- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz
sanya122 #12973 üzenetére
Felhívod a Microsoftot, jelzed a lemez hiányát, megadod a gép típusát, valamint a gép alján lévő XP matricán szereplő kódot és már küldik is. Hasonló helyzetben jártam a HP8510-es notimmal, 1 hét múlva megkaptam a lemezt.
Felhasználói kézikönyv -
Sir Riccio
addikt
válasz
sanya122 #7494 üzenetére
Nekem is csak a szokásos hogyan ne használd c. rész van meg hozzá magyarul a teljes leírás az angol...
A wifije nagyon jó...ott is neteztem vele ahol senki más nem talált jelet.
A CoD 1 is szépen fut rajta...a CoD2-t még nem próbáltam de ami késik nem múlik.
Vicces, hogy még a BIOS-a is ugyanaz mint a Core2Duo-s tesójának, még a BT mint lehetőség is benne van, csak nem látja a HW-t.
Még egy kérdés...a hibernálást, hogyan tudom engedélyezni?pl ha lecsukom a notit akkor menyjen le alfába(hibernálja a cuccot) és a kikapcsolás menüben is megjelenjen. Mert így h engedélyeztem nem változott semmi és power gombra is egyből leáll.
üdv -
gollum
tag
válasz
sanya122 #7446 üzenetére
Szia.
Ha nem kapcsolod ki a gépet, csak lecsukod a fedelét, akkor beállítástól függően készenlétbe kerül, vagy hibernálja magát. (Alapbeállítás a készenlét.)
Nyomd meg a bekapcsológombját, azzal elvileg visszajön, ha erre nem reagál, akkor próbáld meg hosszan nyomni a kikapcsoló gombját, hátha úgy kikapcsol. Erre már mindenképp reagálni kell neki.
Ha ez sem segít, akkor kapd ki az aksit, semmi baja nem lesz, de semmiképp ne várd meg, hogy teljesen lemerüljön, mert azzal könnyen vége az aksinak...Üdv
ui.:írás közben atosz megelőzött, leírta a tömör lényeget, úgy tűnik, megint sokat rizsáztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest