- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
P.E.P fegyóval találkoztatok már? Nagyon mókás cucc
-
-
Mukorka
addikt
válasz
BioNiCMaN #244 üzenetére
Jó elhiszem, nekem nem tűnt fel mivel elsőre is éltek és én rontottam el , másodszorra meg sikerült .
Azt vágtátok hogy az ajtókat szét lehet lőni és még azt is mutatja mennyire erős és mennyi "élete" van még?
Szerk: Én vettem fel ilyen videót, nem néztem hogy törölték-e de mi ok lett volna rá? Most látom hogy az idő járt le nálam nem a hackelést rontottam el
Szerk: 176. komment, nincs törölve.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #241 üzenetére
Nekem nem tűnt fel hogy időre menne. Persze lehet Hard fokozat ficsőr.
-
Mukorka
addikt
Hát lehet, az általad linkelt megoldással gondolom.
Itt egy magyar teszt. Ismét elég vicces lett a negatívumok felsorolása.
-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog #225 üzenetére
Erről nem találtam infót. Az biztos hogy az FXAA Nvidia találmány míg nekünk AMD-vel elvileg MLAA-t kéne tolnunk a jó összképért. Vicces azonban hogy az FXAA jobban működik a fenti képek és tesztek is igazolják.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #217 üzenetére
OMG! Ez mekkora poén
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #215 üzenetére
Na nem baj, sok különbség nincs és úgyse az éleket nézem kivételesen
Én rendesen gyilkolászom, majd legközelebb leszek non-lethal.
-
Mukorka
addikt
Nem jártam még a kórházban
Nagyon lassan haladok, annyira élvezem végre a gamet. Totál retró dolgok, szabad NPC hent, bárhol bárkit.
A Tranqulizer cuccnak a dartsai kiállnak az ellenből, vicces hogy szemenlövöm és kacsintgat
Neked sikerült Tindall-tól elkérned az adataid a formának?
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #208 üzenetére
Nem vágom mi a helyzet itt. Az FXAA az nem Nvidia móka? Az MLAA meg AMD móka. Innen a gyanúm hogy akinek AMD karija van annak eleve MLAA-t kéne kapcsolnia.
Vsync on neked?
Lövök én is tesztet meg képeket...
(#207) Xaels : Tartok tőle hogy előrébb vagy már, eddig nekem 3 praxis pontom volt összesen, vagy talán 5.
-
Mukorka
addikt
Az oké hogy a hackelés megy már de sok helyen 3. szintű vagy még rosszabb a zár és 2. szinttel nem az enyém a világ
TESCO-Zsömle : MLAA-val nézd, elvileg az a fullos AA a játékhoz.
Miért kezdtétek hardon? amúgy a célkereszt közepesen egy kőkemény pontocska szóval nem nagy kunszt. Én majd másodszorra tolom hardon és akkor a segítségeket is kikapcsolom
-
Mukorka
addikt
Most vagyok ott, nekem sikerült. Igaz , kellett hozzá az a bizonyos fejlesztés ami a párbeszédet tápolja alternatív utakra. Jó kis cucc <3
-
Mukorka
addikt
válasz
proci985 #193 üzenetére
Tényleg jól lett optimalizálva. Dx9 alatt nem tudom hogy fut de dx11 alatt hasít, oké hogy jó a gépem de még így is átlagon felül teljesít.
A játékról meg egyszerűen nem lehet rosszat mondani. Hihetetlenül részletes, a fejlődés és képesség dolgok is baromi jók. Kicsit Mass effect érzést ad mondjuk de csak egy két olyan képesség miatt ami ismerős lehet.
Sokszor nem is csinálom a küldit csak szórakozom a városban.
-
Mukorka
addikt
Az igen. Spoiler. Én lethalt toltam. akkor meg választhattam hogy pisztoly vagy távolsági fegyót kérek. Mindenki pusztult
Jó volt egy-két rész amikor rejtett helyeken mentem hogy ne öljek le mindenkit.
Amúgy jó cuccok vannak, kicsit eltartott rájönni hogy mit mikor mivel de már jól megy
-
Mukorka
addikt
Őszintén szólva így is nagyon elégedett vagyok, a játék remekül üzemel és ahhoz képest hogy 2 hete még az év bukásának ( DNF mellett ) tartottam a játékot most már inkább az év játéka címre esélyes nálam :>
Spoiler videó , akit érdekel mi történik ha a túszoknál rosszul hackelsz.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #166 üzenetére
Mi az a Square Enix-es reg kód? És menny volt ez a verzió? Hol lehet kapni? Cdg ben csak sima volt...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #164 üzenetére
Nekem csak az explosive Mission Pack + Tactial Enhancement Pack van . Mennyi pézs amúgy ez az extra verzió? Szerintem told be steamen az összes kódot hozzá aztán meglátod mi lesz.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #162 üzenetére
A dlc-ket külön kódként kapod meg amit szintén akitválni kell. Én limited editiont kaptam, nem is tudom hogy ez az augmented edition mit takar.
-
Mukorka
addikt
Kicsit ront a minőségen a videókonvertálás, tehát ennél még szebb a játék élőben. Szerintem a grafika remek, a fizika tökéletes, az effektek is nyerők , semmit túlzás. A cpu-t is használja rendesen, AMD projekt
Szerintem a gtx 580-on is jól fog futni de erről nincs tapasztalatom. Most annyi baj van hogy a game bugossá teszi a steamet, vilog a chat ablak tőle de játékban ez úgyse látszik csak ha dumálsz valakivel.
Készülnek még videók
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #148 üzenetére
Kérdezz rá steam fórumban de tartok tőle hogy ez ilyen kezdeti fail, mintha nekem is csinálta volna anno, kb várni kell míg steam részéről is aktív a dolog.
-
Mukorka
addikt
Gazdagon fut, 1080p-ben tolom 80-140 fps között vagyok, kimaxolva természetesen. Habár elnézhettél valamit, mert nekem 2 vga-m van nem csak egy
Szvsz egy 6870 bőven elég lesz hogy folyamatosan futtasd, főleg 1680x1050 hez.
(#146) TESCO-Zsömle: Ilyenkor érdemes kilőni a steamet teljesen, majd újra elindítani.
-
Mukorka
addikt
Kegyetlen jó gamma lett, Eddig fel is vettem 1080p-be a játékot . Az optimalizálás is jó lett, a játékmenet meg kiváló. Egyetlen hiányom hogy a guggolást nem lehet lenyomva tartás szerint szabályozni.
Én közepesen kezdtem ( Give me Challange ). Keményen visszalőnek, már egyszer sikerült is megmurdálnom. Gameplay alatt ti mit kapcsoltok ki-be? Ilyeneket hogy auto inventory kezelés, meg hogy mutassa az objektumokat kivilágítva amik a küldikhez kellenek? Eddig csak azt kapcsoltam ki hogy ne magától rendezze az inventoryt.
-
Mukorka
addikt
Értem én ,de pl BF3-hoz is kell majd az Origin nevű csoda, ha érdekel a játék azt hogy oldod meg? Vegyél egy üveg jóféle töményet, vonulj félre , kérj meg egy családtagot hogy rakja fel a steamet, origint. Másnap mikor magadhoz térsz talán nem is fogsz emlékezni hogy mi történt de a gépeden már ott lesz minden.
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
Ma sikerrel el is hoztam a boltból A Limitált Kiadást, valami extra küldi van benne
Remélem éjfél után feloldják és tolhatom, hamár betegszabin vagyok ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest