- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ne haragudj, most lett vége a filmnek, a reklámok alatt idepillantottam néha, és közben meg elsiklottunk az eredeti probléma felett.
Szóval DVD-t szerettél volna nézni, és nincs hozzá megfelelő codec-ed. A DVD-lejátszó programok valóban felraknak magukkal codec-et is, de ha ilyened nincs fenn, akkor megteszi a sima MPEG2 codec is. Google barátunk segít keresni, ingyenesen elérhető nagyon sok helyen, de szvsz itt megtalálod, ami neked kell: [L]http://dshow.narod.ru/codec.htm[/L] -
Bash
őstag
Elvileg fel kell telepíteni valamilyen programot ahhoz, hogy olvasni tudja a recovery CD-ket.
Nekem 3 System Recovery CD-n van rajta az oprendszer, ezeket alapból tudja olvasni. Nincs külön XP CD-m, ezen a 3 CD-n van az egész rendszer. Van még 2 Application Recovery CD, meg egy Driver Recovery CD, a rendszer installálása nélkül (vagy ha másik oprendszer van fenn) ezeket nem olvassa. Meg lehet kerülni viszont a dolgot, mindössze a Sony Utilities DLL-t és a Sony Shared Library-t kell feltelepíteni tetszőleges oprendszerre, és utána olvashatóak a recovery CD-k. Szerintem neked is valami hasonló megoldásnak lennie kell.
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest