Hirdetés
- Motorola Fold?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi,
'' 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos ''
Ne félj, nem idézem, sehol, főleg nem a védésnél, mert arra nagyon adok, hogy
amiről csak 1 mondatot tudok mondani, vagy mástól hallottam, azt nem mondom, mert egy járulékos kérdésre már nem tudok válaszolni, és jól beégek.
Igyekszem a védésnél majd azokról a részekről beszéni, amit én találtam ki.
Viszont egy orosz lapon találtam egy kész algoritmust, hogy lehet a StrinGrid mezőiből ideiglenesen Combobox-ot csinálni. Ezt egy az egyben beillesztettem,
csak nem 1 oszlopra, hanem 4-re csináltam. Na ezt még azért át kell tanulmányozni, mert néhány részről nem pontosan tudom, mit csinál, és ha belekérdeznek, marha cikis lesz. Magamtól viszont nem említem meg.
Próbálkoztam a debug-gal, de képtelen vagyok megtanulni.
PL. Tegyük fel, hogy van egy while ciklusom, hogy
i:=0;
while...... do
begin
...
i+:=i+1;
end;
és az i-t szeretném figyelni. Akkor hova tegyem a breakpointot? Aztán mit csináljak, hogy lássam az i változását?
A Computerbooks-os Programoozzunk Delphi 7 rendszerben c. könyvet használom, meg pár ilyen algoritmusos könyvet, de ez sehol sincs leírva.
Van egy ilyen államvizsga tétel is, de gyakorlatban sosem csináltuk az egyetemen, hiába kértük az oktatót. Folyton azt mondta, nem lényeges, nekünk
sosem lesz rá szükségünk. (egyetemi képzés)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest