- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
g.gergo #15250 üzenetére
Ez azért érdekes, mert az xps-en nincs ultrabay... A belső csatlakozóra talán ráhekkelhető egy hasonló keret, de az korántsem 2 perc, hanem kb 30 perc egy gyakorlatlan embernek + a garanciát sem lenne jó elveszíteni amiatt, hogy a gépet szanaszét szedi. Ezentúl a visszacsere szintén ugyanez a művelet...
-
SzaboZE
addikt
válasz
g.gergo #14931 üzenetére
Hát ha még mindig megy (egyébként 45 perc után is), nyugodtan lődd le, segíteni nem fog ha hagyod menni. Van rá esély, hogy újra fog indulni, mert nem az elején állt meg a flash írás. Ha nem, akkor meg garanciális javítás. Mindenesetre utána megpróbálnám mégegyszer azt az update-et ha elindul.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
g.gergo #13012 üzenetére
Köszi a választ! Hát igen, szerintem is sanszos, hogy lesznek még gondok. Egyébként el nem tudom képzeli, hogy hogyan lehetett így elcseszni mikor minden be volt állítva, minden frankón működött.
Az nem gond ha töröl mindent mivel még semmi sem volt rajta, csak az a pár program, amit feltettem, azokat majd újratelepítem. Inkább a Vista frissítése volt a hosszadalmas.
Azt a részét nem teljesen értem, amikor azt írod, hogy "inkább újraraknám". A Dell Factory Image Restore nem ezt csinálja? Én úgy képzeltem, hogy a vinyóról legyalul mindent és erről a rejtett partícióról visszateszi a Vistának azt a "nyers" változatát, ami előre volt telepítve a gépen, tehát kvázi újratelepíti. Vagy nem így működik a dolog?
-
McLaca
őstag
válasz
g.gergo #11934 üzenetére
És hol olvastad ezt a marhaságot?
Az xx50-es végű Intel procikban pont feleannyi L2 van, mint az 50-nel magasabb számúakban. Pl. T7250 kontra T7300. FSB-jük, működési frekijük, mindenük ugyanaz, csak az L2 kevesebb. "Béta" processzort te nem fogsz venni kiskereskedésben... (meg máshol se).Üdv!
-
premete
veterán
válasz
g.gergo #11966 üzenetére
Jól látod, de azt hozzátenném, hogy egyik laptop sem a csúcs játékok futtatására szolgál; azokon kívül az x3100 mindent megcsinál és egyharmaddal hosszabb az akkuidő, mint nvidiával és a hőmérséklet is 40-50 fok között van, nem 70-90 fok között. A Celeron proci, az M5xx már merom magos és nem olyan gyenge, mint a régebbiek. Memória a mai árak mellett +2 GB 5000.- Ft-ért szvsz megéri, ártani nem árt, és az x3100-nak is jut 384 MB.
Igaz, hogy a Dell drágább, mint egy noname, de friss példa, hogy touchpad problémánál 2 óra alatt cserélték, sőt, a biztonság kedvéért alaplapostól. -
premete
veterán
válasz
g.gergo #11934 üzenetére
Nem is volt panasz, amíg nem Lodzban készültek; volt Limerickben és Lodzban készült Dellem is, van különbség, még az antennakábelek színe is össze van keverve és gyakran el sem ér a modemig, csavarok hiányoznak, stb. Az sem véletlen, hogy az xps-ek gyártását megszüntetik, mert ilyen kis méretben a hűtés nehezen megoldható, főleg dedikált vga esetén és megunták az alaplapcseréket garanciában.
Az Intel által a Dellnek gyártott Txx50-es processzorok nem béták, hanem jóval gyorsabbak az azonos órajelű sztenderd Intel processzoroknál (kb. 20% az everest tesztek szerint). -
Immy
őstag
válasz
g.gergo #11861 üzenetére
VÁÁÁÁÁ
Igazad lett
4giga helyett csak 3317-et lát biosban is.
Kimértem everesttel az értékeket(memória olvasás, írás, másolás, késleltetés) és megállapítottam hogy ~2-5%-al lassabb ez a 2*2 giga (5-5-5-13on) mint a régi (2*512 5-5-5-15-ön)
1kis érdekesség: 667-en futtatja, de nincs spd érték??
--KÉP-- -
Immy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest