Új hozzászólás Aktív témák

• Crime78

csendes tag

A téma címét elrontottam, természetesen DELL-ről van szó.
    Kellene nekem egy kis segítség valakitől, aki otthon van a Dell saját kis világában...
    A következő a problémám:
    Van egy DELL Optiplex 745 minitornyos gépem. Alaplapcserére kényszerültem, de a lap amit vettem már újabb revíziós, és bár első ránézésre teljesen azonosnak tűnt (másodikra is csak apró módosításokat találtam), egy valami mégis keresztbe húzta a számításaim. A frontpanel csatlakozójában a key pin-t áthelyezték, és gondolom a kiosztás is változott. Erről kellene valami infó, de a neten sehol semmi. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy a DELL nem szereti közzétenni az ilyen jellegű kis "titkait", szóval olyas valakit keresek, aki bennfentes. Az is jó volna, ha valaki általánosságban a dell gépeknél bevett kiosztásokra rá tudna világítani, aztán kiméregetném/letesztelném.
    Igény esetén tudok képeket is csinálni, de egy 40 eres szalagkábelről, és egy alaplapi tüskesorról (csatlakozó a lelkem, mint a régi floppy csati, csak kisebb) van szó. Ezen megy a két előlapi USB, az előlapi hang, a diag ledek, power led, és a bekapcsoló gomb.
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák