- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
-
Shokkolo
addikt
-
-
bul07
nagyúr
válasz
pomorski #122864 üzenetére
Egy 23éves autónál az utolsó két év már csak adalék
Amúgy jó nagy számok vannak, sacra vagy 800.000Ft fel van sorolva az elmúlt két évre, kemény
Én nem adnám el főleg hogy jó ha annyit kap érte amennyit most utoljára ráköltött (Használton 200-300e Ft között mennek)
Hajtanám míg megy
-
-
Cs1csó
titán
válasz
pomorski #122538 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az Árukereső.hu oldalát mivel több változatban is létezik már ez a játék és több bolt is forgalmazza: [link]
Ahogy nézem ezek többsége online bolt és 3-4 ezer forint körüli áron kapható. Ha személyesen szeretnél akkor valami nagyobb áruházat ajánlok pl. Tesco, Auchan, ezek játékosztályán tuti lesz hogy pontosan az a változat amit te szeretnél az már más kérdés.
Akár könyvesboltban is meg lehet nézni pl. a Plaza-ban vagy az ott a földszinten lévő játékboltban is. -
bul07
nagyúr
válasz
pomorski #122345 üzenetére
Figyelj a 90-es sebesség korlátos táblára az a kanyar tényleg igényli az erőteljes lassítást
Autópályára ilyen nagy kanyar fene se érti megNa meg le ne szédülj a magaslati kilátástól
Milyen durva már hogy egyes helyeken magasabban van az út mint a villanyoszlop teteje -
lappy
őstag
válasz
pomorski #121720 üzenetére
Jobban jársz ha taxival mész vagy ismerős kivisz. A tömegközlekedéssel majd 1 óra az út és ebben van kb 1,5 km gyaloglás. Ha 5:00 indulsz akkor 5:54 re érsz oda. Az hogy melyik taxi majdnem mindegy.
De most néztem van egy járat ami 5.20 kor indul a nagyállomásról az közvetlen oda megy. -
bul07
nagyúr
válasz
pomorski #119907 üzenetére
Na igen de ez se olyan már mint régen
Mármint a házi nevelésLeírom miért
Tyúkot tojásra csak hobbiból ültetünk már, nem éri meg
Keltetőgép van sokaknak, vagy bejön vagy nem, nálunk 60 tojásból jó esetben 40 kell ki de inkább 30 körül, másnak így tartani meg nem éri megLehet előneveltet venni 3hetesen, 350Ft körül
Na de hogy
Eladásra lehet húsfajtát, azt tápozva, 7-8hetesen vágható eladható 2-2.5Kg, de íze kicsit tér el mint a gyári, mert olyan fajta és tápon él
Házi fajta, ez is kap tápot mert nem nő rendesen ha nem, de másabb az íze, viszont kb 6hetes korában táp csökkentés kukorica dara kezdés , növés lassul, és így 7-8hetes korára 1-1.5Kg
(Ezt is fel lehet fújtatni és tápos íze lesz)Táp
30kg zsák 4300Ft60csirkére, 6hétől kukorica dara is
3-6 hétig kb30-40-50Kg/heti (durván 3hétre 5-6zsák)
6hetől már lehet 80Kg héttel számolni (durván 2hétre 6zsák)
Úgy durván egy nem teljesen tápos csirke 1200-1400Ft/db-ra jön ki és ezek nem nagyokArról nem beszélve hogy ezek még tollasok, ki fogja levágni(nálunk 500Ft/db/levágás)
-
dew28
aktív tag
-
ViragL
tag
-
zsolti1debre
tag
válasz
pomorski #112539 üzenetére
szervusz
mivel a (#112539) posztodban levo linket ami az atveros topik egyik bejegyzesere mutatott toroltek ezert szerintem nem lenne baj ha ujbol feltenned valahova az eredeti hozzaszolast!plane ha a tobbiek nem ellenzik.ugyanis jo lenne erre a hozzaszolasra hivatkozni ha valaki utanvetellel szeretne vasarolni barmelyikunktol.
-
válasz
pomorski #112539 üzenetére
Részvétem! Tavaly linkeltem képet az elődjéről (webox), az se volt jobb semmivel, tele volt a rekesz, amibe tettem volna a csomagot, távolról nyitottak nekem másikat, de simán elsétálhattam volna a másik csomaggal, amit kinyitott nekem... Hát úgy látszik ez az olcsóság ára. Meg Magyarisztán.
-
werszomjas
addikt
válasz
pomorski #111329 üzenetére
A vaterás csak akkor érvényes, ha a vaterafutár honlapon toltöd ki az adatokat és a weblap által generált pdf-et nyomtatod ki, és azzal adod fel a csomagot.
Persze ha nem helyesek az adatok (méret, súly) akkor a postán (ha észreveszik) felülbírálhatják az árat, egyéb esetben nem.
-
Fricu
tag
válasz
pomorski #108690 üzenetére
Azért ez nem feltétlen bűn. Én is elkezdtem vizsgára felkészíteni a kocsim. Olajcsere, új gumik, új fékbetétek, féktárcsa, fékbetét. Aztán irány a lakatos, hogy ne legyen luk a küszöbön.
Azt mondta, örüljek hogy eljöttem vele idáig, mert csak az nem rossz alul, amihez nem nyúlt még.
Ezek után eladásra került - profinak aki kitermeli a használható cuccokat, aztán megy a bontóba.
Szerinted rajtahagytam az új gumit?
50 ezret buktam csak azon amit ráköltöttem az utolsó két hétben!
Mindenki látja, mi van rajta, a kódok se titkosak, gumis is van minden faluban...
Ez ilyen, ennyiért. A vevő meg eldönti kell-e?
Ez tiszta ügy.
Az már más kérdés, hogy mit mutat az óra, milyen rejtett aknák vannak. Ott már sok rejtett szemétség van. A gumit nem sorolnám ide.De már az öreg Ford is megmondta: "Az új autó a jó autó"
-
Drakoo
tag
válasz
pomorski #108283 üzenetére
Nem, természetesen. Akár csere, akár tábla csoki, persze értékfüggően
Nem kereskedni akarok vele, az nem az én asztalom. Amúgy is amit eddig kaptam azok minden megtalálható nálam
De erről külön topik van
GIJoe Az egy dolog... igen van aki ebből él... én nem.
Remélem a linket jól raktam be
Ha valaki még mindig zsugabubusnak gondolna ....
-
-
copass
veterán
válasz
pomorski #107399 üzenetére
minden patikában van ilyen füldugó. 3M 1100
~100 Ft és nagyon jól szűri a zajokat, én koncerteken használom. campuson a csapda koncert alatt kényelmesen megvoltam a hangfalak előtt 5 centire fotózáskor!mondjuk lobogott a gatyám a mélynyomótól, de inkább mint megsüketüljek!
olyan mint a pillecukor, össze kell nyomni betekered a füledbe ott tarod kb 15 mp-ig az újjaddal hogy ne jöjjön kifelé.szépen kitölti. -
-
xuldar
addikt
válasz
pomorski #106772 üzenetére
Azt a dugót én is ugyanígy kaptam el, visszamentem Derecske->Földes felé. Berettyóújfaluban a nagy körforgalomnál egy fakabát terelte Földes irányába a Db felé menő autókat. Azt mondta, baleset történt, de a haonon nem találtam ilyen hírt. Normál esetben nyugodtan lehet haladni a 47-esen.
-
Atomantiii
addikt
válasz
pomorski #106673 üzenetére
Köszi a válaszokat, előző nap nem akarok menni csak aznap (kb időre de van ráhagyva), mondjuk hazafelé nem ártana ha tényleg pontosan érkeznék Debrecenbe és nem sokkal később, mert utána még el kellene érni az utolsó menetrend szerinti buszt.
Na még gondolkozom rajta egy kicsit, hogy mi legyen.
-
mghltm
addikt
válasz
pomorski #106544 üzenetére
lian li-nak van hasonlo edzett uveges kuckoja, meredek az ara
-
Dan-szan
senior tag
válasz
pomorski #106094 üzenetére
Sajnos valóban az a kategória,akiknek elmondtam mindenki hitetlenkedve hallgatta.
@zeon.hu : először én is azt gondoltam,hogy kiírom,de nem voltam biztos benne hogy nem származik hátránya belőle,ahogy arra sto1911 is gondolt,én mindenesetre elmentettem a számát.
@Borosz : annyit mondott,hogy a pályázás előtt legalább történik valami,Bp-re ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honda topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ingatlanos topic!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest