- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Na, utolsó off
Nem tartom magam elfogultnak, mert Suse10,2-őt használok az idő 70%-ában, de szerverekre előszeretettel használom inkább a linux-ot, már csak licencelési feltételei és költségei miatt is. (jelenleg novell vizsgákat is szeretnék letenni ezen a szakterületen)
Az, hogy MS rendszermérnök vagyok (MCSE + 1-2 egyéb MCP vizsga nem jelenti, hogy az MS alkalmazottja vagyok.Nem akarok az lenni soha!
De akkor őszintén az MS-ről:
- marha jó a támogatásuk
- nagyon jók a megoldásaik
DE
- amennyi pénzt ezért elkérnek, annyit nem ér, ha nyílt forráskóddal hasonlítod össze főleg nem (de ez igaz az adobe termékekre is pl.)
- kifejezetten ellenszenves a licenc és az üzletpolitikájuk egyik - másik része
Ugyanakkor amíg a nyílt forráskódú megoldások nem felhasználó barátok, és nem támogatnak játékokat, stb., tehát nem fognak össze, addig az MS nyeregben van, és az ő malmukra hajtják a vizet. Sajnos.
Ugyanakkor a vista kifejezetten jól sikerült szerintem.
S akkor most ehgy témába vágó kérdés:
Az M90-ben van egy TSST DVD+-RW TS-L632D DVD író.
Minden második megítrt DVD után újra kell indítani a gépet, mert nem találja meg a DVD meghajtót, illetve sok esetben a CD írásra írja, hogy kész, de üresen hagyta a lemezt.
Firmware update is megvolt (dell oldalán a legfrissebbet töltöttem le).
Hasonló panaszok? Ötletek? -
sszever
őstag
Ez egy tök meddő vita. Nem érted a lényeget:
1, A beépített szolgáltatások lényege (tűzfal, stb, hogy nem kell venned, letöltened, és garantáltan kompatibilisek
2, Ezt a Leadtek-kel bezséld meg, ők mondták ki, hogy Not Supported...
3, Nem csak a hibbernálást mindtam neked, hanem a hibrid alvást. Hibernálásból több kell, mert betölti a POST-ot is...
4,keresés nem a fáljban merül ki, hanem a tartalom is fontos, így pl. 1szó keresése 50 fileban...
5, Business nincs pariban Ultimate-al, XP-hez ne hasonlítsd, mert több benne a szolgáltatás (máe alapból játszik le pl. DVD-t, ami fizetős licenc...
Nem kötelező megvenni, de hülyeséggel se beszélj le róla senkit, vagy ha véleményt alkotsz előtte merülj el benne kissé jobban...
Témát lezártam -
sszever
őstag
Érdekes módon, nekem épp Vistával bír többet aksiról, hisz az energiasémákat a végsőkig lehet testreszabni (ezzel is többet tud mint az XP), mindezt egy helyen, és nem a registry-t buherálva (megint csak plussz pont).
Mindezek mellett fejlett biztonsági szolgáltatások kerültek bele (ja, XP-be is, ha veszel külső SW-t), kifejezetten fejlett és jól konfigolható tűzfal (nem, XP-shez nem is hasonlítható!).
Bootolás: alvó üzemmód, hibbernálás, illetve hibrid alvás (új funkció XP-hez képest, bootolás kb. 5 mp alatt, ha meg kihúzod a gépede, nem veszik kárba adat, mert hibbernált állapotból lép be, ugyancsak rövid boot idő alatt). Mondjuk itt érdemes megemlíteni, hogy a számítógép teljes ''kikapcsolása'' már kiment a ''divatból'' és teljesen felesleges, ma már inkább rossz szokás.
Indexelés, és keresés. Huh, aki sok fájlal dolgozik, és tud keresni, annak ez maga a kánaán!
Media center, és a beépített TV tuner támogatás (enyhe csiszolás még ráfér, de kifejezetten jobban használható mind egyes gyártók hozzáadott SW-e)
S még szóba sem kerültek a vizuális plusszok (ízlés kérdése), az titkosítás, és megannyi biztonsági és extra szolgáltatás, mert ezek némelyike csak ultimate alól érhető el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest