- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crime78
csendes tag
A téma címét elrontottam, természetesen DELL-ről van szó.
Kellene nekem egy kis segítség valakitől, aki otthon van a Dell saját kis világában...
A következő a problémám:
Van egy DELL Optiplex 745 minitornyos gépem. Alaplapcserére kényszerültem, de a lap amit vettem már újabb revíziós, és bár első ránézésre teljesen azonosnak tűnt (másodikra is csak apró módosításokat találtam), egy valami mégis keresztbe húzta a számításaim. A frontpanel csatlakozójában a key pin-t áthelyezték, és gondolom a kiosztás is változott. Erről kellene valami infó, de a neten sehol semmi. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy a DELL nem szereti közzétenni az ilyen jellegű kis "titkait", szóval olyas valakit keresek, aki bennfentes. Az is jó volna, ha valaki általánosságban a dell gépeknél bevett kiosztásokra rá tudna világítani, aztán kiméregetném/letesztelném.
Igény esetén tudok képeket is csinálni, de egy 40 eres szalagkábelről, és egy alaplapi tüskesorról (csatlakozó a lelkem, mint a régi floppy csati, csak kisebb) van szó. Ezen megy a két előlapi USB, az előlapi hang, a diag ledek, power led, és a bekapcsoló gomb.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest