Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milan24

aktív tag

válasz SzaboZE #15785 üzenetére

Csak 2 hét múlva hívom fel őket, mivel most éjjeles vagyok, jövő héten meg délutános így nem jó ez. A gépet használtan vettem, és a garanci következő munkanap kijön a szervíz és megcsinálja garancia van rajta.
    De azért ha a hibás tápot kicserélik, csak mégnézik, hogy jó-e. mondom ha kicsit meghajlítom a végét (nem mindegy melyik irányba, én is csak próbálgatom) akkor működik rendesen.
    Remélem jó lesz majd, mivel nekem a tápkábel a gépből alapból is nagyon könnyen kicsúszik. Ez lehet minden dell-nél így van, nekem dell gépek közül ez az első és nincs tapasztalatom. Más márkák terén viszont masszívan benn volt a táp a gépbe, nem jött az olyan könnyen ki, főleg ha a gép mozgatva van miközbe be van dugva a kábel.

Jah és a kijelző sem passzol rendesen a képhez, az egyik oldalon 1 mm a másik oldalon 2mm hézag van. Nem tudom miért, így vettem. A srác akitől vettem azt mondta hogy raktárbalesetbe törött a gép, vagyis leesett, és a szervíz cserélt benne sokmindent. Elég kétes üzlet volt, de ha majd a szervíz kijön akkor megtudom.

Köszi mindent mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák