- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
the dealer #56200 üzenetére
Szerintem kukkants be az eszközkezelőbe hogy még mi hiányzik, ne hogy rossz pillanatban derüljön ki, hogy pl. bluetooth, kártyaolvasó nem jó.
-
somasz
addikt
válasz
the dealer #56192 üzenetére
Az intel integrált vga-hoz való drivert nem tettem fel. Gondolom az nem kell ha én az amd-t akarom használni.
Rosszul gondolod.
Chipset driver, intel driver, amd driver. Ebben a sorrendben. Így fog csak megfelelően működni a géped.DDU-val töröld le csökkentett módban, amit feltettél, majd töltsd le a dell oldaláról a szükséges drivereket és telepítsd.
(Nem csodálkozom, hogy nem ment a carlosca windózzal.
)
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
the dealer #56189 üzenetére
Hétfőn telepítettem Windows 7-et 5559-re USB-ről Legacy mode és Legacy ROM beállítással, érdekes módon csak a bal oldali 3.0 portba dugva futott végig a telepítés, 2.0 portban mindig megállt.
-
anorche1
őstag
válasz
the dealer #56189 üzenetére
"Van még valami ötletetek?"
Ne szivasd magaddel 7-tel, rakj fel 10-et. -
somasz
addikt
válasz
the dealer #56184 üzenetére
Ssd-t a vinyó helyére, a hdd-t az optikai helyére, mindig ez az első lépés. Optikai helyen az ssd sebessége visszafogódik. A telepítő penre másold be ezt a kicsomagolt drivert és ha kéri, tallózd ki neki.
-
The DJ
addikt
válasz
the dealer #56182 üzenetére
BIOS-ban próbáld meg átkapcsolni az UEFI módot legacy-ra, vagy ha van opció rá, akkor a legacy option romot engedélyezd, ez szokott még probléma lenni Win 7 telepítéskor. A secure bootot is ki kell kapcsolni Windows 7-hez.
-
the dealer
tag
válasz
the dealer #56181 üzenetére
Sikerült odáig eljutni, hogy kiszereltem az SSD-t betettem az asztali gépembe és rátettem a sata, chipset, usb 3.0 drivereket de egyikkel se mentem sokra visszaszerelés után. Satánál kidob egy hibaüzenetet, hogy lépjek kapcsolatba a gyártóval...
Ha így nem megy akkor szerintem azzal a megoldással se menne, hogy belecsempészek a win 7 telepítőjébe sata drivert.
Nem hiszem el hogy nem lehet feltenni rá win 7-et. Azért csináltak hozzá win 7 drivereket mert működiknie kéne ennek a laptopnak win 7-tel...
Van valakinek még valami ötlete?
-
The DJ
addikt
válasz
the dealer #56175 üzenetére
USB3-as portba dugtad a pendrive-ot, de a Win7 nem tartalmaz hozzá drivert alapesetben, próbálj USB2-es portról telepíteni vagy etesd meg vele az USB3 drivert a gyártó honlapjáról.
-
szabonagyur
félisten
válasz
the dealer #41802 üzenetére
A kérdés mindig az, hogy milyen is a BD50 lemez tömörítése, stb. mivel biztos van olyan ami megfogja a gépet.
-
BBéci
legenda
válasz
the dealer #41802 üzenetére
Hová süllyedt a DELL. Már AMD processzoros gépet is gyártanak.
Szerintem le lehet vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest