- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ne haragudj, most lett vége a filmnek, a reklámok alatt idepillantottam néha, és közben meg elsiklottunk az eredeti probléma felett.
Szóval DVD-t szerettél volna nézni, és nincs hozzá megfelelő codec-ed. A DVD-lejátszó programok valóban felraknak magukkal codec-et is, de ha ilyened nincs fenn, akkor megteszi a sima MPEG2 codec is. Google barátunk segít keresni, ingyenesen elérhető nagyon sok helyen, de szvsz itt megtalálod, ami neked kell: [L]http://dshow.narod.ru/codec.htm[/L] -
Bash
őstag
Elvileg fel kell telepíteni valamilyen programot ahhoz, hogy olvasni tudja a recovery CD-ket.
Nekem 3 System Recovery CD-n van rajta az oprendszer, ezeket alapból tudja olvasni. Nincs külön XP CD-m, ezen a 3 CD-n van az egész rendszer. Van még 2 Application Recovery CD, meg egy Driver Recovery CD, a rendszer installálása nélkül (vagy ha másik oprendszer van fenn) ezeket nem olvassa. Meg lehet kerülni viszont a dolgot, mindössze a Sony Utilities DLL-t és a Sony Shared Library-t kell feltelepíteni tetszőleges oprendszerre, és utána olvashatóak a recovery CD-k. Szerintem neked is valami hasonló megoldásnak lennie kell. -
szasza_1
senior tag
Az ACE Mega Codec Pack-ban van olyan, hogy a Media Player is tudjon DVD-t lejátszani. De ebböl a codec packból csak azt telepítsed fel.
Vagy DVDlejátszó progik, mint a WinDVD, vagy a PowerDVD. Ezek nem tudom mennyire legálisak, de a WinDVD-nek van próbaidős verziója, az biztos legális+ingyenes.
Valamelyik hardveredhez (pl videókártya, dvd meghajtó, alaplap stb.) nem kaptál winDVD-t, vagy PowerDVD-t? Mert elég sok hardverhez osztogatják.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest