- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Aryes #165595 üzenetére
Régebben volt a Malompark 2-ben optika, illetve van egy jó optikus a főutcán a Papp optika. még egyet tudok a Mandula cukrászda szomszédságában.
Hogy melyiknek van raktárkészlete és milyen, azt nem tudom.
Lehet, hogy ha egyszerűbb szemüveg kell, az van készen. Régebben némely boltokban is árultak szemüveget. -
KROK640
nagyúr
válasz
Aryes #165425 üzenetére
Igen, pont azon gondolkodtam, hogy mekkorát menne egy app ami országosan tudná jelezni, hogy melyik visszaváltó jó és melyik nem, de : Egyrészt ezekhez az adatokhoz az üzemeltető fér hozzá csak, másrészt pont nincs szándék, sőt ellenérdek van arra, hogy ez ténylegesen jól működjön.
Igazából még egy facebook csoport sem lenne jó erre, mert egy 1-2 órás bejegyzés is elavult lehet. -
válasz
Aryes #165325 üzenetére
Az a legrosszabb, amikor már telefonban ezzel kezdi. Tehát még egy pillantásra nem látta élőben az autót. Csak 6 képet a hahu-n.
Hiába írnám bele a hirdetésbe, hogy alku csak a kocsi mellett...úgysem olvassa el a szöveges részt senki.Az eddigi autóim közül mindössze hármat adtam el magánszemélynek. Egy esetben volt kellemes élmény az eladás. Telefonált a srác, feltett pár kérdést...és mondta, hogy Zalaegerszegről indulna...holnap jön. Megbeszéltük, eljött egy haverjával. Itt derült ki, hogy Skoda szervizben dolgozott és műszaki vizsgabiztos is. 5 perc alatt körbenézte a kocsit, hozott mindenféle műszert is...és mentünk egy próbakört. És EZUTÁN!!!
tértünk rá arra, hogy akkor mennyi az annyi.
4.9-re hirdettem, ő mondott 4.7-et....már nevetve mondtam neki,hogy kb. mindketten tudjuk hol kötünk ki....
Meg is egyeztünk 4.8-ban. Ő is örült, mert jó autót vett és 100 ezret alkudott is..és én is örültem mert jó áron adtam el a kocsit. Ez lenne az alap. Ahogy a becsületesnepper mondta: arra kell törekedni az alku során, hogy a jó hangulat meglegyen (ne sértegessük itt egymást: mennyit engedsz a feléből?...meg hasonlókkal) és a végén mindkét fél úgy érezze, hogy jól járt.@lappy: hiába árazom túl...akkor meg 1. a kutya sem keres vagy 2. ugyanúgy jön az 1 milliós ajánlattal mert neki az az elképzelése, ha 1.8 az autó ha 2 vagy 2.2
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Aryes #165274 üzenetére
Édesapám ilyet használ, jelenleg még jó a telefonja de egy horgászat közbenni vízbe ejtés és vége.
Édesanyám is nyomógombost, de összecsukhatót használ.
Így ez a lehetőség igen nagy spórolás, édesqpám úgy megörült hogy sikkerült szerezni és ha kell nem kell venni.(Ép meglátogattuk mert bent van klinikán, tumort vettek le a veséjéről )
Ügyintéző szerint 26 környékén lelövik a 2G-t, de ez a telefon 4G-s így akkor is használható lesz.
És nem nem lehet őket megtanítani érintőkijelzős telefon használatára, édesapámnak egy tv távirányító is bonyolult..........
Ma voltunk a Berettyóújfalusi Lidl-be és az egyik kasszás meg egy vevő beszélgette hogy a bezárt Spar aruház helyén Aldi lesz, és már bőszen dolgoznak rajta nyitás nem tudni mikkor. Hogy menjen oda dolgozni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Aryes #165252 üzenetére
Messzire kerülöm a nagyfeszültségű vezetékeket amikor csak lehet. Kivéve talán villámlásban
akkor villamos, troli, vonat, egész biztonságos helyek tudnak lenni.
Anno a 2-3GB-os korszakban pl a Seagate HDD-k frankón törölhetőek voltak particiós tábláig, egy hosszabb villamosozással, vagy villanyvontatású vonatozással.
-
schulc99
aktív tag
-
gps76
őstag
válasz
Aryes #164720 üzenetére
Találtál bluetooth egeret? [link]
Pár éve vettem , akkor még 2990 volt és azóta is működnek. Dual módot tud, bluetooth illetve saját usb-s vevővel mint a vezetéknélküli egerek, teljesen külön kezeli a 2 módot, nem usb bluetooth vevője van. 2 AA elemmel megy, de nagyon sokáig bírja, a kattintgatás szinte hangtalan, az usb vevője a "hasában" elfér, egy gombnyomással tudod váltani a módokat, így egy BT-n párosított tv-hez is pillanatok alatt tudod használni, amikor elötte pl. a laptophoz usb-n használtad. -
Cs1csó
titán
válasz
Aryes #164737 üzenetére
Passz, de:
- ne világítson
- ne legyen több gomb rajta az alapnál
- ne dedikált szoftveres/hardveres legyen
- optikai (ne lézer vagy egyéb szenzor)A Genius vállalható cuccokak készít főleg a mérsékelt árkategóriában azért ajánlottam.
(a Logitech MX Anywhere 3 minden csak nem olcsó a 30000ft-os árával, simán túlárazott.
)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Aryes #164720 üzenetére
Nevetni fogsz, a Lidl-ben a silvercrest egér nagy favorit.
2400 ft-ért vettem, és utazáshoz meglepően jó kis cucc.
Pláne annyiért...
Hátrány: nem beépített akkus, hanem cerka elemes és ha jól emlékszem kell a saját vevője.
De ennyiért nem nagyon tudok jobbat mondani.
@sto1911:
Itt jön ki, hogy mennyire nem vagyunk egyformák.
Nekem az a Homeoffice egerem, napi 8-12 óráan, és kifejezetten szeretem
Nagyon gondolkozok, hogy egy hozzá való klaviatúra is kellene -
KROK640
nagyúr
válasz
Aryes #164643 üzenetére
Erre a kérdésre zeon.hu fórumtárs tudná legjobban a választ, de nekem is friss tapasztalatom van. Napszaktól függően nagyjából 13-16 perc ahogy tapasztaltam (nyilván a városházánál felszállva).
Sajnos az egész város egyre inkább autósbaráttá válik, míg gyalogosan egyre rosszabb lesz
Megszüntetett átkelőhelyek, bicikliúttal lefelezett járdák, és még sorolhatnám. Ide tartozik a tömegközlekedés, és az az abszurdum is, hogy a vármegye bérlet a megyeszékhelyen nem jó, nem véletlen, hogy nagyon sok helyre gyalog járok.
Egerben egri lakcímkártyával évente 1000ft a bérlet, csak csendben teszem ide. -
bambano
titán
válasz
Aryes #164637 üzenetére
ja, pár ember: Debrecen egyik nagy lakótelepes övezetén megy végig... pár ember... hogy neked személyesen rossz, attól nem lesz globálisan rossz.
A 31-es busz vonalán ősrégi, lerobbant buszok közlekedtek, összességében kis kapacitással. Ehhez képest a villamos nagyságrendekkel jobb és tisztességesebb közlekedési lehetőség. -
-
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Aryes #164463 üzenetére
Praktiker
JKH KÖTÉL SODROTT D=6 KENDER 250FM
289Ft/m
Debrecen 171.4 mÉs van belőle D=8, és D=10 is, igaz drágább a métere
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Aryes #164485 üzenetére
Van a Fressnapdf-ban is: AniOne szizál kötél kaparófához 37,5m
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Aryes #164331 üzenetére
Én a Antall József u, Tisza István u újépítésű házain hidaltam le. Simán 2M ft-os négyzetméter ár, vagyis egy 35nm-es mini lakás 70 Milla
Mindezt úgy, hogy egy széles forgalmas "körút" megy az ablakod alatt.
Ettől csak a KV lakópark a jobb, ahol a szuperforgalmas út mellé még a mentő állomás is a közvetlen szomszédod. De ez a lakásárakon nem tükrődik. -
zolikaDB
veterán
válasz
Aryes #164331 üzenetére
Igen, mert ez a 35-ost keres max 50-ert magyarra fordítva annyit jelent, hogy az én 35-os lakásom 50m, természetesen eredeti megkímélt nemdohányzó allapotban, úgy, ahogy 1972 ota az Isten és házgyár megadta.
"Igény szerint felújítandó", de mivel az ázsiaiak 35m²-en 35-en fognak krákogni, orrot szívni, köpködni, így az sem fontos. -
sto1911
veterán
válasz
Aryes #164331 üzenetére
Lehet, hogy annyiért hirdetik, de nem hiszem, hogy el is megy, aztán persze lehet nincs igazam. Az se normális, aki ennyiért vesz, annyi pénzt nulla kockázattal sokkal jobban is be lehet fektetni. Dehát ők tudják, én itt már csak eladni fogok.
@aldebaran: egy rendes kínai kajálda (is) ráférne egyébként a városra.
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
Aryes #164212 üzenetére
Értem mire gondolsz, csak ezzel nem összehozható sajnos
Meg kellene vegyem a sim modult...@E.Kaufmann:
Jó lenne, de akkor 2 UPS kellene
A modem / router / POE switch kombó száműzve van a grázsba, mert a bő 3m -es bemagassággal elfért, illetve az eredeti villanyszerelő is oda vitte a szobák LAN kábeleit. Így célszerű volt...
NAS meg 2 is van, az egyik csak a kamerának, a másik a klasszikus felhazsnálás... de sajnos nem ott, hanem házon belül.
Örülök ha azt el tudom látni árammal ami nagyon kell -
Shokkolo
addikt
válasz
Aryes #164206 üzenetére
Ahhoz sim modem kell(ene) ami újabb 30-40e ft...
Meg ugye évente "lejár", amit tuti elfelejtek... egy UPS sokkal jobb.
Főleg hogy arról még a POE switch is elmehet, és még van pár percem ránézni a kamerákra is. (2 kamera nem zabál olyan sokat).
A nas, amire rögzít ugyan leáll, de attól még élőképet nézhetek ha van net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest