird
addikt
A kipörgetett barb, és wd után indítottam egy archon wizt. Ránéznétek a profilomra? Mennyi all resi szükséges mpl9-10 környékére? Illetve mi az amin változtatnátok. A diabro3.com szerint mpl10 kompatibilis vagyok. Köszi a helpet

-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Sebeznek is. A fetishek azt hiszem 20%-ot. Gondolom a kutyák is hasonlóak. vagy ha fűbe harapnak akkor karcolnak valamit. Az a sok-sok 10-20% veszett OP lehet. Mármint lehetne. de nem az

Alacsony MP-n majd megsasolom mennyi apróság hozható ki. Valami nagy-nagy béka, pók és pici kutyuli+fetish kombós videót láttam, de az komolytalan. Passzívból és rúnából még több apróság begyűjthető. Azt hiszem még kutakodok. -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor tedd be a kutya passzívot, meg a robbantást...
Imba... 
Nem sebeznek, a Garga még csak csak, de iszony lassú. Tankolni jók semmi másra...de CoB-hoz is inkább zavarók, mint hasznosak...
Ezé nem nagyon látni szummon WD-t...(#34518) MrCsiT: Nemtom, sose volt wizem és nem is lesz...sztem WD+DH kivételével nem érdemes egyik kasztank se ezzel próbálkoznia.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
"Passzív pet" van csak most. Sok vizet nem zavarnak, de amikor lement a dara, akkor látszik, hogy lett 4-5 fetishem

Hm. Lehet ki kellene próbálni valami "summoner" WD-t. Gondolom max MP5-ig jó és inkább fun, mint gyilkos, de vicces lehet tengernyi kutyulival, fetish és egyéb idézett szarral nyomulni. Valami oka biztos van, hogy ilyet nem nagyon látni. Talán a gyenge életképességük és sebzésük? Viszont kiváncsi vagyok mennyi dögöt lehet felhalmozni. Nosza, húzok is a youtubera. Ha hülyeségről van szó valaki tuti már kipróbálta. Még ha nem is Mikroman az.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Vinsanity87
üzenetére
Tudom retorikus kérdés volt, de engedelmeddel megválaszolom: igen. Bejelentés augusztus 21.-én a Gamescomon.
-
Vinsanity87
csendes tag
Reaper of Souls lehet a diablo kieg?
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Pl amit használok...
GJ+GF+SV, úgy már a mana is jobban fogy majd...viszont szinte nonstop lesz SH+SW jóféle ar és dmg boost.Nem, a builded gyengesége miatt...majd ha normálisan tudsz játszani, akkor megérted, hogy elég...egyéként a fenti passzív sort majd próbáld ki 1H+OH-val is...és meg fogod érteni miért is kötelező a Zuni.
Peteket meg hagyd mert csak bezavarnak...

-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
JA. beraktam a BR-t, a többit meg "majd lecserélem" alapon hagytam bent valamit, mert lusta voltam már este érdemben utánanézni. A fetishek meg olyan cukik

MI lenne az a húdenagyonkell skillek amúgy? Gruesome Feast és Grave Injustice?
"Egyébként nem a HPd mennyisége miatt halsz"
De igen. Az 1-hit az 1-hit.#34509) killerjohn
"kihoznak egy exp-et, fizessünk megint. Na nem, nekem ennyi volt a D3..."
Ok. Ha már úgyis mész elajándékozhatnád a cuccaidat. Mondjuk baráti alapon 1-2 itemet dobnál nekem is?
EGyébként meg nem kell exppel játszanod akkor se ha lesz. Számodra nincs akkor változás. Mi a gond? Meg ez alapján sokminden nem következtethető ki. Lehet kiadnak valami artbookot. 
-
Thrawn
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Mi is ez tulajdonképpen?

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Majd mikor a pufi 4-5 alkalommal lök el, vagy az elit knockol 6odjára, majd lesz, vagy mikor a oasis-ba a buzogányosok lökdösnek jobbra balra...
Egyébként eléggé vicces, hogy pont a 2 legfontosabb skill nincs benn amitől igazán jól müxik ez a build...ezt magyaráztam, hogy bohóckarit összerakni nem nehéz...jól működő szinte halhatatlant nehéz (hasznosabb skillek/passzívok helyét regenre lővöd el)...de ha egyszer kipróbálnád amit mondunk illetve használunk és aszondanád rá, hogy ez tényleg sokkal jobb, műűűűködik, aláz, gyors...attól gondolom 1 hétig fosnál...
Szerencsére már megszoktuk...
És igen ilyen pici...ezért se kell hozzá 10 yardnál több pickup, viszont ezé kell védelem és cd csökkentés...
Egyébként nem a HPd mennyisége miatt halsz...gyakorolni kell meg ugye 1-2 passzív sincs benn ami alapja lenne ennek a buildnek, amit te kiheréltél...(#34507) Edge: Esett a kurva eső nem bírtam elmenni tekerni, szal pont jól jött a parti...és igen jóféle volt...ha jó a tippem, akkor a két külhoni egy összeszokott páros lehetett...vagy nem...de ettől föggetlenül a dashinges Monkkal néha tele volt a tököm...
Elég nehéz ugye lekövetni merre megy... -
killerjohn
addikt
oké, tehát a szar, hiányos, unalmas, nem balanszolt, (unalmast mondtam már?), bugos játékmenet után
kihoznak egy exp-et, fizessünk megint. Na nem, nekem ennyi volt a D3... -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Akkor fogyok ki, ha egymás után négyszer-ötször kilöknek. Mivel nem bírok ki kb 3 knockbacket sem, így ez nem gond. Majd később az lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#34507) Edge
Jelentkezz ki. HA így se frissül, akkor lépj be és ki még egyszer. Nekem is szarakodott az Armory tegnap, bár az Internal server errort írt és nem a korábbi állapotnál akadt be. -
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Tegnap fasza volt a gyorsított vota
azon a sokpár körön 35 DE jött össze, de a lényeg hogy nagyon hamar. Lehet így kéne tolni mindig ... 
WD-mre lett is egy amu, nem nagy eresztés de jó neki(hm nem frissült be bneten, jó sok vitet adneki chd/chc mellett). Mostmár amukat craftolok, próbálok jobbat Wizzy-re(merthogy a jelenleginél még 2b-ért se kapok, értelmes upgradet, jelenleg +5-7k, craftal meg "ingyen" akár 20k is jöhet) így legalább van miért gamelni továbbra is. -
mikromanus
veterán
WD, meg a GYula kérdésben:
Tegnap tesztelgettem, meg ma reggel is, bár reggel nem igazán volt márvadó, mert csak belekaptam, de figyelni nem nagyon figyeltem.
- mana gondom nincs setbonus nélkül, de gyula maszkkal skill bónusszal. Lehet mert előbb lecsapnak mint hogy kifogyjak?
- apró jelek alapján a life némiképp bővítést igényel. 40k life mellett a fallen izomagyak lecsapnak mint a legyet. Azt hiszem megnézem majd a vitás craftolt amuval este
- a dönövér skill picit furán munkálkodik. Majd hozzá kell szoknom. Vagy csak a skill sugara ilyen megalázóan pici? A fallen masterek megálnak hatósugaron kívül, néznek rám bambán, aztán lecsapnak és közben nem sebződnek. Ez kb HotA, vagy kisebb hatótáv lehet (?).Majd este (rare cuccos run után) tesztelem. Megkisérlem előhozni azt a fránya mana hiány állapotot. Gondolom az lehet a következő lépés a működőképes WD felé.

(#34505) MrCsiT
Esetemben nem volt olcsóbb vagy jobb a zuni maszk. a chc-s "Gyuláért" 11 misit adtam azt hiszem. Hasonló zuni sokkal többe került. EZ meg a sok manás-manaregenes és intes korábbihoz képest adott 7k DPS-t. Lehet high-end szinten jobb vagy érdemesebb zunira gyúrni, de ilyen "gyakorlópálya" szinten MP10-re a Gyula jobb. Majd ha nem halok minden lecsapásra, akkro tán előjön a zuni előnye, de az még odébb van. Jelenleg az elérhető zuni a crap. VAgy sokszoros ár, vagy sokezer minusz és nincs skill bónusz se. -
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Ha egy item megvehető és általa haladósabb a kari, minek szenvedni alternatív de gyengébb cuccokban ??
Ha Te élvezed az tök jó, szóval nyugodtan szívj gyengébb cuccokkal, de ennyi erővel mehetsz fehér cuccokban és/vagy gagyi skillezéssel, azzal is épp olyan jól kísérletezhetsz - erre utaltak neked többen, csak nem akartad érteni
de ha 1000 órás használók megírják , hogy mi a leghatékonyabb, minek kellene szívni gagyibbal, nem értem.. bár ha Te teszed, Loreal (mert megérdemled
) csak ne bizonygatnád már, hogy ugyanolyan jó ? haha.. -
Gorneck
legenda
A piros kavics lényege még mindig uaz, hogy a min dmg-ed kitolod...így amit eddig nem 1hiteltél azt most fogod...így kevésbé ég a manad, gyorsabban resetelnek a skilljeid. Ennyi a titka az egésznek...
Anno Maciknál nekem 1-2 MPL-t jelentett a csere pirosra...Más meg engem nem nagyon érdekelt sose...

-
Cadal
őstag
Arra van esetleg jó tesztkörnyezet, hogy a játékos lemérje meglévő karakterének melyik gem használata éri meg jobban. Gondolok itt a marquise ruby vs emerald-ra. (esetemben CoB-os WD (nem skornos) és CMWW-s Wiz esetén). Ghom alkalmas erre a tesztre is? Ki fogom mindenképp próbálni., de ha valakinek van saját tapasztalata esetleg jobb tesztelő hely ötlete, vagy szimplán tudja a választ erre az örökké vitatott kérdésre az írhatna.
u.i. Tudom-tudom gyilokjancsi barátunk turbohudja kiírná nekem, de nem akarom telepíteni, még feltörné a gépem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Köszi a tippet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)