- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Pee
csendes tag
Arra T43-asra gondolsz amelyik a laptopinfon van fenn 290k-ért? Szerintem az abban lévő videókari is csak az integrált x300-as... Az meg nem hiszem, hogy fényévekkel jobb teljesítményre lenne képes!
Amúgy felhasználását tekinteve általános otthoni célokra kellene csak, mint pl.: filmnézés, net, office, esetleg néha game (na nem a legújabbak)!
Amit még néztem az a HP nx6125 (bár az AMD-től kicsit idegenkedem) vagy a DELL D510. -
cigam
titán
Na igen, csak nem mindenkinek jon be ez az e-bay moka. (pl. En sem rendeltem meg, nemnagyon tudom hogyan kell)
Viszont Sir Pee-t kerdeznem, hogy mire hasznalnad?
Mert pl. altalanos irodai munkara nem kell brutal VGA (bar a Vista igenyet elnezve ....)
Viszont minden 32bites oprencer halas a sok RAM-ert. Arra gondolog, hogy azX1600(sicc...) arabol futna nagyobb winyora, tobb RAMra,DVDirora... -
Atlantis
veterán
Sorry, igazad van, én meg csak az ikont, meg a VGA írást néztem. Oda is rosszat írnak, végig, az összes D510-hez. Még egyszer bocs.
flimo: nekem is Celeron-M-es gépem van ugyanilyen VGA-val, van, hogy 1 hétig nem kapcsolom le és nincs semmi gondja, nem melegszik, nem megy a hűtés, kijelző meg ha úgy állítod be, egy idő után lekapcsol. Amúgy 2,5 órát elmegy filmnézéssel közepes fényerőn, úgy, hogy egy PCMCIA-s Audigy 2-t és egy komolyabb fejhallgatót is meg kell hajtania, valamint a Blue nálam mindig be van kapcsolva. -
murcis
csendes tag
Nagyrészt stratégia meg max. egy nfs most wanted ehhez már elég lenne X300as?Teljesítményben melyik asztali vkarival van egy szinten?Bár még proci téren sem döntöttem szval még nagyon nincsenek konkrét elképzeléseim.Bár használtat nem vszínű h veszek. Az ibm alapvetően nem tetszik csúnyák róla a képek, bár élőben még csak dellt láttam azért is gondoltam erre
-
matuu
tag
Na szoval egy telepitett teljes PowerDVD megoldott minden problemat. Nem tudom, hogy mi az ok, de nem is kell, hogy tudjam
Most mar, csak az erdekel, hogy ami eredetileg fent volt a noteszen, az honnan lehet megint feltenni. Ha jol emlekszem, akkor teljes verzio volt.... ( talan valamilyen Cyberlink?? ) -
code1005
senior tag
Idézet a manuálból: A minimum of 64-MB synchronous dynamic random-access memory (SDRAM) module is standard. You can increase memory up to 512 MB by installing combinations of 64-, 128-, or 256-MB 100-megahertz (MHz) SDRAM modules in the two memory module sockets on the system board.
-
aranyosij
csendes tag
pont ezert forumozok, mert most gaz van vele... ilyen kek kepernyos hibak, utana ujraindul, vagy egyszeruen tomorites vagy dvd iras kozben megfagy/ujraindul...
utana amikor toltodik fel az elejen a dell csik, nagyon lassan megy csak fel, uatan kis ido utan nem bootol be az xp, es ilyen hibauzi jon ki, hogy
internal hdd error...
azt mondjad vagy winyo, vagy memory... a heten viszem fel bp-re, csak hat nem teccik hogy garanciaban is 10ezer/ora aron nezik meg, es biztos eltokolnek vele 1-2orat.... -
aranyosij
csendes tag
-
Köszönöm a segítséget, azt már jó tudni a magyarországi szervíz korrekt ( többek között a szervíz volt az oka hogy digifényképezőből nem Canon-t vettem ), most egy évig úgysem nyaggatom őket, odakint biztosan korrektek lesznek, ha ne adj isten bármi történik
IBM ügyben annyira mélyen nem néztem körül, de az valszeg egy kicsit drágább lett volna, ha lett volna még egy kis pénzem akkor egy 9300 lett volna a kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest