- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crime78
csendes tag
A téma címét elrontottam, természetesen DELL-ről van szó.
Kellene nekem egy kis segítség valakitől, aki otthon van a Dell saját kis világában...
A következő a problémám:
Van egy DELL Optiplex 745 minitornyos gépem. Alaplapcserére kényszerültem, de a lap amit vettem már újabb revíziós, és bár első ránézésre teljesen azonosnak tűnt (másodikra is csak apró módosításokat találtam), egy valami mégis keresztbe húzta a számításaim. A frontpanel csatlakozójában a key pin-t áthelyezték, és gondolom a kiosztás is változott. Erről kellene valami infó, de a neten sehol semmi. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy a DELL nem szereti közzétenni az ilyen jellegű kis "titkait", szóval olyas valakit keresek, aki bennfentes. Az is jó volna, ha valaki általánosságban a dell gépeknél bevett kiosztásokra rá tudna világítani, aztán kiméregetném/letesztelném.
Igény esetén tudok képeket is csinálni, de egy 40 eres szalagkábelről, és egy alaplapi tüskesorról (csatlakozó a lelkem, mint a régi floppy csati, csak kisebb) van szó. Ezen megy a két előlapi USB, az előlapi hang, a diag ledek, power led, és a bekapcsoló gomb.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest