- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
november #69886 üzenetére
Szia!
A support assist ajánlott, az fel is tesz minden drivert, nem neked kell szenvedni vele.
A touchtól balra van a monitor lecsukásérzékelője, a winyóban lévő mágnes miatt azt hitte lecsuktad a fedelet, No para.
BIOS-t nagyon ajánlott frissíteni, de mindig legalább félig töltött akkuval és bedugott táppal! -
haxxika
senior tag
válasz
november #59212 üzenetére
Miért járna adatvesztéssel? Ha kelleni fog, akkor majd a megfelelő helyre kiírja a filet.
Akksit én folyamatosan a gépben hagyom, ebben lassan 2 éve benne van (mióta nálam van), mindig maxra töltöm, express charge-al ráadásul. Mostanában kezdett veszteni a teljesítményéből, de az akksi ígyisúgyis cserés lenne előbb utóbb. -
haxxika
senior tag
válasz
november #59193 üzenetére
1) Service tag alapján azonosítják főként, elég csak ezt bemondani ha baj van, és már tudják (dell honlapjáról lekérhető, hogy meddig van rajta gari).
4) Csak a SupportAssistot hagytam fent minden esetre, ez elég a driver frissítésekhez. Más szoftvert nem raknék, mert fölösleges. Szerintem érdemes frissen tartani a BIOS-t, Dellék frissítik 2-3 havonta. Tud a gépen gyorsítani, illetve a teljesítményt optimalizálni. Illetve egyes esetekben szükséges is a frissítés. Jártam már úgy, hogy a Bitlocker titkosítás nem akart lefutni normálisan, mert szükséges volt hozzá egy BIOS frissítés.
2-3 ponthoz sajnos nem tudok mit mondani, nekem a monitorom mindig éber ha felhajtom a gépet. Az, hogy a vinyó lekapcsol egy idő után pedig megszokás, ha nem megy, akkor minek egye az áramot fölöslegesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest