Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex
üzenetére
Na Tsebacsi és persze a többiek is !
A problémámmal #67577 kapcsolatban fejlemények léptek fel !
Nagyon sokat kísérleteztem azzal, hogy a dedikált (AMD) videó kari drivert (15.12-es verzió a kezdeti leírásban indokolt okok végett), hogy tudom tudom felrakni. Egyszer támadt egy olyan ötletem, hogy felrakom úgy, hogy nem tudok a laptopba SEMMIT (töltőt se) ekkor az első próbálkozásnál elhalt. Az az jött a BSOD a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenettel. Majd megpróbáltam másodjára, harmadjára. Az utóbbinál egy olyan BSOD hiba üzenet jött, hogy KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE.
Aztán a negyedik próbálkozásra felment a driver. Itt meg is örültem mint a huzat !
És akkor szépen lassan vissza dugtam minden perifériát, úgy hogy minden periféria bedugásrkor toltam egy rebootot bejelentkeztem majd vártam a "kritikus percet", hogy elhaljon s ha nem következett be akkor következő periféria, reboot
. Majd az utolsó következett (a töltőt), amit bedugtam akkor amikor ment a gép s használtam majd egyszer csak NYEKK ! Jött a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenet :\... Nah mondom kikapcs, töltő ki ! És akkor meg jó ... Kérdem Én ... Mi a **** történik itt ? 
Aztán azt csináltam, hogy minden perifériát egyesével kihúztam, majd úgy kapcsoltam be a gépet, hogy hátha két dolog okozza de nem. Ha nincs bedugva semmi de a töltő igen akkor meghal :\ ....
Bármi ötlet, hogy mi a fene lehet ez s mit tudok tenni ?
Tsebacsi neked sikerült érdeklődnöd valamit a kollégától ?
Szerk.:
Azt elfelejtettem mondani, hogy a fent kipróbáltak azok már egy friss és finom ropogós Windows 10-en történtek (szal reinstall megvolt) és ott (se) volt jó !
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest