- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
murcis
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék h hol találtad azt a DELLes gépet sulinetben?Vannak más modellek is,
küldenél egy címet
Van vmi tapasztalatod a DEllekkel kapcsolatban?
Most akarok én is venni vmi stabil laptopot csak hát a DEll nem annyira olcsó azért
No mindegy, ha válaszolsz nagyon megköszönném -
aranyosij
csendes tag
na kedves DeLL tulajok, probaljuk feleleszteni a topicot
pl en kezdenem 1-2 hibauzivel
kepek:
1. http://www.kepfeltoltes.hu/view/060111/../...ltoltes.hu_.jpg
2. http://www.kepfeltoltes.hu/view/060111/../...ltoltes.hu_.jpg
nem tudom, hogy windows hiba, vagy hardveres hiba lesz e....
most megprobalom a rejtett particiorol visszatenni a gyari allapotot, Atlantis megsugta, hogy ctrl+f11 el megoldhato -
Atlantis
veterán
-
Törzsfőnök
tag
Rise of nation játékot próbáltam, és a hegyeknél látszik, hogy ''rosszul illeszkedik'' a textúra a sima terephez'', ez videódriver probléma. Gondoltam, hogy kipróbálom egy újabbal, és intel oldalán találtam frisset, de azt nem tudom felrakni, mert nem engedi.
Ehhez a tipushoz van az tuti.
Érdekelne, hogy lehetne felrakni ezt? -
Zzz..oltan!!
csendes tag
Igazad van, esznel kell lenni a vamon. En sem hoznam eredeti csomagolasban, es parosaval sem. Mivel kettos allampolgar vagyok, lehetnek nalam draga cuccok, hiszen az enyemek...
Itt egy konfiguracio - szerintetek mennyit erhet odahaza? Vagjatok hozzam nehany szamot, aztan en is elarulom, hogy jelenleg mennyiert tudok itt kinn hozzajutni. Lehet hogy nem is lenne olyan nagy uzlet, ha az arral feluton talalkoznank...
Itt van peldul 1:
Inspiron 6000D Intel® Pentium® M Processor 725 (1.60 GHz/2MB Cache/400MHz FSB)
Operating System Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005
Display 15.4 inch WXGA LCD Panel
Memory 512MB DDR2 SDRAM 2 Dimms
Video Card 64MB DDR ATI's MOBILITY™ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics
Hard Drive 40GB Hard Drive
Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem
Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 6.0
Combo/DVD+RW Drives 24X CD Burner/DVD Combo Drive
Wireless Networking Card Intel® PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps)
Office Productivity Software No productivity suite - Corel WordPerfect word processor only
Digital Music Musicmatch Jukebox Plus - Rip and burn your CDs faster and print CD labels
Battery 6-cell Lithium Ion Battery (53 WHr)
Digital Imaging Photo Album™ SE Basic -
Törzsfőnök
tag
Általában procit, ramot, optikai meghajtót, és aksit lehet cserélni a notebookoknál.
A ramot nem nagy kunszt bővíteni, de garanciális időszakban inkább szervízben bővítessed. Kingston csinál olyan memóriát notebookba, amivel gond nélkül bővíthető a gép. A Latitude 110L model alapból 256 MB ramot tartalmaz integrálva, melyből lecsíp a videóvezérlő magának 8 - 64 MB között, de ezt bios szinten lehet állítani. A gyár alapból 8 MB-ra állította ezt be.
A bővítésre plussz 1 memória slot áll rendelkezésedre. -
Törzsfőnök
tag
Simán, bár nem próbáltam azt a játékot ezen a gépen.
Viszont a Microsoft Rise of nations játékot kipróbáltam és tökéletesen megy, mellesleg ez újabb játék, mint a warcraft3. Pár kép, ha nem lenne ismerős a játék:Bővebben: link
Nyugodtan megveheted, mert nagyon jó gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest