- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
premete
veterán
válasz
killipoly #12012 üzenetére
A Dell outletben sem csak lengyel Dellek vannak; volt outletes lengyel xps-em, abban sem volt távirányító, se táska hozzá. Kívülről ugyanúgy néznek ki, csak az alján a Made in Poland felirat után nem szívesen nyitom fel (pedig könnyebb, mert kevesebb a csavar, a billentyűzetet is csak egy fogta a kettő helyett).
Anno a Daciák is ugyanúgy néztek ki, mint az R12-esek, csak belül volt a különbség, de ez elmondható a torinoi Fiat/ Polski Fiat relációról is.
A kínaiak bezzeg összerakják rendesen a Sonyt és az IBM-et is. -
premete
veterán
válasz
killipoly #12010 üzenetére
Ne adj a számba olyan dolgokat, amit nem mondtam, egy szót sem ejtettem a Dell Outletről.
Azt írtam, hogy a lengyel gyártású Dellek nem olyanok, mint a US, vagy a Limerick gyártásúak. Van a Dell laptopokhoz részletes service manual, amiben a kábelek színe is fontos: a lengyeleknél össze-vissza van, ahogy jön, legutóbbi xps tapasztalatom lengyel cuccal, hogy a wwan antenna kábele nem ér el a modemig, abból egy új beszerzése sem egyszerű, de a cseréhez teljesen szét kell szedni az eszközt, lcd-vel bezárólag. -
premete
veterán
válasz
killipoly #11967 üzenetére
Az árat a fizetőképes kereslet határozza meg, és úgy látom, a 200 ezer feletti összeg sokaknál már átlépi a fájdalomküszöböt; a 220-as ajánlatom fél éves, még másfél év NBD garival rendelkező, T8300/4GB/250GB, lan, wlan, bt, 2 MP webcam, nvidia 8600m GT, 1920x1200, távirányító stb-re vonatkozott, US kb 3 darabbal. Ráadásul ez nem a Dell eu outletből származó, lengyel kivitel, amelyeknél azért összeszerelési hiányosságok mutatkoznak. Ahogy a ramot és vinyót étcseréltem a kisebbik xps-emből, és 200-at kérek érte, rögtön lett jelentkező (nemcsak olyan, aki P3-as asztalira akarta cserélni 1 az egyben, vagy valami madarasteszkós "márkára")
-
premete
veterán
válasz
killipoly #11945 üzenetére
Mivel az én xps m1530-asomért 210-et adnának (én 220-at kérek) és abban 1920x1200-as kijelző van, nagyobb procival, a tiédért jó esetben, ha garancia, stb rendben van, talán 180-at. az xps 1640-ért szvsz 200-220 között, ha wledes és minden benne van, akkor talán 250-et.
-
Antilhu
tag
válasz
killipoly #11381 üzenetére
Sziasztok!
Elösször is kilipoly nagyon köszi a választ! Látom egy kis brainstorming indult be a beírásom kapcsán. Nekem egy Lenovo N200-asom van (kérlek ezért ne kövezzetek meg
és nem kémkedni járok más topic-ba
) Én teljesen OP rendszer és DOS nélkül vettem és be kellett állítanom a BIOS-ba hogy AHCI disabled, különben nem tudtam volna installálni a Win XP SP2-t mert nem rendelkezik SATA driverrel alaphelyzetben. A SATA mód aktivizálható később kis manuális hackkeléssel. Szóval mielőtt nekiestem volna húgom gépének Dell Insp. 1525 mint szódás a lovának gondoltam tájékozódom...
Azt pontosan nem tudom, hogy magát a felrakást gátolja-e vagy a rendszer boot-olást... nem volt kedvem kipróbálni
.
Jelenleg egy partició van, de én is mindenképpen 2-t fogok csinálni.
Mingyárt neki esek, majd megírom ha jelentkeztek a tünetek!
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Üdv: Antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Gmail
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest