Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xXxian

    senior tag

    Sziasztok,

    Boltból (nem írom honnan), nem használt, de vagy kiállított, vagy 14 napon belül visszavitt darab. Használati nyomok nem látszanak rajta, de a bal oldal a billenyűzett mellett bizonyos szögből nézve irizál, talán eltávolítottak innen egy label-t s a ragasztó van ott nyomokban. Felülről nézve nem látszik semmi. Plusz, a card reader környéke picit karcos, elcseszett lakkos felület...

    A leírásban Intel i3, HD4400, 4GB és 1TB szerepelt, ehhez képest 500-as vinyó van benne, de van egy nVidia 920M is, szal nem balhézok. :)

    Pár kérdés:

    -Az aksija halott. Ez normális jelenség Li-ion aksinál, ha áll (mondjuk évekig) töltés nélkül? Tényleg halott az aksi, vagy a gép érzékeli annak (esetleg a koránál fogva)?

    -W7 sehogysem akar rája telepedni...már vissza akartam vinni, mikor leltünk a cégnél egy W10 disc-et, amivel tökéletesen működik.

    -SSD-vel fogok számottevő javulást tapasztalni sebességben az 5400-as Toshiba-hoz képest? Ha igen, Silicon Power márkájút szabad venni (nem sokkal drágábban van A-data, WD is...)?

    Köszi,
    X

    Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Új hozzászólás Aktív témák