- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Praetorianus #44385 üzenetére
Szerintem ne okozzon álmatlan éjszakákat, ha gond van, azt jelzi majd a delles szoftver.
-
somasz
addikt
válasz
Praetorianus #44385 üzenetére
Fogyóeszköz. Ennyi. Nem túl minőségi egyik akku sem. Már semmi sem a régi.
Majd ha 50% alá esik, akkor izgulj. -
SzaboZE
addikt
válasz
Praetorianus #44371 üzenetére
Az aida nem mérvadó, mt jelez a dell akku mérője? Van valami oka, hogy gyanakszol hibára? (üzemidő csökkenés stb?)
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Praetorianus #43870 üzenetére
Mivel nekem 7537 van és nem játszott az, hogy OD helyére tegyem a vinyót (mert nincs OD), ezért egy külső merevlemez házba költözött a gyári 500 GB-os, a helyére pedig jött egy Samsung 250GB-os SSD.
Így nem kell félnem, hogy betelik a tárhely- természetesen fontos fájlokról backup megy a Dropboxba (Boxifier segítségével bármely mappa kiválasztható és szinkronizálható.
-
somasz
addikt
válasz
Praetorianus #43870 üzenetére
Ha bele akarsz egyet próbálni, összefuthatunk!
soldi3r: logikus a dolog
mekkora kihagyott ziccer ez is.
-
soldi3r
veterán
válasz
Praetorianus #43867 üzenetére
A User manual szerint csak a DGPU + Express Card -os verziokban nem mukodik a mSATA slot.
-
thomasvold
őstag
válasz
Praetorianus #43867 üzenetére
Én éppen ma kérdeztem meg ezt a WWAN csatlakozót, igaz nekem 5420-am van és azt mondták, hogy fizikálisan bele lehet tenni, de nem működik vele az MSATA-s SSD sajnos
De mondom, nekem 5420 van, nem tudom az 5440-nél már megy-e.
-
csƵ
addikt
válasz
Praetorianus #43826 üzenetére
Akkor sajnos nagyon leszűkült a választható winyók száma.
-
somasz
addikt
válasz
Praetorianus #43563 üzenetére
Ok, Samsung, Hynix, Lite-On, többnyire ezekkel adja a dell gyárilag, de rengeteg ajánlott típus van, nézz át az ssd-s topikba. (én pl. Kingston Fury 120-as ssd-ket vettem mostanában, olcsó-jó)
-
somasz
addikt
válasz
Praetorianus #43561 üzenetére
Nem tűnik ok-nak, nézd meg, nem akarja-e a háttérben frissíteni magát a win update, vagy bármi.
Vegyél bele msata ssd-t (kezeli), és hagyd benne a vinyót! Legjobb kombó. (hacsak nem kell a wwan)
-
Kront
tag
válasz
Praetorianus #43147 üzenetére
Fn+F2 = Num Lock
a másik kettő pedig pont az, ahogy az előttem szóló moindta.elvileg legfeljebb a touchpadhez kellhet driver, a másik kettőnek illene mennie a normál windowsos keyboard interfésszel is, külön driver nélkül. nyiss meg egy notepadet és próbáld ki az első kettőt.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Praetorianus #43147 üzenetére
Szerintem driver hiány lehet a gond (DFEP - ha ugyan még úgy hívják - fenn van?)
Az Fn+F2-re nincs tippem, az Fn+F3 saccra a scroll lock lehet (6520-on legalábbis az, csak itt egy pötty van a lakat közepén), az Fn+F5 a touchpad üzemmódjainak kapcsolgatására szolgál: nálam úgy néz ki, hogy egy nyomásra a tapipad, másodikra a trackball, harmadikra mindkettő letiltódik, negyedikre mindkettőt engedélyezi. -
soldi3r
veterán
válasz
Praetorianus #42688 üzenetére
Ha van szamla, akkor onnan. A boltot meg szerintem hivd fel ha jot akarsz, ne postagalambot kuldj.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Praetorianus #42688 üzenetére
Szia
Ship date mint neve is mutatja nem az a nap amikor te megvetted. A gari levél esetedben is azért kell mivel ezzel igazolod, hogy a gari most indult nem pár hónapja, amíg nincs gari leveled/számla a Dell csak a ST szerinti ideig javítja a laptopot.
-
soldi3r
veterán
válasz
Praetorianus #42598 üzenetére
Mihez kepest. Nem rosszabb, mint egy X240. De gyengebb, mint az 6-os sorozat.
-
SVLaller
senior tag
válasz
Praetorianus #42603 üzenetére
Szerintem ugyanúgy visszajár a pénz, csak vissza kell kérni a számlát a könyvelőtől.
-
SVLaller
senior tag
válasz
Praetorianus #42600 üzenetére
nem értem ezt a levásárlásos dolgot, ha online vásárlás akkor 14 napon belül vissza kell kapnod a pénzedet
-
BBéci
legenda
válasz
Praetorianus #42600 üzenetére
Magam is a netes vásárlás híve vagyok, de úgy nem vennék még 50000 forintos terméket sem, hogy előtte alaposan meg ne vizsgáljam. A Latitude pedig 200000 forint feletti laptop...
1999-óta elfogyasztottam néhány laptopot, mindegyik megvételét pár hetes keresés, kutatás előzte meg, bejártam Budapest számos boltját, kezembe vettem az összes szóba jöhető készüléket.
Ha valakinek az a perverzitása, hogy a futár és csomagkézbesítő szolgálatokat gazdagítja... -
BBéci
legenda
válasz
Praetorianus #42598 üzenetére
Tapogasd meg jó alaposan és látni fogod, hogy messze van a gagyitól.
Talán nem szereted a szederpálinkát?
-
válasz
Praetorianus #42563 üzenetére
szia,
amik nálam jártak, azokban hitachi travelstar merevlemezek voltak.
-
somasz
addikt
válasz
Praetorianus #42563 üzenetére
Nem semmi ára van.
Akkor inkább ezt vedd, ugyanaz, csak 50e-rel olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest