- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #92272 üzenetére
mindkettő, de főleg ilyen fajta vagyok.
megfogtad a lényeget: "ha azzal az élete jobb lesz"Hajlamos az ember - én is - sokkal nagyobb jelentőséget / életminőségjavító hatást tulajdonítani egyes dolgoknak, mint amivel valójában bírnak.
Ilyenkor jön jól a külső kontroll egy ismerőstől, baráttól vagy csak egyszerűen el kell képzelni, hogyan változna meg az életed, ha egyik napról a másikra meg kellene válnod tőle vagy megszűnne létezni.
Az a baj, hogy az itteni fórumokban gyakran nem látom ezt a külső kontrollt.Ha beírsz ezekbe a topikokba (tisztelet a kivételeknek), hogy
"vennék egy HIFI-t vagy egy jó telefont és van rá akár 300 ezer forintom ha kell"
akkor nem az lesz első reakció, hogy "figyelj, tényleg szükséged van rá?", hanem egyből jönnek az ajánlások 350 ezres cuccra.
Egyrészt szeretik más keretét növelni, másrészt látom, hogy sokszor a hozzáértőbbek is sokkal értékesebb dolgokkal rendelkeznek, mint amire ténylegesen szükségük lenne.
Engem nem zavar, mert nekem ezzel nem lesz se több, se kevesebb, mindössze annyi, hogy ezek okán én már nem igazán kérek ajánlást semmire a szakmai topikokban. -
xuldar
addikt
válasz
sto1911 #92146 üzenetére
+1 a Csokonai Étteremnek. Hangulatos hely, finom kaják, évente frissítik az étlapot. Akárhányszor voltam még, mindig legalább félig volt. Egyetlen esetben nem ajánlott, ha valaki klausztrofóbiás a társaságból, mert az étterem egy pincében van.
Ajánlom még a Calico Jack-et és a Paripa Csárdát, de mindenhova telefonálni kell a helyfoglaláshoz. Mindnek van honlapja.
-
-
customer114
őstag
válasz
sto1911 #91731 üzenetére
IPON: Jó drágán házhoz hozzák. Sok cuccuk gyártói garis, pl. acer laposok. Ezeknek cseh szervize van, de ha hibát jelentesz 1 hét alatt elviszik (háztól), megcsinálják, visszahozzák (házhoz), ingyen.
Egyébként olyan középkategóriás áraik vannak (ez alatt azt értem, hogy többnyire drága, de néha becsúszik egy-két dolog áron alul
)
-
-
rayoliviero
veterán
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
sto1911 #91247 üzenetére
Elavult.
Tele mindenféle biztonsági hibával. Ahogy az ember frissíti a mobilján az Android rendszert vagy az iOS-t, így a PC-n is meg kell ugyanezt tenni.(#91248) local1
Nekem a hivatalos megjelenés óta Win 10-m van. Semmi probléma nincs vele, nem kellett még újrarakni. Bár, azt tegyük hozzá, hogy azért nem szimpatikus a Linuxhoz képest, mert mindenféle sz@rt rád erőltetnek a Windows alatt.(#91249) customer114
Nem kell ahhoz Windows 10, hogy adatokat "küldj" a külvilág felé. Aki felcsatlakozik az internetre, annak számolnia kell ennek a veszélyével. Orwelli világban élünk."Ha látni akarja a jövőt, akkor képzeljen el egy csizmát, amint az ember arcát tiporja - örökké." George Orwell
-
_seth_
veterán
válasz
sto1911 #90048 üzenetére
5 évig írtad, mintha az ios-re utalnál. Sebaj.
4S-re felrakunk minden frissítést és ténylegesen jobban ketyeg mint korábban. Persze volt olyan is amikor 1 nap alatt lehalt az akku és lassú volt, ipadon is kijött egy ilyen frissítés, de javították. Javították... nem egy következő fél évvel későbbi frissítéssel, hanem pár nappal, héttel később.
Elég szélmalomharc az apple támogatását összevetni az androiddal.
Szerk: ilyet még droidon nem láttam!
Végülis a nexus 7 is ezt csinálta, csak nem kérdezte hanem kirakta felülre, hogy lehet frissíteni. Persze le is töltötte magától az fw-t ami egy 8 gb-os tableten annyira nem buli, 330 mb kb. Kikapcsolni csak rootolással lehet... -
_seth_
veterán
válasz
sto1911 #90039 üzenetére
Ipad mini legelső szériásnál van, 4 éves készülék és rendszeresen frissül az iOS rajta.
Iphone 4S már 5 éves, és jön rá a frissítés, ilyen androidnál nincs."Az a baj, hogy a dzsunka 20k-s androidot hasonlitjak ossze a zajfonnal. Holott annak a parja a Nexus sorozat, arra meg boven jonnek frissitesek (pl .Nexus 7 2012 boven a 2 even tul is kapott.)
Egyebkent hiaba tamogatjak 5 evig, ha elkezd lassulni, es azert arrol tobbet hallani, mint a gyorsulasrol."Volt Nexus 7 2012-es tableted? Nekem igen. Kapott 2 éven túl, de milyet? Egy bugos 5.0-t ami csak fagyni tudott, majd egy frissített 5.0.5-öt ami bár naprakész OS de lassabb mint a korábbiak. Már a 4.3-as verziót sem optimalizálták rá kellőképpen. (verziószámok csak saccolva) Masszív tablet, jó kijelzővel, jó akkuidővel, de a google féle támogatás nem valami jó.
-
diablo1984
veterán
válasz
sto1911 #89588 üzenetére
családi képeknél szokott lenni olyan, ami egy pedofilt érdekelhet, én is csak pislogok, mikor ismerősök a face-re tolják felfelé a babafürdetős, pancsikolós képeket........ hát az egyértelműen közösségnek való, beteg világban élünk, szegény gyerek meg még nem tud ellent mondani....
-
SOAD19
addikt
válasz
sto1911 #89585 üzenetére
Pár nappal ezelőtt beírtam ide, hogy meghalt a gépem. Végül, ahogy kiderült tényleg a táp halálozott el. Szerencsére egy minőségibb táp volt, lehet ezért nem lett baja a hdd-mnek. Nekem sincs elmentve a fontos adataim máshova, úgyhogy csak reménykedni tudtam, hogy nem vesztek el. Úgyhogy elgondolkodtam, hogy veszek egy hdd-t kifejezetten csak arra, hogy rámásoljam a fontos adataimat adott időközönként, aztán le is választom a gépről, hogy még véletlenül se sérülhessen. Viszont régebben volt egy 250-es hdd-m, ami 100%-os volt mikor utoljára használtam, amit el akartam adni, mert vettem egy 1 terrásat és csodálkozva tapasztaltam, hogy leesett a kondíciója 20-on %-t. Normális ez, hogy használat nélkül is képes a kondíció csökkenni?
-
diablo1984
veterán
válasz
sto1911 #89585 üzenetére
és ha a vinyót lerántja a gyerek az asztalról, vagy ledobja a láncot egyszerűen?
a felhő bár nem ismerem, de 150giga anyaghoz már előfizu kellhetne, utána a pedofilok feltöltik és a kisrác képével reklámozzák majd a pedofil tartalmakat.... lehet szürreális, de akár elő is fordulhat.....
-
lappy
őstag
válasz
sto1911 #89337 üzenetére
ideiglenes kivonás
cascot bárhol köthetsz, de valószínű hogy kedvezőbb ajánlatot adnak ahol van a kötelező.
A casconak amúgy vannak feltételei az autó korára nézve.
Az 1 hónapos casco drágább lehet mint egy az 1 évre kötött 12 hónapra lebontott casco ára. -
KőkorSzaki
tag
válasz
sto1911 #89337 üzenetére
A forgalomból kivonásról nem tudok semmit. A többiről is csak mezei ügyfélként van infóm. CASCO-t bárkinél köthetsz, a kötelezőtől független, bár láttam olyan biztosítót, ahol az előny (kedvezmény), ha náluk van 2 vagy több biztosítás. Általában 1 éves, határozott időre szóló, évente megújuló szerződés a CASCO, a fizetési gyakoriságról pedig te döntesz, tehát itt jön be az, hogy ha 1 hónapra fizetsz, utána nem, akkor díjnemfizetés miatt megszűnik a szerződés. Ez valóban nem elegáns, mert nem szerződés szerint teljesítesz, viszont nem hallottam még arról, hogy a biztosító perelt volna bárkit emiatt. Ha perelt volna, akkor sem hallottam volna róla...
A CASCO bonus fokozatod ugorna, de ezek szerint ilyened nincs. Ha az 1 hónapban károd volt, akkor a teljes éves szerződési díjat kérni fogják, részletek a szerződésben, ezek előre letölthetők. Ha van valahol olyan konstrukció, ami valójában is 1 hónapra szól, az tényleg tisztább lenne.
-
Atomantiii
addikt
válasz
sto1911 #89308 üzenetére
Köszönöm előre is, közben próbálkozom más kinti ismerősnél is, csak még nem írt vissza, mostanában nem váltottunk üzenetet.
Viszont fontos lenne, hogy pontosan ez a típus legyen amit linkeltem (Dreamtech GTP-T22), mivel ezen 2 kimenet van, nem tudom mennyibe kerülne ha lenne (persze nem kérném ingyen a közreműködést, viszont ha esetleg sikerülne akkor több db is érdekelne).
-
Atomantiii
addikt
válasz
sto1911 #89306 üzenetére
Keresni kellett volna valami műszaki boltot odakint, ahol árulnak ilyen C sávos fejet.
Mert úgy látom elvileg meg lehetne rendelni webshopban, csak ugye mi van ha felhívnak oroszul a rendeléssel kapcsolatban, na meg ki tudja postáznának-e külföldre.
Ez a típus pedig csak orosz webshopokban található meg.
-
gps76
őstag
válasz
sto1911 #89230 üzenetére
Vidd inkább a Cegléd utcára a PC-shop-ba ,segítőkészebbek, és ott nézik meg az orrod előtt.
Eladó:
-Autós menetrögzítő kamera, 170° nagylátószögű, F2.0 fényerejű optikával(HDMI,microSD). - 6.5 k
- Samsung S5 utángyártott 3000 mAh akku. - 2 kSok alkatrész(aki egybe viszi, olcsón megkapja):
Alaplap:
- Mercury P4M266 NDFSMx
- Asrock P4i65G
Processzor:
- Intel Celeron 1.7 ( 2 db) + hűtők
VGA:
- Geforce MX400 64 MB SD AGP
- Sapphire Geforce??? AGP
- ATI Radeon 9600 Pro 128 MB DDR AGP
- ATI Radeon 9600 Pro 256 MB 128 bit DDR AGP
- ATI 9200 SE 128 MB AGP
Memória:
- 512 MB /800, Kingmax
- 256 MB/333 DDR
- 256 MB/400 DDR
- 512 MB/400 DDR
- 128 MB/100 SD
- 256 MB/133 SD
- 256 MB/133 SD
IDE PCI kártya
Sound Blaster Live!(SB0100) hangkártya -
_seth_
veterán
válasz
sto1911 #88851 üzenetére
Kicsiny városunkban még ha van is a fotográfus és fotótermék-kereskedő tanfolyamra pénze valakinek, nem gyűlik össze a kellő létszám a fotós suli indításához, pedig aki lépni akar egyet előre az nem a tudás, hanem amiatt kénytelen elvégezni, hogy be tudjon jegyezni fotós vállalkozást.
-
INMOTEP
őstag
válasz
sto1911 #88734 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani hogy használtan vettünk 2 vagy 3 évvel ezelőtt egy akkor kb 1 éves Orion PIF 32 " lcd tv -t .Semmi extra csak sima LCD ,Már akkor járt le éppen a garancia ,nagyon jó áron vettük egy normális házaspártól .A Mai napig üzemel pixelhibementes kijelző ,semmi gondja nincs csak a távirányitónak a fedele hiányzik ,lehet vannak szériahibásak de ez álltalában vásárláskor kiderül .Ha meg legalább kihúz 1 évet hiba nélkül akkor valószínű nem is lesz vele gond .Na meg amit vettetek az crt volt ,nem LCD .Nem biztos hogy érdemes a kettőt 1 kalap alá venni
-
mghltm
addikt
válasz
sto1911 #88416 üzenetére
dot szamra ugyelj meg: 2016-os gyartasut vegyel, mert a nem megfelelo tarolas sokat tud rontani meg az uj gumin is
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #87999 üzenetére
meg hát
egyrészt azokat (legalábbis a normálisat) úgy tervezik, hogy bírja, a jobbakban van az akkunak hőszigetelése.
másrészt azt úgy se nagyon tudom másra használni. Ha bedöglik, akkor nem gáz ha nincs
harmadrészt a fedélzeti kamerákat azért kamerák, mert az érzékelő folyamatos üzemre van tervezve, míg a telefonok érzékelője nem bír annyit.A telefont, főleg az újabb, gyakran fix akkusokat nem tenném ki a forróságnak, mert máskor is kellhet és egyébként se arra vettem.
-
Drughi
addikt
válasz
sto1911 #87990 üzenetére
Én is meglennék, ha nem androidos lenne, mert nem használom ki.
Nekem céleszköz és az a 12e ft nekem anno megérte.
Ha csak azt nézem, hogy egy full EU térkép (az egyik legjobb navi szoftver) élettartam frissítéssel, már megér ennyit.Persze aki nem autózik sokat annak egy ingyenes Here maps is megteszi, meg egy app a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest