- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
airwawes #41297 üzenetére
win energiagazdalkodason allits:
High performance doesn't appear on the battery meter by default. To turn on High performance, open Power Options by clicking the Start button Picture of the Start button, and then clicking Control Panel. In the search box, type power options, and then click Power Options. Under Select a power plan, click Show additional plans, and then click High performance.
-
Ronam
addikt
válasz
airwawes #41270 üzenetére
Ha az Nvidia driver-t nem telepíted, akkor tökéletesen fog menni a gép, de ugye a driver meg nem lesz a legfrissebb (Dell oldaláról töltött Geforce driver). Amúgy az utóbb említett driverrel is minden hibátlanul futott, én visszaállok erre egyelőre. Amúgy elég sokat bújtam külföldi fórumokat, de mindenhol mást írtak, igazából ami ésszerű volt azt meg is próbáltam, de egyik sem javította a hibát sajnos.
-
Ronam
addikt
válasz
airwawes #41227 üzenetére
Ugyanezt a gépet vettem én is, de nálam nem volt hibaüzenet a Dell oldaláról letöltött Geforce driverrel telepítés közben. Mikor rátelepítettem az Nvidia oldaláról letöltött drivert, akkor jött a kedves BSOD, de az is csak akkor jött elő, mikor lehúztam a töltőről a gépet. Most fenn van a Dell oldalról letöltött Geforce driver, és minden megy tökéletesen. A kérdésem igazából az lenne, hogy miben különbözik a Dell oldalról letöltött driver az Nvidia oldaláról szedett driverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged