Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
wikings2 #4380 üzenetére
Én biztos meg fogom venni, akármikor is jön ki, de szerintem is PR melléfogás így csöpögtetni az infókat, meg ekkora hercehurcát csapni a béta és egyáltalán minden körül, amikor csak minimális számú ember tudja kipróbálni pár órára is.
Azzal nincs gondom, hogy sokára jön ki, mert azt már megszokta az ember. Csak a fesztivál kezd fárasztó lenni, mikor nem igazán van semmi, amiért kellene a fesztivál...
-
-
rt06
veterán
válasz
wikings2 #4090 üzenetére
igen, sikerult, viszont nezd meg, meddig tartott es nezd meg, hogyan kell telepiteni
bar lehet egyszerusudott azota, hogy legutobb neztem, de akkoriban meg kulso progi, meg rendszerhack-eles kellett hozza (amit akkor sem csinalnek egy jatek miatt, ha maskent nem tudnek jatszani vele)a masik pedig, hogy - mint irtak - itt a tartalom egy resze a szerveren talalhato, tehat annak emulaciojat is meg kell oldani
ez pedig a tapasztalatok alapjan azzal jar - keves kiveteltol eltekintve - hogy a tort verzio valahol az ipari hulladek es a levegoben kovalygo golyafos kozott leszanno nezegettem tort wow szervert
viszonylag egyszeruen telepitheto es beuzemelheto volt (egyszerubben, mint egy sc2 crack), cserebe bugos szemet volt, amibol a tartalom java hianyzottroviden tehat a dio3 szerintem nem az a jatek, ami teljes mertekben (vagy akar azt megkozelitoen) elvezheto lesz kalozverzioval (vannak jatekok, amik igen, akar neten multizva is, de ez imho nem tartozik kozejuk)
-
Ilsyde
őstag
válasz
wikings2 #4021 üzenetére
A Starcraft 2 CE-t pont emiatt passzoltam. Eleg ramaty volt amit adtak hozza, talan az avatarok ertek valamit de azert en sem fizettem dupla annyit.
D3 CE-je tetszik, az avatarok meg a grafikai/kozmetikai cuccok egesz kellemesek. Draganak draga lesz, de olyan jatekert fizetek amit hosszu honapokig/evekig fogok nyuzni ugyhogy nem zavar annyira. Mondjuk ha valami buta aron adjak akkor max. ebayrol szerzem be vagy eladom ott ami nekem nem kell (artbook, zenei CD, WoW pet stb.)
-
bolha23
aktív tag
válasz
wikings2 #3980 üzenetére
Nos feltettem a bétát a laptopra is, és azt kell mondjam hogy játszhatatlan low beállításokkal is. Addig nincs is gond, amíg nem kerül harcra a sor, de amint a wizardom elkezdi nyomni a spelleket, képregény lesz az egész.
Meg kell mondjam ezt a laptopot nem is játékra vettük, illetve használjuk, de hátha hasznos infónak számít azért is próbáltam ki. -
válasz
wikings2 #3378 üzenetére
Hitlag:
Van A és B karakter. A támadni akarja X spellel Bt, aminek a castolási ideje mondjuk 5 sec, hatótávja mondjuk 5 méter. A elkezdi castolni a spellt. A szerver megnézi A és B közt a távolságot, ami a spell kezdetekor mondjuk 3 méter. Eközben B elkezd futni és 5 sec múlva már 45 méterre van, de megkapja a spell sebzését, mert a szerver a spell elcastolása után már nem ellenőrzi le a távolságot A és B között.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
wikings2 #3205 üzenetére
Konkrétan '96-óta Diablozok, és a második részben ami volt az mindennek nevezhető, csak értelmes PvP-nek nem. Az, hogy Hell ACT 1-ben ment a PvP és ráfogja valaki, hogy ebből ki lehet hozni FFA-t az igazából nonszensz. Másrészt ha valamit PvP-nek lehetett nevezni D2-ben, akkor az a Duel volt, aminek megvoltak az iratlan szabályai. Persze többen is üthettétek egymást ha ahhoz volt kedvetek, de az csak bohóckodás volt nem igazi FFA, a PvP magában hordoz egy minimális kompetitivre való hajlamot, ami lássuk be nem nagyon volt benne.
A körökre osztott rendszert vették ki és helyettesitették DM-el, de sehol nem olvastam hogy ez FFA lenne mert a TDM-nek sokkal több értelme van szvsz, logikusabb is.
szerk.:
A körökre osztott rendszer amúgy a hosszabb cooldownoknál bukott meg alapból, mivel minden körben resetelni kellett a CD-ket, igy elég lenne betenni 3-4 nukeot aztán elsütni az összeset, vagy belehal mindenki esetleg mi húzzuk a rövidebbet, de akkor jön a köv kör és újra meg lehet próbáln. Igy viszont TDM-nél ha meghalunk pár sec és mehet is a respawn, szóval tudja folyamatosan számolni tovább a CD-ket, nem lehet csak nukeokra épiteni.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
wikings2 #3192 üzenetére
De gondoljatok bele, hogy igy legalább mindig ki kell maradnia egy karakternek, igy gyak. nagyon ritka lesz az ugyanolyan party összetétel, főleg ha a változatos skill buildeket is figyelembe vesszük.
Ha 5 fős lenne a party, akkor biztosan sokan ugy állitanák össze, hogy mindenkiből legyen egy és akik több csapattal játszanak párhuzamosan nem éreznének változatosságot, csak annyit, hogy most Pistinek hivják a Barbárt és nem Sanyinak.
Igy viszont 4 karakterrel már komprumisszumot kell kötni, ami a változatosságot erősiti. Továbbá igy mindenkire nagyobb felelősség hárul, D2-ben 8 embernél sokan össze-vissza mentek, mert nem érezték magukat fontosnak, ergo nem volt igazi "csapat", azaz hiányzott a közösség-szellem.
Na meg ugye PvP-ben is 4v4 a maximum, mennyi agyalás fog menni azon, hogy milyen karakterek legyenek a csapatban és milyen skillekkel ... fogadjunk lesz 4 fős Monk csapat is, mindenki külön-külön mantrával ami hat a csapattársakra is .... beteg lesz.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
wikings2 #2681 üzenetére
"Teljesen felesleges még 500 kommenten át veszekednetek"
Nem tudom miről beszélsz, én szimplán leirtam egy dolgot ami egy Jay Wilson interjúban volt, ő meg belémköt és ilyeneket irogat "Ezt honnan veszed?", engem viszont nagyon nem érdekel ki mit hisz, egészségetekre.
Kb. az első dolog amit gamepod fórumon meg kell tanulni, hogy nem érdemes leállni az itteniekkel ..
-
oxox
addikt
válasz
wikings2 #1997 üzenetére
Blizzard-eknal, sajnos gyakran elofordul, hogy egy mar-mar kesz termeket ujrakezdenek, es amig van penz wow-bol, sc-bol, addig ez nem surgos, mert a ket emlitett jatekbol is venne el jatekosokat (en is pelda vagyok az sc miatt)...az en tippem ennek ellenere 2011 karacsony.
-
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest