Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
husztiimi
csendes tag
válasz
szotyika77 #163504 üzenetére
Szerintem is van valami gebasz a klaviatúráddal (apró zárlat, stb., akármi-bármi). Nekem már volt több vezetéknélküli klaviatúrám és egerem is, de mindegyik több hónapot bírt. Asszem legutóbb egy Logitech szettem volt, ami úgy működött emlékeim szerint, hogy a klaviatúrában évenként cseréltem egyszer elemet, az egérbe pedig évente kétszer.
Én tölthető elemmel nem baszakodtam, átlagos (teszkós) Varta elemeket tettem beléjük.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Üdv,
Én egy rapoo 9300M bill+egér szettem van. A billben még a gyári (olcsó) elem van és kb. 2 éve vettem.
Az egérben épp most merült le két hete. Majd teszek bele valami olcsó AA-t. -
sirály69
őstag
válasz
Microsoft Designer Bluetooth billentyűzetet kb 2 éve cseréltem benne elemet.
Munkanapokon használom az irodában.Logitech MX Master 3 egér - Nincs elem és kb 3-4 havonta kell tölteni
-
válasz
Azt se tudom mikor cseréltem elemet a billentyűzetben. Mondjuk mikor nem használom, tehát pl este kikapcsolom a gépet, akkor a bill-t és az egeret is. Egér nálam napiszintű a laptopnál, ott van maxell, enerhizer, toshiba elem is a nem tölhetőek, de azok is minimum 6 hónapig mennek. A bill meg meg tovább is mivel az a szervizgépemnél van csak. De kb ott ez így 9-10 hónap simán.
-
mezis
félisten
válasz
Üdv.!
Mi a bill. típusa?
Elem, akku márkája?
Elem, akku cserekor hány V-on van? (Régi is, új is.) -
Shokkolo
addikt
válasz
Ott valami nem kerek.
Hónapokat bír nekem egy sima ceruza elem, mindegy hogy tölthető vagy sima alkáli...
Pedig napi 8-12 órát nyúzom én is. (szintén home office)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózatokról alaposan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mozilla Firefox
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Demót kapott az Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land
- Canon EOS DSLR topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest