- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz
tahepa #99410 üzenetére
Teljesen igazad van!
De azért a bringásokat nem kellene a közútra engedni szerintem. Külön kerékpársávon igen. Ha járdán teker akkor meg különös körültekintéssel tegye és ésszel közlekedjen vagy ha nem akkor menjen le a közútra és ott lehet keménykedni a 10+ tonnás járművekkel szemben. -
Marci79
senior tag
válasz
tahepa #99378 üzenetére
Látogasd meg a Kender utcát pl.! Ott a gyalogosok qrvára leszarják a járdát és az úttesten sétálgatnak! És ők vannak felháborodva, mikor elküldöm a retkes anyjukba őket. Volt olyan is, hogy szó szerint meg kellett állni a kocsival a szembejövő autó miatt, mert a gyökér gyalogos nem ment le az úttestről! Csak nézett, mint egy retardált birka a mezőn. Ha már a járda a gyalogosoké...
-
gps76
őstag
válasz
tahepa #99073 üzenetére
Gabi barkácsol ezerrel...
Eladó:
- Intel G2120(2x3.1 GHz IvyBridge, 22nm,3 MB)3. gen. CPU - 7 k
- Bluetooth egér, laptophoz,tablethez, telefonhoz eladó - 2.7 k
- 30 cm-es egyenes WLAN antenna. - 1 k
- 15.6" LED laptop kijelző. - 9 k
- Rapoo H3070 vezetéknélküli fejhallgató, mikrofonnal - 5 kA hardveraprón fent vannak részletesen.
-
sto1911
veterán
válasz
tahepa #98886 üzenetére
Nem vagyok ideges.
Mondom, nem fog erdekelni, ha majd viszi vissza boviteni, mert fel ev mulva keves lesz (=lassu).Meg az ilyen mondatok a linkeden: hacsak nem rengeteg memóriában tárolt adattal szeretnénk szervergépnek használni a laptopunkat - ja, csak szerver lehet, amibe 4GB+ RAM kell. Nevetseges.
-
sto1911
veterán
válasz
tahepa #98869 üzenetére
+gps76:
Igaz ez ceges gepen van, de csak 133 mega szabad a 3GB-bol. Hiaba available kb. 800, ott valaminek van tartalma, ha arra a programra visszavaltasz, akkor azt ujra kell tolteni, az meg ido, foleg ha pl. vinyorol tolti vissza. Majd megint valtasz es megint...A Chrome-rol meg nem mondok le pl. hogy azzal is sporoljak, a gep van ertem, nem en oerte.
Ilyen hasznalat mellett pl. a Spotify mar neha beakad.Persze valakinek ez is jo mint masnak a 30 FPS, nekem nem, sz0pjon vele mas.
Lenti laptopot meg hosszabb tavra szanja a gazdaja, kevesebb eroforras meg nem fog kelleni semminek.
+ha jol emlekszek a Total-ban benne van a swap is, azt most nem tudom megnezni.
-
saril
senior tag
válasz
tahepa #98377 üzenetére
igen egyetértek, én pont ezért is méreteztem túl csöppet a világításomat a biciklimen
nekem egyébként ha autóval közlekedem az cseszi fel legjobban az agyamat ha úgy fordul ki egy kerékpáros egy kereszteződésből jobbra hogy nem néz balra!!! de egyáltalán nem, kiborít... számtalan ilyen van sajnos...
-
atike
nagyúr
válasz
tahepa #97031 üzenetére
Nincs gond, csak általában a típust is felszokták tüntetni a címnéll...
Nem úgy hirdetsz autót, hogy eladó egy 72 lóerős, 5 ajtós, 110.000 km-es 7 éves autó, hanem a pontos típust is megjelölöd. De nem kötekedni akartam... Peace!
Ja és amúgy jó telefon amit hirdetsz - ennyi pénzért ez a tudás teljesen jó ajánlat!
-
Zola007
veterán
válasz
tahepa #96394 üzenetére
Rendszergazda vagy a fidesznél?
Ellenkező esetben honnan származnak a hiteles információid az adatmegsemmisítésről?Nem védem őket, csak ha már korábban emlegettük a tényekkel alátámasztós dolgot, akkor tartsuk már magunkat ahhoz, hogy egy állítás bizonyíték, mérés vagy hivatkozás nélkül legfeljebb kósza vélemény.
-
törölt tag
válasz
tahepa #96309 üzenetére
Bocs, azt nem láttam*. Már megvan.
Te látod azon a képen az enyémmel egyező típusszámot? Én nem tudok olvashatóan belenagyítani se laptopon, se telefonon.
Az a baj, hogy ezt a vasat többféle alaplappal is szerelték, és nem akarok abba belefutni, hogy vissza kell árúztatni, mert ez nem a K54 alaplaphoz csatakozó bill, hanem valami másikhoz, vagy "mittudomén".
Ezért is írtam, hogy jó lenne a személyes megoldás amikor bele is tudom próbálni/rakni a gépbe.De a azért köszönöm, hogy segíteni próbáltál.
*Simán link nélkül értelmeztem a kérdést, azaz, hogy "Ez drága?" azaz "drága egy ilyen?"
-
törölt tag
-
atike
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz
tahepa #95423 üzenetére
Körülbelül 10-12 nap a feladástól számítva.
1 munkanap a kézbesítés, 7 naptári napig tartják helyben, utána 1-2 nap adminisztráció és begyűjtés a központba, majd vissza 1 nap a feladó postára.
Nincs ráhatásod a dologra onnantól kezdve hogy feladtadHa van esetleg ismerős a városban ahová küldted, akkor az a leggyorsabb, ha elmegy a csomagért egy meghatalmazással és felveszi rendesen kifizetve a csomagot, majd visszajuttatja hozzád.
Beleírjátok, hogy rossz a címzés, stb.
Postaköltséget így is bukod, de legalább visszajut hamarabb -
patex1983
őstag
válasz
tahepa #94853 üzenetére
Nekem 07.29 óta nem bírták kiszállítani 2db fotókönyvet. A Cewe elkészítette, átadta az edigitalnak, akik nagy nehezen megtalálták, de kiadni nem tudják, mert a rendszerükben valami kaka van. Szintén ment a levelezgetés, telefonálás aztán múlt héten feladtam a harcot, mondtam, hogy töröljék ki akkor a könyvekkel, a továbbiakban nem tartok rájuk igényt. Egyébként is szülinapi ajándékok lettek volna, augusztus elejére kellettek volna....
Szóval nem tudom mit csinálnak edigitálék, de régen nekem nem volt bajom velük...A futáraikkal igen, de az más tészta...
-
-
Zola007
veterán
válasz
tahepa #92453 üzenetére
régebben volt parkolóautomata a villamossín behajtónál
nem hinném, hogy a felújítás után megváltak volna tőle(#92454) tiborandras : ezt olyan szépen írtad
"....nem eri a napsugar"
Annyira ritkán hallani ezt a szót, pedig nagyon szép.
Mindig az egyik volt évfolyamtársnőm jut eszembe mikor hallom
A polgári neve Zengő Napsugár, becézve Sugi.
Minden hivatalos helyen megcsodálják, mikor látják leírva. -
mghltm
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
tahepa #91588 üzenetére
Kifejtem akkor
A sportdirectben eddig vagy 10x próbáltam cipőt venni.
Vagy nem volt méret a kinézett modellből, vagy mikor kihozták, akkor a próba során kiderült, hogy gyárihibás vagy nem egyforma a jobb-bal.
Gondolm ami nem ment el UK-ban, a maradékot /selejtet hozzák ide
Reebok Crossfit Lite TR cipőt keresek konkrétan -
Zola007
veterán
válasz
tahepa #90787 üzenetére
Ez nem mentség
Az én szememben az elvégzett munka minősége nem a bérezéstől függ.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy annyi pénzt érdemelnek azok az emberek.
Viszont tudta jól, hogy mennyit kap majd, mikor elvállalta.Nekem nagyapám még azt tanította, hogy "fiam, sz.r munkát a kezünkből ki nem adunk"
Én ha ingyen dolgozok valakinek, akkor is igyekszem a maximumot adni. -
Thermaltake
tag
válasz
tahepa #88142 üzenetére
Mi a tosz?
Ez valami mókolt poén? Vagy valóban így adták le? Ha igen kezdünk spanyol Tv-re hasonlítani. Lehet nemsokára ilyen műsorok is lesznek itthon
Csak sajnos kevés nőnek van ilyen kerek feneke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest