Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi,
'' 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos ''
Ne félj, nem idézem, sehol, főleg nem a védésnél, mert arra nagyon adok, hogy
amiről csak 1 mondatot tudok mondani, vagy mástól hallottam, azt nem mondom, mert egy járulékos kérdésre már nem tudok válaszolni, és jól beégek.
Igyekszem a védésnél majd azokról a részekről beszéni, amit én találtam ki.
Viszont egy orosz lapon találtam egy kész algoritmust, hogy lehet a StrinGrid mezőiből ideiglenesen Combobox-ot csinálni. Ezt egy az egyben beillesztettem,
csak nem 1 oszlopra, hanem 4-re csináltam. Na ezt még azért át kell tanulmányozni, mert néhány részről nem pontosan tudom, mit csinál, és ha belekérdeznek, marha cikis lesz. Magamtól viszont nem említem meg.
Próbálkoztam a debug-gal, de képtelen vagyok megtanulni.
PL. Tegyük fel, hogy van egy while ciklusom, hogy
i:=0;
while...... do
begin
...
i+:=i+1;
end;
és az i-t szeretném figyelni. Akkor hova tegyem a breakpointot? Aztán mit csináljak, hogy lássam az i változását?
A Computerbooks-os Programoozzunk Delphi 7 rendszerben c. könyvet használom, meg pár ilyen algoritmusos könyvet, de ez sehol sincs leírva.
Van egy ilyen államvizsga tétel is, de gyakorlatban sosem csináltuk az egyetemen, hiába kértük az oktatót. Folyton azt mondta, nem lényeges, nekünk
sosem lesz rá szükségünk. (egyetemi képzés)
Új hozzászólás Aktív témák
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest