- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crime78
csendes tag
A téma címét elrontottam, természetesen DELL-ről van szó.
Kellene nekem egy kis segítség valakitől, aki otthon van a Dell saját kis világában...
A következő a problémám:
Van egy DELL Optiplex 745 minitornyos gépem. Alaplapcserére kényszerültem, de a lap amit vettem már újabb revíziós, és bár első ránézésre teljesen azonosnak tűnt (másodikra is csak apró módosításokat találtam), egy valami mégis keresztbe húzta a számításaim. A frontpanel csatlakozójában a key pin-t áthelyezték, és gondolom a kiosztás is változott. Erről kellene valami infó, de a neten sehol semmi. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy a DELL nem szereti közzétenni az ilyen jellegű kis "titkait", szóval olyas valakit keresek, aki bennfentes. Az is jó volna, ha valaki általánosságban a dell gépeknél bevett kiosztásokra rá tudna világítani, aztán kiméregetném/letesztelném.
Igény esetén tudok képeket is csinálni, de egy 40 eres szalagkábelről, és egy alaplapi tüskesorról (csatlakozó a lelkem, mint a régi floppy csati, csak kisebb) van szó. Ezen megy a két előlapi USB, az előlapi hang, a diag ledek, power led, és a bekapcsoló gomb.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest