- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sszever
őstag
Komolyabb játék alatt azért beindul a turbina FX2500M-el, de ugyanakkor CAD és renderelés mellett is.
A lecsukás nem igazán izgat, mert ha graf munkát csinálok úgyis dokkolón van a gép, a színhelyes monitor miatt. Játék alatt meg az asztalon, így azért bőven kap levegőt.
Ölembe nem feltétlen tenném közben, mert bizony az alja igen meleg lesz, de eddig ez nem okozott még a gépben gondot (7 hónap alatt) -
amol
addikt
Akkor irány a csőd! D830!
A Dell is kérhető FX1500-zal (és ugye 2500, 3500), ha az is elég akkor meg lehet sprórolni kb nettó 50-et. A tapasztalatok szerint Dellből nemhogy az x1400-assal, de a go7900gs-el szerelt Inspiron9400 (ugyanaz a ház) sem olyan problémás melegedés szempontjából. A minőségi gépek jobban meg vannak tervezve, semmiképpen sem egy Clevo fűtőtest. Majd aki első kézből tudja talán megírja ha rosszul tudom. Azért rákérdezhetnél milyen gép az.
A komolyabb videokártyák hűtését nem egyszerű hatékonyan megoldani, arra azért nem lehet számítani hogy játék alatt jéghideg maradhat a gép. Az még integrálttal sem megy.
szerk: ez a gép teljesen fém, a hp ha minden igaz nem. Portkiosztásra is jobb. És ezen nincs idióta numerikus billentyűzet, ami miatt használhatatlanul kicsi a többi gomb.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Már csak az a kérdés melyikünk mondja majd meg a cégnek hogy ez kéne
Én szívesen, mondhatom azt is én mit kérek?
Amúgy ne aggódj, ezekkel a quadrokkal már nyugodtan lehet játszani is (főleg az fx3500-zal)
Komolyra véve a szót: ekkora árnál már nem olyan egetverő 50-60k különbség, és valószínűleg komoly célra lesz. Én a Hp-ktől egyáltalán nem vagyok elájulva, amellett hogy megszopatott egy, hallani róluk ezt-azt. Nem akarlak lebeszélni róla, én Dellt vennék.
A Dell amúgy teljesen fémházas, és van benne subwoofer is ha hallgatnál egy kis zenét cad közben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest