- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
szabonagyur #42972 üzenetére
értem, köszi!
igazából nem az a lényegi része a hozzászólásnak, valamiért ő ragaszkodik ehhez a csotrogányhoz
szóval neki nem baj ha javítgatják, inkább engem érdekelt, hogy van-e rá opció, hogy kerítsek neki valami értelmesebbet.
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42958 üzenetére
Köszi!
Tegnap beszéltük h biztosan belenyúltak a gépbe...hisz hiànyzik belőle 4gb ram! Plusz jól làtszódnak a csavarúzó myomai...
Szerinted a garancia még így is él??? Vagy ez màr leves?
Te hol gariztatsz?
Ha jól írja a google hozzàm a budaörsi van a legközelebb... -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42956 üzenetére
Igen...màr csak ebben bízhatok!
Esetleg tudsz ajànlani vmi megbízható progit ami megmutatja a pillanatnyi Cpu hőmérsékletet és venti fordulatszàmot, -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42938 üzenetére
Helló! Sajnos hiàbavaló volt a gép újratelepítése.... A ventillàtor problémàm nem oldódott meg!
kb 5perc netes filmnézês és a hajszàrìtó màr m1is!
Nem gondolom h ez természetes jelenség...(túl hangos!)
Esetleg nincs itt vkinek ugyan ilyen 5537-es? -
Abanga
csendes tag
válasz
szabonagyur #42953 üzenetére
Meg időnként nagyon enyhén mintha kerregne is.Bár az is lehet hogy az már csak paranoia
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #42951 üzenetére
En letiltanam eszkozkezeloben, az csak 5 kattintas
De olyannal meg nem nagyon futottam ossze, hogy nincs benne lemez es keresi, csak ha kinyitom es becsukom. -
xxxx.x
tag
válasz
szabonagyur #42940 üzenetére
A világ végén lakom.
Hétköznap dolgozom, futárral nem tudom küldeni.
Mire visszajuttatom Győrbe a (bolt ahol vettem) ,s mire visszakapom... Legalább két hét. -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42936 üzenetére
Na! Meg is van....sikerült a jót feltenni!!!
a venti eddig csendben van...kicsit késöbb letesztelem filmezés alatt is remélem jó lesz!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET
Majd irok még h mi lett a vége teszt után!
esetleg matricát nem tudod h kitől tudok venni?
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42934 üzenetére
igen több gyárto is van...
eszközkezelőben a hálozati vezérlő sárga jeles... azt irja h nincs illesztőprogram -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42927 üzenetére
A wifi nem m1....
Eszközkezelőt megnézem ha haza értem....pont úton vagyok.... -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42920 üzenetére
Telepítettem win 8.1 et plusz dell oldalról a drivereket! Viszont ezt az egyet nem tudom! Mi lehet a probléma?
Wireless szoftver v 17.0.6
Azt írja h telepítés blokkolva!!!
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42920 üzenetére
rajta vagyok....ha kész lesz jelentkezem!
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42918 üzenetére
igen ott volt!
ha agepet ujra telepitettem akkor az jo megoldás ha rámegyek a dell oldalára és hagyom h ott automatikusan letöltse az illesztöprogramokat és drivereket? -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42916 üzenetére
St alapjàn a Dell oldalon volt mindkét leîràs! Az oldal automatikusan leellenôrizte h milyen a gyàri és a jelenlegi konfigom!
A gépet dell6719 kollégàtól vettem!
Hozzàteszem h a hìrdetésbe az a konfig volt ìrva ami ténylegesen benne is van!
Nem érzem azt h àtvert volna... -
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #42913 üzenetére
ott van mindkettő vga a leírásban, sima szokásos elírásnak tűnik
szerk: elnéztem... egy AIDA riport sokat segítene. Lehet, hogy alaplapcserés volt, föl kellene hívni a dellt, megkérdezni az előéletét.
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42910 üzenetére
Pontosan mit jelent az st? Biosban hol is lâtom? (Pont a biost nézem!)
Service tag???
Mert az ugyan az amit a dell oldalon ìrt.... -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42907 üzenetére
Nézem a Dell oldalàt!
Eredeti konfig:
2x4gb ram
1tb 5400 rpm sata hdd
Hd8670m 2gb videokari
Win 8 (török)
Jelenlegi konfig:
1x4gb ram
500gb hdd
Hd8850m videokari
Windows Nincs
Garancia még egy év!
Alkatrészekre 1hónap!
Orszàg: Törökország!!!
Ezek szerint rendesen belenyúlkàltak a gépbe! Kérdés az h a garancia îgy is érvényes? -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42901 üzenetére
Jó reggelt!
Éjszaka alvàs közben volt időm megfogalmazni néhàny kérdést!
Az mit jelent h honosítani kell? Mibe kerül nekem? Ki végzi azt? Azt a szàmot ami alapjàn gariztatjàk hol tudom megnézni? Én magam a szàm alapjàn letudom ellenőrizni h pontosan meddig is él a gari?
Valahol azt olvastam tegnap h gyàrilag 8gb ram van a gépben... Nekem csak 4!!!
Akkor ezzel viszont lehet h àtvertek VAGY a Németeknél csak 4gb vel àrultàk? -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42899 üzenetére
Félreértettél....nem én akarom csinàlni!!! Ezt nyìlvàn profikra bíznàm inkàbb! Kik azok a kollégàk?
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42897 üzenetére
Persze ha megoldódik a dolog akkor nem adom el! Testvéremnek van agy FujitsuSiemens Amilo xxxxx kb 30ezret ér a gép de a hangjàt nem hallod ennyire!
A kitakarìttatàshoz gondolom mindenképpen szétszedik a gépet?!!! Akkor a garancia nem ugrik? Van még rà 1 év gyàrtói! -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42895 üzenetére
94000 huf....+most veszek hozzà minőségi matricàt 2500-ért! De ha nem oldódik meg ez a venti probléma eladó is lesz... És ha veszek màsikat az tuti h kipróbàlom előtte h milyen hangos....
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42893 üzenetére
Akkor mindegy is...
Azért a tanàcsaidat kipróbàlom!
Köszi a segîtséget! -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42886 üzenetére
Win 8 matrica van rajta...win7 telepítő cdm van azt tudom hasznàlni! Csak azt nem tudom h ami a notin van gyàrilag azt hogy kell újra rakni!
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #42889 üzenetére
1 magot és 2 szálat látott csak a rendszer. Speedsteppet nem piszkáltam, sőt úgy egyébként a BIOS-t sem, csak a boot sorrendet változtattam.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #42880 üzenetére
Nem megy 1700 MHz fölé a processzor. Feladatkezelő szerint 2,39 GHz, Aida 64 Extreme szerint pedig 17x100, CPUID szerint szintén, Aida stressz teszt megy 10 perce, 50 fok körül mozog a gép, a sebesség monitorozása pedig fixen 1696 MHz.
-
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42880 üzenetére
Értem! Persze! Egy próbàt megér...
Az újratelepītést hogy tudom elvégezni?
Elméletileg rajta van gyàrilag egy win7 amit "újra lehet húzni"...ugye?
Hol keressem?
Ill azt olvastam h ehhez a típushoz win8 vagy 8.1 ajànlott.... Igaz ez? -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42868 üzenetére
Win 7 professional van fent!
Driverek nem tudom honnan lettek szedve mert akitől vettem a notit ő készen adta àt nekem!Somasz
Nem vagyok nagy "gépes"...az asztali gépemet is max kéthavonta egyszer hasznàlltam...azt tudtam h mit veszek csak azt nem h ennyire szokatlan/megszokhatatlan lesz...
De azt hiszem a matricàzàs fogja megoldani a problémàm! -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #42875 üzenetére
Nem hinném, hogy átvált, mert Radeon driverrel és anélkül is ugyan úgy megy. Váltható rendszerben, minden játéknál maximális teljesítmény van.
Töltöm amit linkeltél, és megnézem azokat is. Köszönöm.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #42873 üzenetére
Igen, mindent úgy ahogy le van írva.
Annyi a különbség, hogy a A01 intel drivert raktam fel (volt egy ilyen tanács is valamikor a nyáron) mert az A00-val nem ment fel az SG FIX (rendszerfelismerő hibával megáll).
Driver aláírást kikapcsoltam, egyszerűen már nem tudom mi hiányzik, vagy van pluszban.
Már ott tartottam, hogy nem fontos az alvás sem, felraktam egy natúr Radeon drivert az Intel mellé, mindenfél trükközés nélkül, de ebben az esetben is csak 20 FPS körül mozog minden játék. -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #42871 üzenetére
Persze, bocs nem is tudom miért hagytam ki.
3537
i7, 8850, intel 520 SSD
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #42833 üzenetére
Honosítani mindegyiket kell, ha hosszabb távon másik országban akarod használni, az NBD-t és a szervizgaranciát (RTD) is; ha csak rövid időre méssz a másik országba, akkor enélkül is javítják, mindegy, hogy NBD, vagy RTD, vagy akármi.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #42819 üzenetére
Az én olvasatomban ez eu garancia, ha a honosítás részt rendben megtesszük. Egyelőre.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #42822 üzenetére
Azert arra en is kinancsi lennek, hogy mit szolnak, ha pl a vilag masik vegen jelentem be a gondom, mert epp ott vagyok.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Határon túlra nem megy hazai szerviz, az a határon túli szervizpartner dolga. Ha másik országba költözik a gép, akkor át is kell regisztrálni, de az nbd nbd marad, hacsak nem pl Amerika a cél vagy az indulópont.
-
Avicularia
veterán
válasz
Én azt tapasztaltam, hogy NBD vagy akármilyen gari, egyszer megjavítják EU-n belül függetlenül attól, hogy hova szól a gari. Viszont második alkalommal már kérik a gép honosítását.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #42813 üzenetére
NBD=Next Business Day= tehát a bejelentést követő munkanapon mennek megjavítani, de nem bárhova.
Ez nem pontos, de akkor hová mennek?
-
83tamas
csendes tag
válasz
szabonagyur #42811 üzenetére
ebben igazad van, de en uj gepet, vagy felujitottat kerestem, es nekem fontos a gari!
Meg tudnam oldani a magyar orszagi szervizt is, de azert is valasztottam Dellt, mert nekik NBD garijuk van! -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42776 üzenetére
Pont ezekre voltam kivàncsi! De tényleg....
Azt hiszem rà is mozdulok! Köszi! -
davidunited
tag
válasz
szabonagyur #42772 üzenetére
Szóval megéri?!!
Köszi a vâlaszt! -
pengwin
addikt
válasz
szabonagyur #42772 üzenetére
Hát ez elég szomorú, nem hittem volna, hogy ilyen komoly visszalépés történt pár év alatt.
Köszönöm a korrekt választ!A többi kollégának csak annyit mondanék, hogy ameddig a notebook ajánlós topikban és itt is a "BMW és trabant", az "ide járok majd szórakozni" meg a "ROTLF" és a "megmutathatom a márkaszervízesnek hogy összeszarja magát" kategóriájú beszólásokat böfögitek be konkrét érvelés helyett, addig nagyon nehéz komolyan venni titeket.
Tanácsadási célú topikokban talán kicsit informatívabbnak kéne lenni.
De ez a gondolat nyilván csak az én perverz elmém agyszüleménye. -
sodokan
tag
válasz
szabonagyur #42705 üzenetére
garipapír nincs, goog-le dobott tel számot, de valahol azt olvastam, magyar ügyintézés csak munkaidőben van, úgyhogy majd holnap
köszi -
sodokan
tag
válasz
szabonagyur #42703 üzenetére
másik böngészővel valóban működik
európai forgalmazás, 2017-ig garis -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #42700 üzenetére
En itt cseten szoktam lerendezni a delles garis dolgokat, szerintem otthon is megoldhato.
-
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #42694 üzenetére
Jó hír,köszönöm
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
szabonagyur #42689 üzenetére
Szóval ha jól értem, akkor amíg nincs a kezemben a garilevél, addig 2017 július a support vége, ha megkapom, akkor pedig 2017 november... Már csak azt nem értem, hogy miért 12 hónap gari van feltüntetve a szállítón? Bár gondolom erre jövő héten választ kapok a bolttól. Köszönöm a választ
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42685 üzenetére
No igen .. Ezt tapasztalom ! De hogyan lehetne javítani ? Mert reboot után se volt jó .. És direkt nem alt tabozgattam !
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #42666 üzenetére
Na, akkor mázli, nem volt még wifi gondotok is a vga mellé.
A múltkor rendbe rakott 5537-esbe kéne egy kártya a 7260 helyett, dw1601-es van itthon, de annak van egy külön kis mini bluetooth antenna csatija. Sejtésem szerint ezekben csak két antenna van.
Asszem 1704 vagy 1705 a legkézenfekvőbb megoldás. -
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #42664 üzenetére
De van, de van...
Nézz fel az 5537 driver letöltő oldalára, az ST-d beírása nélkül.
-
Lokids
addikt
válasz
szabonagyur #42657 üzenetére
És ha én kidobom a HDD-t?
Vagy akkor utána kell menni, kiszedni a gépből a win kulcsot és natur installt nyomni neki? -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szabonagyur #42636 üzenetére
Logikus, hogy ők javítják, ha problémás. Ám nem is tudtam, hogy az elem ily módon van rögzítve.
Inspiron N4-7537-N2-501 a modell.
Kicsit dühítő így egy hét után ismét szórakozni a Dellel. Első alkalommal olyan gondom volt, hogy gyárilag nem volt bekötve a billentyűzet világítása. Elég amatőr hiba. Most meg ez. Pedig a kritikán aluli kijelzőt leszámítva kellemes gép lenne, csak ez így idegesítő kezd lenni.
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #42622 üzenetére
minden rendben ment, sorrendet vágtam!
xxxx.x: Ja, tudom, nem szabad a dellesen kívül próbálkozni, max moddolt driverekkel. Az a legszebb, amikor a windows update kúrja el a drivert a legfrissebb rárakásával, aztán csak csodálkozol, hogy beszarik az illesztőprogram.
-
apollo76
csendes tag
válasz
szabonagyur #42617 üzenetére
rendben.akkor megy a dell szervizbe.
köszönöm a válaszokat.
-
SVLaller
senior tag
válasz
szabonagyur #42609 üzenetére
Ez új nekem, már vittem vissza cégnévre szóló számlával alkatrészt 14 napon belül is, meg pár hónap után gariban is és mindig visszakaptam a pénzt. Ha használni veszel valamit és nem továbbértékesíteni akkor a cég ugyanúgy végfelhasználó mint bárki más.
-
BBéci
legenda
válasz
szabonagyur #42605 üzenetére
Te tudod rosszul! A júniusban érvénybe lépett rendelet, amiben a 8 munkanapos elállás 14 naptári napra változott, a pénzvisszafizetési időt 14 napra csökkentette.
[link](#42604) Praetorianus
Az összes pláza nyitva van hétvégén, az Allee is, ahol a DELL szalon található. -
xxxx.x
tag
válasz
szabonagyur #42550 üzenetére
HDD ki - SSD be
ODD ki - HDD be a helyéreEnnél a típusnál csak "felülről" hozzáférhető a HDD sajnos.
Az alaplapot nem bántottam, csak a ventilátort takarítottam ki.( ez is csak felülről hozzáférhető) -
xxxx.x
tag
válasz
szabonagyur #42548 üzenetére
2011 dec.7.-én vetten az Edigitálnál.
A Dell hivatalos garancia 2014 okt.8.-án lejárt.Garanciánál mekkora gondot okoz, hogy beépítettem egy SSD-t?
A billentyűzetet nem sikerült nyom nélkül kivennem sajnos.
Egy picit látszik rajta a szerelés nyoma. -
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #42523 üzenetére
hm, aszem megtaláltam. letöröltem, feltettem a dell oldaláról az ati drivert. most nem vibrál, cserébe úgy szaggat már a menübe, mintha valami ezer éves gépem lenne.
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #42523 üzenetére
mit jelent a ddu?
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #42521 üzenetére
amd-ről ez:
AMD-Catalyst-14-9-win7-win8.1-64Bit-dd-ccc-whqlmost megprobálom a dell oldaláról, de miért nem müködik az amd oldaláról is?
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #42517 üzenetére
7600M seriset ír az eszközkezelő.
új játékoknál is csinálja. pl walkind dead sorozat. de az alien colonial marines tökéletesen fut. -
Zoli G
tag
válasz
szabonagyur #42511 üzenetére
Köszi a választ! Akkor sajnos marad a külső rack. Abból tud valaki ajánlani USB3.0-sat, jót?
-
SVLaller
senior tag
válasz
szabonagyur #42513 üzenetére
optibay hdd és E6330 gépben van.
-
SVLaller
senior tag
válasz
szabonagyur #42511 üzenetére
nekem is most jött meg ebay-ről a hdd tok, eddig rendesen működik, szerencsére a gyári hdd csak 320GB
-
ldave
félisten
válasz
szabonagyur #42503 üzenetére
-
lupus_l
aktív tag
válasz
szabonagyur #42486 üzenetére
A program az elején (első lépésként) frissíti a firmware-t, ezért is indul újra vagy kapcsol ki a gép az első lépés után. Utána a meglévő fájlokon változtat valamit. Csak egyszer kell lefuttatni, utána lehet törölni.
Program info:
- Support Model : Samsung SSD 840 EVO, 840 EVO mSATA
- Firmware Update
- SSD Performance Restoration -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #42485 üzenetére
Megnéztem, és pl. ez nem firmware frissítés hanem csak egy program fut végig... Futtatni az tuti nem fogom mindig.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
szabonagyur #42481 üzenetére
Akkor ezt tedd fel a cikk alapján manuálisan. Ez csak a Samsung 840 EVO típusokra való. Sajnos nem automatikus a frissítés....
Ez pedig a 1,5 hetes cikk a 840 Pro ugyanezen hibajelenségéről.
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42444 üzenetére
Most felraktam az AMDről az eredeti drivereket .. :\ Majd kiderül mi lesz , de ez a kékhalál eléggé para
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42409 üzenetére
Hát , akkor innentől kezdve elvileg nem lehet baja .. :\
De azért megnézetem majd! -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42407 üzenetére
Hát , majd meglátjuk nállam mit muzsikál a cica :\
A rendszer üresjárati folyamata , system, CPU 80 memó 24k .. Ez norm ? :\ -
j.la
tag
válasz
szabonagyur #42403 üzenetére
Rendszeresen takarítom így kötve hiszem, hogy az lenne a baj. Már meg lett közbe a válasz. Tönkre ment a táp, a cseretáppal egyből jól megy már minden.
Somasz: Köszönöm a tippeket!
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42390 üzenetére
Hát , no .. Gyárikkal eléggé rosszak az FPS-ek .. És arra is használom , ha már vettem .. De majd kipróbálom ..
Te melyiket használod ? Vagy használnád ? -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42388 üzenetére
Jogos ..
De olyat is produkált már win 8 alatt 2-3szor , meg most win7 alatt is hogy kékhalállal kikapcsolt , majd amikor újra bekapcsol akkor az AMD drivert halottnak mondja .. Telepítsem újra .. (13.12 sg fixed) -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42386 üzenetére
Pedig eredeti , iskola szolgáltatja nekünk
Szerk.: De most comodo nélkül ez az unit.exe sincs ... Lekopogom de egyenlőre jó az egész ... Eddig nem fogta ennyire a comodo
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42379 üzenetére
Értem amit írtál és írtok.. De amikor megnyitok valamitt akkor EDDIG nem úgy hűtött a gép , hogy beindul mint állat majd leáll beindul leáll .. Stb .. Ezt egy játék közben eléggé érdekes , pláne, hogy EDDIG nem volt !
Képet mellékelem , ha gépről leszekSzerk.: Comodo az eddig nem szívta le annyira , hogy emiatt legyen ILYEN a hűtés .. De leszedem párnapra és megnézem , csak mit rakjak a helyére ? Minden eszik ..
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #42379 üzenetére
Szerintem sincs semmi baj, majd ha végre elkészül a hőn áhított képernyőmentés, akkor leszünk még okosabbak. Azt nem tudjuk, hogy azóta pörög-e, mióta Comodót használ, vagy sem.
Továbbra is fenntartom, hogy fölösleges szopni a Comodóval.
-
Xelloss
tag
válasz
szabonagyur #42374 üzenetére
Köszönjük. Úgy lesz.
-
Xelloss
tag
válasz
szabonagyur #42372 üzenetére
Keret: 150k. Nem lejátszott ,csak ezt nézte ki. Azért kérdezem ,mert nem biztos benne. Most halt meg a gépe ,aztán sürgeti az idő ,mert munka,szakdoga és kellene lapos.
-
Xelloss
tag
válasz
szabonagyur #42369 üzenetére
MatLab menjen. Nem akkora játék, egy-két MMO menjen. Ilyesmi nem erőmű kell neki..
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42354 üzenetére
Én azt értem Szabo .. De amikor nem csinálok semmit akkor kérlek ne ordibáljon nekem .. Vagy ha hűt .. és pörög nagyon , akkor azt úgy tegye , hogy 10 percig megálás nélkül .. Ne az hogy 3-5 másodpercre hűt és pörög a proci is mint állat majd hirtelen leáll 3-4 másodpercre majd megint kezdi .. Ez kicsit abnemnormális .. És játék közben se így hűtsön már ....
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42351 üzenetére
Eddig tökéletesen működő WIN7 és Linux MINT kombó volt fent .. Linux alatt is csinálta !
Minden drivert felraktam ..
Név szerint :
INTEL HD 4400 DELL
AMD GRAPHICS (13.12 sg fixed)
Intel Rapid Storage Technology Driver
Dell Wireless 1704 Wi-Fi + Bluetooth Driver
Realtek LAN RTL8106E Ethernet Controller Driver
Synaptics Touchpad Driver
Realtek RTS5179 Card Reader Driver
Intel Chipset Driver
Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver
Intel Management Engine Interface Driver
Realtek ALC3223 High-Definition Audio Driver
Dell QuickSet Application
Dell Digital Delivery ApplicationEzek között vannak olyanokat amiket régebben nem raktam fel és akkor nem csinálta .. (kb 2-1 hete kezdte el a jelenséget.) de most is felraktam és vele és nélküle is csinálja..
Esetleg a régi BIOS-t hogy tudom felrakni ? Valaki elmondani , esetleg linkkel mellékelve..
Szerk.: Nem egyszer lett újra húzva a W7 és mindig csinálta. Már próbáltam WIN8al is !
-
PTomi92
aktív tag
válasz
szabonagyur #42348 üzenetére
A laptopszalonon máshogy írják:\ Köszi a választ!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
szabonagyur #42346 üzenetére
Köszi a választ!
Jól gondolom, hogy a 3537 az a 3542 felett van minőségben, kijelzőben, hűtésben? A 3542-nél furcsállom, hogy miért csak 8GB-ig lehet bővíteni a RAM-ot... -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42341 üzenetére
Igen , tökéletesen alszik ébred
Nyár első hónapjában vettem a laptopszalonnál.
Hát csak van , hogy nincs is nagy teljesítmény alatt , akkor meg halkan csinálja , azt , hogy bekapcsol eléggé , majd leáll.. De majd még használom így aztán meglátom -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42339 üzenetére
No igen , természetes persze ! De amikor semmit , se csinálok és felbúg leáll felbúg leáll .. Az eléggé rossz neki szerintem. :\ Kb ameddig ezt megírom addig is hatszor áll le és indul be a semmire -.-". Eddig nem nagyon csinálta :\
A vidi karik rendesen mennek mert ahogy eddig is fut rendesen stabila 30FPS-el az AC4 (nincs CPU moddolás)..Így raktam fel:
Intel chipset (dell)
Intel VGA(dell)
AMD kártya 13.12 sg fixed
majd a többi driver -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42337 üzenetére
Ennek
a videónak a nézése közben produkált ezt ..
Illetve ameddig painttel kivágtam és be írtam ide , volt , hogy 48-50 közöttiknél is kiírogatta a ventitUtána facebook tekerésénél is felmegy 50 , 55+ fokra , természetesen akkor bekapcsol a venti..
Felmegy a proci , lemegy a proci , fel , le ,fel ... stb ezt csinálja(mint , ha nem tudná eldönteni , hogy hűtsön-e vagy sem)
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42335 üzenetére
Melyik oldalt keressem ? :\ (Bocsi , eddig nem nagyon kellett ilyennel szórakozni :\)
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42333 üzenetére
Hát érezhetően elkezdi fújni a levegőt és hallani is lehet.. Most is még kb ameddig ide írok :\
Itt a CPU , amikor elkezdi érezhetően fújni ... -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42329 üzenetére
A hőfok az olyankor is átlagosnak mondható (nálam nagyon minimális használat mellett is) 42-44 fok kb..
Fordulat számot nem találom :$ -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42327 üzenetére
Nem nagyon :\
Frissítéseket meg keresi és tölti lassacskán , már csak abban tudok reménykedni !?
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #42321 üzenetére
Hát elvileg mindent felraktam .. Kivéve ugye a AMD drivert , mert azt az SG fixedet raktam fel de azon kivűl mindent felraktam amit csak lehetett és elérhető , még a BIOS-t is frissítettem. (Wifiből csak a 1704es mükszik rendesen ! )
-
apfelkristof
csendes tag
válasz
szabonagyur #42284 üzenetére
Nagyjából ezekkel játszom: Batman játékok meg Alien: isolation. Új játékok közül a batman arkham knighttal szeretnék majd játszani, új játékokat nem ismerem ezért ha látnék valamit akkor azért kipróbálnám. Bocsi, hogy csak most írtam meg ezeket.
-
maajsz
senior tag
válasz
szabonagyur #42279 üzenetére
ennek ellenére milyen gyakran futok bele olyan hirdetésbe ahol a gt720/820-ra azt írják legújabb játékok, 3D alkalmazások futtatására alkalmas, nem informált vásárló pedig beleszalad a 2gb vram miatt.. sőt láttam olyat, hogy hd4400/4600-ra írtak hasonlót, csupán azért mert legújabb generációs..
-
apfelkristof
csendes tag
válasz
szabonagyur #42275 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
maajsz
senior tag
válasz
szabonagyur #42277 üzenetére
én azokra asszociáltam amit a notebookcheck ki szokott dobni, szerintem az ilyen "populárisabb" játékokra gondolhatott
-
apfelkristof
csendes tag
válasz
szabonagyur #42273 üzenetére
1-2 éves játékok meg esetleg a mostani játékokból valamelyik közepes beállításokkal elmegy rajta?
-
p.lac
tag
válasz
szabonagyur #42226 üzenetére
Köszönöm, rendelem :-)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
szabonagyur #42197 üzenetére
És ez service tag alapján megy? Vagy kell hozzá valami más is? Mondjuk az ügyintéző azt mondta, hogy honlapon is lehet, de én nem találok semmi erre vonatkozót.
-
brickm
őstag
válasz
szabonagyur #41862 üzenetére
Én találkoztam már prelles tápcsatival, asus netbookon. Szimplán szarul forradt fel gyárilag és a pozitív pontja felvált a panelről, így hol érintkezett, hol szikrázgatott. Végülis kicsinálta az akkut.
Azért mondtam, attól függ, hogy hogy néz ki a csati helye.Ha szakította még a lötmaszkot is, nyilván ne add elő, hogy ilyen volt... de ha szimplán a forrasztás van felszakadva, simán elmehet gyári hibába. -
brickm
őstag
válasz
szabonagyur #41860 üzenetére
A leszakadt a helyéről dolog lehet gyári forrasztási hiba.
Más kérdés, hogy hogy néz ki most a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged