- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpájki
tag
válasz
vycman #12314 üzenetére
hi
nem akarom h flémelésbe csapjon át, de leirom a véleményem
a harmankardon hangszorón a toshiba virtualsoundos XT truesoundot bekapcsolva, nem lehet egy lapon említeni a hangzást, de még ezt kikapcsolva sem, tulzás nélkül..komolyan mondom, h használom a toshibát, átülök ehhez és rosszul vagyok tőle
és én még azzal voltam elégedetlen
amugy ez azért jelent nekem ilyen "hatalmas" problémát mivel én legtöbbször az ágyamban fekve használom és a kábelek igy is idegesítenek. azért a táp és a hálókari csatiját rakhatták volna egy oldalra
ami még nem tetszik, h nem találtam dell power management progit hozzá és a vistáét kell használni. itt nincs lehetőség a hütés halkítására. ez a qiuckset meg nemsokat ér meglátásom szerint.
a minőségi kérdéshez nemnagyon tudok hozzászolni mivel a két gép között van pár év, az uj toshibákat nem néztem meg a **** hivatalos szervizes tapasztalatom miatt pedig el is vetettem egy ujabb toshiba lehetőségét.ami a dellben tetszik az a design és a serive tages support
-
Szpájki
tag
Sziasztok!
vettem egy studio1535-öt és úgy szolnak a hangszorói h az kritikán aluli.. ultra dobozhang, undoritó, mintha egy FS lenne. ez alapban ilyen? vagy tul sokat várok el a 3-4 éves harman\kardon hangszorós toshibám után? valamit lehet rajta állítani? egy kalibrációt csináltam rajta, de édeskevés volt.
szerk: mélyhang szinte nulla..
-
Szpájki
tag
válasz
premete #12295 üzenetére
így tettem..
parts only : csak az alkatrészt állják, csere és szállítás a tulajdonos költsége.
base warranty : fel kell hivni a zöldszámot, megprobálnak hibaelhárítani, és ők beszélnek a szervizzel, majd ha ott lesznek a szükséges alkatrészek akkor be kell vinni a szervizbe, és onnan költségmentes.. -
Szpájki
tag
Sziasztok!
Ship Date: 9/23/2008
Dell IBU: Europe
Description Provider Start Date End Date Days Left
Parts Only Warranty DELL 9/23/2008 9/22/2009 99
Base warranty DELL 9/23/2008 9/22/2012 1195elmondaná vki mit jelent a parts only és a base warranty? és hogy akkor most mennyi gari van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest