Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz sszever #4125 üzenetére

    nekem is többet bír aksiról. kb 10 percel, két óránál nekem ez a tíz perc nem sokat számít. a gondom az hogy a bootja kurva lassú, illetve a programok is lassabban indulnak el alatta mint xp (aksiról használva értem ezeket).

    Az xpnek is van hibernálása amiből kb 5 másodperc alatt visszatér. Tűzfal akinek jobb kell mint ami az xpnek van zone alarm (ingyenes), vírusrtó bár az van mind két rendszerre (Avast).

    Tuner támogatás??? hát na a talán legeltejedtebb leadtek tunereket (TV2000) nem kezeli a médiacentere. Pozitívum hogy fél óra hackelés után felment a winfast progi s szólt a tvnél is a mély ami xp alatt nem.

    Keresés ? általában egy mappában dolgozok, s a total commander első keresése nem a leggyorsabb, de a további keresések már jók. A vinyómon általában tudom, hogy hol vannak a keresett cuccok így a vinyó 10%-ában kell keresnem. az meg sitty sutty halad.

    Ja igen az ultimate, kb 10-15 ezer forinttal drágább mint az xp prof sp2. a többi verzióból meg vagy ez hiányzik vagy az, tehát kompromisszumot kell kötni. Mondjuk az xp proffal asszem a business van partiban árban és tudásban

    mod: off

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák