- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tahepa #139287 üzenetére
Ez nagyon furcsa, ugyanis évek óta törvény van rá, hogy nem érheti (pozitív) megkülönböztetés az új belépőket a meglévő tagokkal szemben! Én pont azóta nem váltottam és nem is kötöttem újra, kb. 4-5 éve. Most is számoltam, és az összes biztosító ajánlata rosszabb volt a mostaninál, a mostanira pedig ugyanannyit számolt, mint ami az értesítőben volt.
Biztos, hogy a mostani megkötésénél minden kedvezményt figyelembe vettél? -
dewil666
őstag
-
szotyika77
aktív tag
-
Cs1csó
félisten
válasz tahepa #139599 üzenetére
Sajnos itt válik ez az ocsú a búzától ahogy mondani szokták, mert ott is ha FRISS árú érkezik akkor ugye AZT fogják adni neked tehát idáig nincs gond, akkor derül ki mennyire "becsületesek" korrektek, hogy ha egy ilyen szállítmány érkezik vagy náluk kezd el szaga lenni akkor mit csinálnak vele.
-
Cs1csó
félisten
válasz tahepa #139601 üzenetére
Sajnos... ekkor derül ki milyen "emberek" mert:
- büdös terméket SENKINEK sem adok
- a visszajáró vásárlóknak pedig ha jön valami NAGYON friss és olcsó hús külön szólni esetleg még kipakolás előtt
Megmondom neked őszintén hallottam már ilyen sztorit és nem értem, két tippem van:
1. a "jóhiszemű" tehát nem veszi észre, nem tűnik fel neki egész nap ott van abban a szagban fel sem tűnik már neki (nem hinném, hogy ez lenne de ez is egy opció)
2. "rászokott" rászokott arra, hogy MINDENT - is - kiárul és mivel már ezt akár évek óta csinálja a bevétel pedig vagy állandó vagy még dinamikusan növekszik is, tehát pusztán pénzügyileg jól jön ki belőle még ha hébe-hóba el is veszít így egy-két vevőt de a nyereségen ez nem látszik.
Másra nem tudok gondolni. -
mezis
félisten
válasz tahepa #139596 üzenetére
A kereskedelem ilyen. Én két alapvető szabályt vezettem be: 1.: Hétfőn soha nem veszünk húst. 2. Reggel korán sem veszünk húst hagyjuk meg a tegnapit tahepa-nak
Szűk 50 éve történt: Csapó kanyar, az új házgyári épületek mellett nyitónap után a szép, új ABC áruház. Sajt részleg, új üveg pult (ez sem volt ám minden boltban) mögött látom a ROKFORT sajtot. Ritkaság volt ez abban az időben. Eladó nagyon fiatal, ám rutinos csaj. Kértem 20 dekát. levágja, lefordítja maga felé a csomagoló papírra, készül becsomagolni és ekkor pár másodpercre "lefagyott". Arra döbbenhetett rá, hogy ez a sajt a frissen vágott részen is penészes és ezt már én is láthatom az üvegen keresztül. Felnézett rám, látta azt, hogy én is látom a sajtot és kicsit pironkodva jelentette be: "Ez a sajt penészes!" Mondtam neki, hogy tudom, azért veszem.
mezis
-
patex1983
őstag
válasz tahepa #139606 üzenetére
Tényleg? Szomorú.... Korábban huzamosabb ideig csak náluk vásároltam húst, akkor nem volt baj a minőséggel... De sajnos ebben a szakmában egyszer játszhatja el valaki a vevő bizalmát.... Én is így vagyok ezzel. Ha egyszer valahol rossz minőségű árut sóznak rám, oda többet nem megyek.... és persze a környezetemben senki nem is fogom ajánlani az adott üzletet...
X
-
bul07
nagyúr
válasz tahepa #139606 üzenetére
Öcsém is boltosnak tanult , meg unokatestvérem is
Amit meséltek
Rúdba kapott felvágottat tűvel megszurkálva tiszta vízbe tették hogy szívjon fel még egy kis vizet, hogy nehezebb legyen, 5-9rúd esetén akár 1Kg vizet is felszívnak
Másik megtörtént eset, megjött a kolbász délután, másnap reggel akarták kirakni, hát nem penész jelent meg rajta délelőttre
Nincs gond enyhe hipós vízzel lemos megtöröl és mehet is ki a pultbaDe írok olyat ami édesapámmal történ
Húsboltból vett egy nagyobb darab combot egyben
Hazahozta és mikkor belevágott egy bazi nagy gennyes tályogot vágott keresztbe, visszavitte e abból a készlet húsból nem vett(#139624) local1
Sok webshop feltünteti a DOT számot
Tehát vagy ilyen helyről kell venni vagy fel kell őket hívni, de a hívás is két esélyes mert vagy tudja vagy ezt az adatott nem tárolják és csak annyit tud mondani hogy friss beérkezés a gumiDebreceni szilagyigumi történésem 2016-ból [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tahepa #141049 üzenetére
Ha veszel ne valami név nélkülit, és legyen rajta Quick Charge 3.0, főleg elől ahol telefont és egyéb gyors töltésre alkalmas eszközt is töltenél, nem mindegy hogy 10-15perc alatt 20% tud belenyomni vagy csak 5-7%-ot
Ha úgy akarod bekötni hogy folyamatosan feszültség alatt legyen ne csak gyújtásra akkor én nem kockáztatnék valami névtelennel hogy esetleges zárlat esetén leégeti a kocsit, hiába van biztosítékkal biztosítva
Hátulra esetleg nem jobb lenne egy ilyen kinézetű amit valamelyik műanyag burkolatba kellene beleépíteni, nem lógna ki, meg szerintem jól is néz ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PofaJenö
senior tag
-
patex1983
őstag
válasz tahepa #142342 üzenetére
Ja, a Blaháné régen tényleg jó volt, de egy időben (kb. 2-3 évvel ezelőtt) az lett a tendencia náluk, hogy fullra vágják a dobozt körettel, hús, zöldség meg alig... Igaz, hogy már le is szoktam a rendelésről, de ha rendelnék is, tuti nem tőlük, a korábbi rossz tapasztalatok miatt.
X
-
Diokhan
addikt
válasz tahepa #143386 üzenetére
Nem próbáltam még, de holnap megyek Debrecenbe, meg fogom nézni, köszi a tippet.
Dobace akkor ideje lecserelni.
A neved mit jelent?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Cs1csó
félisten
válasz tahepa #144030 üzenetére
A legbiztosabb - gondolom én - ha beütöd a gugliba hogy "pénzváltó debrecen" és egyenként végigtelefonálod és megkérdezed őket.
Amúgy tudom, hogy van pl. a Kálvin téren az önkormányzat felőli részen, és van - ha jól emlékszem - a Kishegyesi úti Tesco-ban is.Amúgy ha telefonba annyit nem tudnak mondani, hogy mennyi forintért adnak 1 eurót akkor az a hely annyit is ér.
Kapásból azt mondom, hogy tuti követik ezek egymás árait tehát amelyik a legközelebb van hozzád.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tahepa #144034 üzenetére
Nem mostanában, hanem ez régóta így van, de nem indokolatlanul, mindig van indok, max nem közlik, illetve a tulaj azért nem tud róla, mert nem olvasta el a felhasználói szerződést.
Eddig kb. 2 olyan esetet hallottam, ahol valóban nem volt visszavezethető semmire az, hogy miért zárolták. Ellenben a többinél előbb utóbb kiderült, hogy azért, mert valamilyen ügyeskedés, trükközés ment a felhasználónál, a rendszer meg nem engedte (pl. valuta váltogatás árfolyam nyereség elérésére, nem saját bankkártyával való feltöltés, stb. ).| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz tahepa #144169 üzenetére
Hiszem, ha látom. A Pénteki felvonulás alkalmával nagyon sokan voltak kint, nem úgy tűnt, hogy a város nem szereti a rendezvényt. A másik, hogy évente egyszer viseljék már el, hogy az ember jól érzi magát...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest