Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
asadasad22
üzenetére
Akkor csak nekem volt újdonság, de HP-nál még nem láttam ilyet, pedig én azt favorizálom

-
_Hunter_
őstag
válasz
Whaazzup
üzenetére
Igen, a különbség a kettő között, hogy a tiednek oldalt vannak a hangszorói.
Amúgy nem értem, hogy az oldalsó zsanérba miért nem rakták bele a bekapcsoló gombot. Sony Vaio esetében ez nagyon tetszett. Persze ez megint felhasználó függő.Újabb észrevételek:
Kijelző nagyon rendben van. Szép kontrasztos, nem panaszkodhatok. Egyeltalán nem volt nehéz megszokni a 15,4 után, hogy 13,1.
Vista 64bitre szépen minden driver hiba nélkül felment.
Windows7 upgrade programra regisztráltam, kiváncsi leszek mikor jelentkeznek.
Webcam szintén rendben van. Nem sokat fogom használni, de minőségre szerintem ez is korrekt. -
asadasad22
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
van azert mas gyartonal is (pl minden MBP-ban), de tenyleg nem tul elterjedt. egyebkent sztem nalam tok ugyanilyen a billentyuzet az xps 16-on, meg meretileg is (2 oldalan itt hangszoro van), egy normalis meretu numpad valoszinuleg mar pont nem fert volna el itt, de jo ez igy ahogy van.
-
Vhunter
tag
Más:
Melyik pesti szervízt javasoljátok, és milyenek a tapasztalatok? Elviselhetetlen már a gép hűtése, de magam nem akarom szétkapni, mert még elvész a gari. Igazából nem szeretném otthagyni napokig, de már csak alap garim van rá. Szval mit javasoltok?
Köszi. -
_Hunter_
őstag
Gyors tapasztalat:
Kensington külső USB-s dokkolóval a kapcsolat hiba nélkül összejött. Elég komoly a cucc, USB; DVI; Ethernet; stb..
Ma reggel kipróbáltam a 9 cellás akksival, épp töltődik és az első negatívum, hogy ezzel az akksival, kicsit billeg a gép. A jobb oldalon megvan a kellő tartás, viszont a bal oldalra már nem jutott elég. Ez a gépelés során egy kicsit zavaró, bár ugyis külső billentyűzettel fogom használni, szal belefér.Billentyűzet: nagyon komoly. Az eddigi notimhez képest ez a legjobb. A háttérvilágításra meg annyit tudok mondani, nagy találmány. Este nagyon sokat segített a gépelésnél.
Röviden ennyi. Most meló, aztán majd írom még a tapasztalatokat.
-
_Hunter_
őstag
válasz
Rocko007
üzenetére
Az új notit sikerült átvenni. Épp most nézegetem a dolgokat.
Első benyomásra azt kell, hogy mondjam nagyon igényes és jól összeszerelt gép. A zsanérok nem semmik, nem gondoltam volna, hogy ennyire minőségi lesz.
Részletesebben majd csak később fogok tudni írni, mivel nagyon sok a meló, így nem sok idő jut arra, hogy tesztelgessek
. -
Milan24
aktív tag
Sziasztok. Konkrétan érdekelne, egy Dell Studio XPS 1640 notesz. Semmi magyar tesztet nem találtam róla. Egyébként mi a különbség a WLED és RGB LED között?
Vagy valakinek akinek van ilyen notesza nem írna nekem egy rövidke tesztet? Megbízhatóság. Hűtés. Venti mennyire megy terhelés alatt stb.Konkrétan tetszik ez a gép, és szeretnék ilyet, de előtte jól utána járok mindennek.
Jöhet privibe is. Köszi előre is.
Üdv mindenkinek, és szép estét, nekem is lesz most a melóba.

-
Badb0y
addikt
Ki mit godol, dokk és latitude tulajdonosok.
LAN-on másolok egy nagyobb állományt, és otthagyom a gépet jó időre, és megszakítja a LAN kapcsolatot, ha nincs semmi egérmozgatás meg semmi a gépen, amint megozdítom, egyből visszajön a kapcsolat. Mi lehet beállítva, ami ezt csinálja BIOS-ban vagy WIN-ben.
Valakinek valamilyen ötlet ?
-
Rocko007
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
nekem ezzel működik

-
_Hunter_
őstag
válasz
sanya122
üzenetére
Felhívod a Microsoftot, jelzed a lemez hiányát, megadod a gép típusát, valamint a gép alján lévő XP matricán szereplő kódot és már küldik is. Hasonló helyzetben jártam a HP8510-es notimmal, 1 hét múlva megkaptam a lemezt.
Felhasználói kézikönyv -
nyc
csendes tag
Sziasztok!
Vettem anno a sogornomnek egy Latitude D510-est, ami jol szolgal mar egy eve,
de most olyan problemam van vele, hogy az XP "nem látja" az akkut.Ez alatt azt ertem, hogy vezerlopult--> "Energiagazdaákodási lehetosegek" alatt
a jelenlegi arramforras mindig a "Valtakozo aram", ha be van dugva a 230, ha nincs.
Az akku amugy siman elviszi 40-50 percig igy is, de igy nincs riasztas csak kikapcs lemeruleskor, ill. nem latszik a toltottseg sem.Az energiagazdalkodas hordozhato-ra van teve, elvileg minden OK.
Probaltam drivert frissiteni, de semmi..Letott mar valaki hasonlot.
udv
nyc
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Kb 3 hete meghalt a DELL-em. Sajnos az lett amire tippeltem...alaplap. De szerencsére annó olyan gépet vettem amire kiterjesztett 5 éves gari volt. 2 Hete elvittem a HRP-hez a problémámmal.
Tapasztalatok:
Gyors kiszolgálás, fölöslegesen nem húzzák az idődet, nem játszanak veled. A megérkezéstől a leadásig kb 20 perc telt el (előttem volt vagy 10-12 ember). Ma elkészült a gép, mondták, hogy akár mehetek is érte. Mikor megérkeztem voltak 8-an előttem, de 10 percre rá már sorra kerültem. Aláírtam a papírt és már kész is voltunk.
Volt már 1-2 garis ügyem, de HRP messzemenően a legjobban teljesített. 2 hét alatt minden megvolt. Ha lesz megint új gépem biztos, hogy a HRP-nél lesz a garancia.
További szép napot.
-
sanya122
csendes tag
üdv.
lenne nékem egy dell inspiron 6400 gépem két és fél éve vásárolt notebook.hunál.1. XPvel együtt vettem, de lemezt nem adtak, hogyan tudnám ezt legálisan pótolni?
2. Beszedtem vmi vírusfélét, és mivel nem volt eredeti xpm hozzá, legyalultam az egészet és feltettem egy másikat. Na most felhasz kézikönyv magyar változata is levesbe ment gépen, erről szeretnék egy másolatot.köszi
-
_Hunter_
őstag
Végre eljött ez a nap is. Holnap megyek átvenni az új XPS 13-as notimat

-
Rocko007
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Szia
CREATIVE-LABS_INTEGRATED-WEB_A06_R213648 Itt elérhető
-
Rocko007
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
szerintem rakd fel az összeset, jót szórakozhatsz vele. Most néztem, hogy csak VGA felbontásban tud videót készíteni:-S
-
Rocko007
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
A webcam center itt elérhető.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát a kameránál. Letiltottam, a letöltött friss drivert felraktam és a régit eltávolítottam. Láss csodát: színes.
A filmvágó progik alapból látják a kamerát, azzal biztosan lehet rögzíteni. A dellnek van egy webcamcenter csomagja, elvileg működik vele, de nem próbáltam. -
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Tesóm venni akar magának egy laptopot. Filmezés, netezés mellett a Photoshop és a Corel lenne használva.
Ezt nézte ki magának. Elég jó ár/érték arányúnak tűnik nekem is.Esetleg valamilyen tapasztalata van valakinek vele? Megéri?
-
mecsek20
tag
sziasztok, megjelent végre a win7-es n-trig driver a latitude xt-hez és xt2-höz, ha érint valakit rajtam kívül

-
mpepe20
tag
sziasztok!
Latitude D szériáról E-re váltás miatt eladóvá válik néhány hasznos tartozék...

PÜ-ben érdeklődjetek!
üdv.
Mpepe20 -
premete
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Sőt, a Dell OEM vista és windows 7 sem kér kódot, amennyiben a BIOS slic táblája megfelelő. Attól OEM a média, hogy benne van gyárilag a kulcs, a certifikáció és a logó is. Ez HP OEM esetén is így van, legalábbis, ami hp xp és vista oem lemezeim vannak, azoknál így volt/van.
-
Hauptmann
veterán
válasz
premete
üzenetére
Nem kér kódot? A gép alján ott van az XP matrica a kóddal. Végülis tökmindegy, majd akkor felteszem az OEM-et a gépen lévú kóddal, aztán meglátjuk.
Csak azért kérdeztem ezt a Win-es dolgot, mert egyrészt ahol a Win kiírja a procit meg a memóriamennyiséget, ott van egy Dell specifikus rész (kiírja a service tag-et, meg pár dolgot), de akkor alighanem ezt valamelyik külső program teszi az XP-re. Másrészt láttam már olyan HP-t, amire csak a hozzáadott oprendszer ment rá.
-
eami
veterán
válasz
premete
üzenetére
Köszi szépen, hogy ilyen nagyon ügyes feltételezéseid vannak.... esetleg az nem jutott eszedbe hogy mobilról nem ment az az oldal és kíváncsi lettem volna egy segítőkész válaszra?
btw, azóta már regisztráltam is... de várakozó státuszban van a dolog, gondolom a magyar nyelvű verzió miatt.
-
premete
veterán
Túl fárasztó lett volna elolvasni a linken lévő feltételeket?
copy/paste:
Vásároljon jogosultságot biztosító Dell™ rendszert 2009. június 26. és 31.12.09 között, látogasson el a Dell™ Windows® 7 frissítési program weboldalára a http://www.dell.com/windows7upgrade címen, regisztrálja a rendszert és hozzon létre fiókot. A regisztráció határideje 31.12.09 A regisztráló ügyfeleket e-mailben értesítjük, amikor a frissítés rendelkezésre áll. Az ügyfeleknek bármikor kérhetjük a bankkártya információik megadását az adó, szállítási és kezelési költség kifizetése érdekében. A frissítő csomagot a kifizetés után szállítjuk (a szállítás idejéről tájékoztatást küldünk a megrendeléskor).Amennyiben a szövegértéssel van gondod, azon ez sem segít.

-
eami
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
ez vajon mindenki számára elérhető? nekem studio 1555 van.
-
asadasad22
őstag
akinek aktualis: "ajandek" win 7 lemezekert itt lehet regisztralni, elvileg ingyen kihozzak magyarorszagra is.
-
Hauptmann
veterán
válasz
premete
üzenetére
Megnéztem, van.

Azt nem tudod véletlenül, hogy ebbe a gépbe mekkora winyó mehet maximum? Azt láttam, hogy van hozzá bios frissítés.Gondolom 160-as még biztos mehet, de azért winyóméretből soha semmi sem elég.
Az továbbra is érdekelne, hogy csak a géphez adott Windows XP megy fel a cuccra, vagy bármelyik OEm-et rá lehet telepíteni?
-
Vhunter
tag
Csövi,
Van Dell honlapon az alkalmazások között egy Dell PC TuneUp progi. Namármost amikor akarom feltenni, akkor licence kódot kér. Tudja valaki, hogy mér kell neki ilyen, ha egyszer elvileg jár a géphez a progi? Vagy hogy mi lehet ez a kód?
köszi. -
Hauptmann
veterán
Pontosítanék. Szóval mini pci-s wifi kártya mehet bele, viszont elvileg akkor kellene lennie beépített wifi antennának valahol a gépben. Ezt honnét tudom meg, hogy rendelkezik-e a cucc ilyennel?
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Kaptam tök ingyen a Dell Latiude C840 PP01X-et, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Sajna csak 512 Mb RAM van benne. Mennyire macerás a memóriabővítés, kényes a modulokra? Nagyjából milyen áron lehet hozzájutni a hozzávaló modulhoz?
2. Sajna wifi nincs benne, de ha jól látol, lehetett hozzá kapni egy belső wifi kártyát. Na ilyet hol lehetne beszerezni?
3. Fel lehet rá pakolni egy normál Windows XP Pro-t, vagy csak a saját, hozzásdott Windows cd-ről települ csak az op. rendszer (ez utóbbi sajna nincs meg).
Köszi a segítséget.

-
McLaca
őstag
válasz
Vhunter
üzenetére
Szerintem nem megfelelő a proci hűtőjének kenése. Ha le tudod szedni róla, érdemes lenne megnézni, rendesen felfekszik-e, ill. normálisan alá van-e pasztázva. Az én masinámban is Core2Duo 2GHz-es van, és most netezés és torrent mellett 42,5 fokos úgy, hogy a venti 2500-on pörög (ilyenkor még nem hallható). Igaz, fémkaszniban van, de a 60 fok álltában akkor is soknak tűnik.
Üdv!
-
asdasdasd
tag
VOSTRO 1700-on fut rendesen a windows7?
Dell oldalán nem láttam hozzá drivert...4GB ram, T9300-hoz érdemes 64bites OP-t rakni? Van valami előnye/hátránya?
Kösz
-
t_felh
csendes tag
Sziasztok
A jelenleg kapható 'legjobb-konfigos' DELL Studio 1555 (15) fekete gép fedlapja/teteje csillogós vagy matt?
Rengeteg videót megnéztem a masinákról: nagyjából ezeknek a "háromnegyede" csillogós volt, maradék pedig matt.Igazság szerint nekem mindenképpen matt fedlappal kellene
Ez mitől függ?
Vagy egyszerűen lehet választani fekete-matt és fekete-csillogós között?Valamint érdekelne, a gép háza milyen anyagú? Műanyag mindenhol? Festés van rajta?
Mennyire kopik, mennyire időtálló?Előre is köszönöm
Üdvözlettel
t_felh -
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 1545-ös megvételén töröm a fejem, 150k körül, oprendszer nélkül.
Mindenképpen XP-vel szeretném használni a gépet, de minden forgalmazónál ahol néztem csak Vistával árulják.
A kérdés adódik, lehet-e rá problémamentesen SP3-as XP-t telepíteni?
Dell honlapon utánanéztem, fent vannak az XP-s driverek, más fórumon viszont panaszkodtak hogy vannak problémák a telepítéssel, mivel az XP telepítő alapból nem látja a SATA merevlemezt. Aki tudja kérem cáfolja meg, ha tényleg olyan macerás, keresek egyet oprendszerrel, bár a 150k igencsak a maximum amit a gépre tudok szánni.
-
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007
üzenetére
en az alap drivert hasznalalom amit a windows feltett hozza, es nincs ilyen gondom, ahol eddig probaltam (skype), szines kepe volt.. mondjuk egy olyan progi jol jonne amivel fullscreenben latom a kamera teljes felbontasat (elvileg 2 mpx) es videot, kepet is lehetne csinalni vele, ilyet nem latok a win7ben alapbol..
-
Rocko007
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szia!
Nekem egy hónapja van meg a vas, nagyon jó! Minimális használat mellett (ppt/pdf, wifi) mellett 3-4 órát megy lehúzott fényerővel. A játékok 720p-ben max grafikával mennek, full HD-ban már csak közepes szint körül teljesít. A tapipad kényelmes, gyors. Ha boltból szeretnéd megvenni, akkor a pécsi laptopszalont ajánlom. [L:www.laptopszalon.hu][link][/L]
Ha több infó kell, akkor privi. -
Rocko007
aktív tag
Az XPS tulajokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy windows 7 alatt a webkamera működik-e jól? Annyi bajom van vele, hogy csak fekete-fehér képet ad. Nem tudok rajta semmit se állítani, ami a színre vonatkozik. A gyári drivert nem tudom felrakni, mert a telepítés végén hibát jelez. Több forrást is kipróbáltam, de nem volt színes kép. Jelenleg a windows update-ről származó drivert vagyok kénytelen használni.
Köszönöm!
Rocko007
-
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Van egy egy éves 1525-m és az lenne a kérdésem, hogy mindenkinek hangos a ventije ? Idegesít ! Ráadásul a legrosszabb, hogy nem azt csinálja, hogy alacsony fordulaton pörög, hanem 2 percenként maxon. Ha netezek vagy wordben írok vmit akkor is ez van. 5let ? Szokjam meg, vagy szóljak a szervíznek, hátha egy venti csere megoldja ?
-
Vhunter
tag
Csövi,
Dell 1535-öt használok és jelenleg két fő problémával küszködök:
1. durván melegszik a cucc. sima avi filmet nézek, és 80 fokos a proci, játszok egy gagyi játékkal, és 80 fokos a proci.Nem csinálok semmit, és 65 fokos a proci(10 perce kapcsoltam be a gépet, mert szétszedtem megnézni, hátha a ventibe akadt bele valami cucc, de nem, és azóta semmit nem csináltam, csak bootolt, és feljöttem írni, jelenleg 66 fokos). Van valakinek valami 5lete, hogy mi lehet a probléma? Esetleg valami dell software amivel lehet navigálni a hűtő forgási sebességét? (asus alaplapokhoz volt ilyen az asztalimon)
2. Ha elküldöm aludni a gépet, akkor amikor felébresztem az esetek 80%-ban nem jön vissza a kép. maga a rendszer fut a háttérben, mert hallom, hogy dolgozik, és tudom navigálni, de semmi kép. Megjavítani csak újraindítással tudom. 5let?
Win7 prof, dell 1535, intel core2 2GHz, ATI HD 3450(256 MB), 4 GB RAM
köszi. -
Tomics
addikt
vostro 1015 vagy ins. 1545?
netezésre, filmnézésre, tanuláshoz (dokukezelés) lenne használva. hosszútávra kellene, ez a legfontosabb, tehát legyen megbízható, strapabíró.
sajna csak ez a kettő fér bele dellből
-
dawil
tag
szia szerintem inkább térj át win7-re. ahogy irtam egy pár hsz-szel feljebb a win7 szinte mindent megtalált alapbol. tudom, hogy nehéz a jol megszokott rendszerrol áttérni egy ujra, de megéri. azzal nem lesz ennyi szivás, és lehet hogy egy-két honapon belul felkerul a xp-s driver is dell honlapjára.
-
Scatty
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Ma írtam nekik, ha lesz fejlemény, beszámolok.
-
csgeza
csendes tag
Eladó D800, hátha vkit érdekel:
http://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_d800_1_7_ghz_1g_ram_60gb_hdd_wifi_bl/hsz_1-50.html
-
Badb0y
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Aksi semennyire nem melegszik

4670 elég korrekt, notebookchecken graf teljesítményben videó kártyák közül benne van az első 25-ben.
Tapipad jó, egybe van a kéztámasszal, így nem megy be a kosz a touchpad és a kéztámasz közé, mint régebbi gépekben.Ha kell RGBLED-es SXPS16 áfás számlával írj
-
Sziasztok!
Akiknek Dell Studio XPS 16 laptopja van, azoktól kérdezném, hogy mik a tapasztalatok? Mennyire melegszik benne az aksi? Milyen a teljesítménye (mondjuk egy Radeon HD 4670-essel)? Kényelmes a tapipadja? Sajnos nem volt még alkalmam boltban kipróbálni, ezért kérdezem.
-
válasz
hinkusz
üzenetére
ajánlom, jó kis gép, ilyenem van hugomnak is (most epp szervizben
, hangkimenet kontaktos az elejen... ) Nekem az akksija t4200-vel meg 256-os ugyanezzel a vga-val: filmnezes kozben 2,5 orat kibir, netezessel kicsit tobbet mint 3-at. Ha a videokartya jatssza a filmet, akkor 3-at is.
Jatek teren sok jora ne szamits, annyira nem eros az a vga ami benne van, de pl GRID az egesz jol elfutkoraszik rajta mediumon. FIFA-krol nem tudok nyilatkozni.Az iponos teszten azert huztak le, mert ok 4 cellas akksival szereltet teszteltek. Amit te nezel az 6 cellas.
Viszont szolok, h nincs a gepen 1 darab visszajelzo led a power leden kivul, tehat se hdd led, se wlan, se caps lock ilyenek nincsenek. Ja oldalt a dvd meghajton van

-
McLaca
őstag
Milyen proci és mennyi RAM van a gépedben?
Nekem Quictime alternative kodekkel a Media Player Classic Home Cinema, és az adatlapomon látható procival az 1080 soros HD filmek is akadás-, és hangcsúszás nélkül mennek. Persze nem DivX, hanem mkv formátumúak. Kodeknek az említett Quicktime alternatíve-on kívül ffdshow van, meg egy real alternative, de az most itt nem játszik szerepet. Más (codec pack) nincs, felesleges.Üdv!
-
Raga
senior tag
Hello!
Dell Inspiron 1525!!!
Kérdés:
Hogyan kerülhetem el HD film nézésekor, hogy a hang ne csússzon el, illetve ne akadozzon a kép.
Programok amiket használok:
-KMPlayer
-Win Media Classic Home Cinema
-BsPlayerLegújabb DivX kodek felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.