Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sszever

    őstag

    válasz Rolly #4124 üzenetére

    Érdekes módon, nekem épp Vistával bír többet aksiról, hisz az energiasémákat a végsőkig lehet testreszabni (ezzel is többet tud mint az XP), mindezt egy helyen, és nem a registry-t buherálva (megint csak plussz pont).
    Mindezek mellett fejlett biztonsági szolgáltatások kerültek bele (ja, XP-be is, ha veszel külső SW-t), kifejezetten fejlett és jól konfigolható tűzfal (nem, XP-shez nem is hasonlítható!).
    Bootolás: alvó üzemmód, hibbernálás, illetve hibrid alvás (új funkció XP-hez képest, bootolás kb. 5 mp alatt, ha meg kihúzod a gépede, nem veszik kárba adat, mert hibbernált állapotból lép be, ugyancsak rövid boot idő alatt). Mondjuk itt érdemes megemlíteni, hogy a számítógép teljes ''kikapcsolása'' már kiment a ''divatból'' és teljesen felesleges, ma már inkább rossz szokás.
    Indexelés, és keresés. Huh, aki sok fájlal dolgozik, és tud keresni, annak ez maga a kánaán!
    Media center, és a beépített TV tuner támogatás (enyhe csiszolás még ráfér, de kifejezetten jobban használható mind egyes gyártók hozzáadott SW-e)
    S még szóba sem kerültek a vizuális plusszok (ízlés kérdése), az titkosítás, és megannyi biztonsági és extra szolgáltatás, mert ezek némelyike csak ultimate alól érhető el...

    Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

Új hozzászólás Aktív témák