- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crime78
csendes tag
A téma címét elrontottam, természetesen DELL-ről van szó.
Kellene nekem egy kis segítség valakitől, aki otthon van a Dell saját kis világában...
A következő a problémám:
Van egy DELL Optiplex 745 minitornyos gépem. Alaplapcserére kényszerültem, de a lap amit vettem már újabb revíziós, és bár első ránézésre teljesen azonosnak tűnt (másodikra is csak apró módosításokat találtam), egy valami mégis keresztbe húzta a számításaim. A frontpanel csatlakozójában a key pin-t áthelyezték, és gondolom a kiosztás is változott. Erről kellene valami infó, de a neten sehol semmi. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy a DELL nem szereti közzétenni az ilyen jellegű kis "titkait", szóval olyas valakit keresek, aki bennfentes. Az is jó volna, ha valaki általánosságban a dell gépeknél bevett kiosztásokra rá tudna világítani, aztán kiméregetném/letesztelném.
Igény esetén tudok képeket is csinálni, de egy 40 eres szalagkábelről, és egy alaplapi tüskesorról (csatlakozó a lelkem, mint a régi floppy csati, csak kisebb) van szó. Ezen megy a két előlapi USB, az előlapi hang, a diag ledek, power led, és a bekapcsoló gomb.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest