- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
SOAD19 #55743 üzenetére
hello
nekem van egy eladó, ha érdekel 2db 18650-es akku van benne és az s4 minimet kétszer tudja feltölteni 10-15%ról 100ra (1900mAh) akku van a telómban
a cucc nem eredeti azért is tud "csak" ennyit de az ára is olyan 2,200HuF ért a tiéd ha érdekelkis okosítás: párhuzamosan kapcsolt akkumulátorok áramerőssége adódik össze sorba kapcsolt akkumulátoroknál a áramerőssége nem csak feszültsége adódik össze
-
_seth_
veterán
válasz
SOAD19 #55743 üzenetére
Én egy ilyenbe:
beraktam 4 db lidl tronic zöld (hasonló mint az eneloop elem) akkut, az 4x2300 azaz 9200 mAh akkut, a kábelra ráforrasztottam egy usb aljzatot és kész is a mobil telefon/tablet töltő
Ára: elem 999/4db, AA elem tartó kb 200 ft körül volt, usb aljzat pedig volt is itthonNem szép de mivel ritkán kell így tökéletesen megfelel.
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #52798 üzenetére
Újabb fejlemény...
Ismét a nap vicce kategória. De minden jó, ha a vége jó.
Reggel össznépi megbeszélés, aminek a végén feljött az a bizonyos téma, amiről írtam. A főnök kiállt amellett, hogy nincs fizu, ha nem lesz valaki, aki beismeri a lopást. A mondandója után felment az irodájába, és mondta, hogy 20 percig még van aztán megy el, addig beszéljük meg. Felment, és mindenki csak néz ki a fejéből, aztán a srác, akiről tudtuk, hogy ő volt, tett egy érdekes ajánlatot. Állítása szerint, ő vitt/lopott el pár csapot, de nem a több tucatot, amiről szó volt. Így azt ajánlotta fel, hogy adjon neki mindegyikünk 5k-t, és elviszi a balhét. Azért akarta volna az 5k-t, mert ő csak pár darabot lopott, ne kelljen már mind a 106k-t kicsengetnie. Aszongya', hogy nem megér nekünk ennyit, hogy megkapjuk a fizunkat.Vicces gyerek!
Aztán az lett a vége, hogy felmentünk a főnökhöz, hogy akkor mi legyen. Mondta, hogy vagy kiáll, aki volt, vagy rendőrség... Így a drága kolléga, csak beismerte, és happy end, mármint részünkről.
-
Zola007
veterán
válasz
SOAD19 #52803 üzenetére
a gond az, hogy nincs jogcím ami alapján ilyet nem tehet, hogy levonja mindenkitől.
Múltkor mondta egy srác, aki itt dolgozik az egyik debreceni Sparban, hogy az egyik pénztárosuk 450 rugóval a zokniban akart lelépni. Már majdnem kint volt az épületből mikor megfogták, de ha nem csípték volna meg, akkor is tudják hogy ki az
Azonban utóbbi esetben a cégnek be kellett volna nyelni a veszteséget, mivel nem gyanúsíthatnak meg senkit, mert olyan pert akaszt a nyakukba, hogy nem érte volna meg.egyébként gondolom egyedi alkatrészek voltak, szóval nem tudom hogy mit kezd vele
-
dbius
veterán
válasz
SOAD19 #51749 üzenetére
Csupán az zavar benne, hogy az összes videó, amit innen linkeltél eddig - és amibe belenéztem - a youtuberól vannak beágyazva.
Akkor már a YT linket lenne érdemes közzétenni, egyrészt aki kíváncsi rá el lehet olvasni a hozzászólásokat is és regaálni is lehet rá, másrészt pedig emészthetőbb nyelven és formában. Lehet csak az én szememet bántja - mivel szlovákul nem tudok -
A topik címében továbbra is benne van a csevegés, így nyugodtan lehet bármiről beszélni, ezért is szóltam hozzá a linkelt videókkal kapcsolatban. Annyi szóbeli egyeztetés volt korábban - nem kőbe vésett dologként -, hogy az adás-vételi dolgok lesznek on-ban, a többi dolog off-ban, hogy elkülöníthető legyen a két dolog és aki adás-vételi szándékkal tér be ide, az könnyen át tudja ugorni az oda nem tartozó hozzászólásokat.
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #51594 üzenetére
A bruce lee-s az egy rendelésre készült reklám videó. Neten van róla cikk is.
-
dewil666
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
SOAD19 #51372 üzenetére
Semmi bajod nem lehet belőle
Nekem kb 3 éve van t-s előfizetésem, de azóta is hívnak valami Kiss Gyuláné-t keresnek aki a Lehel utcán lakik, közös képviselő, hőszolgáltató..stb..pár havonta mindig mai napig is keresik.. Telefonszámhoz nem rendelhető tartozás, csak ha előfizetéses és a kiszámlázott díjig az adott szolgáltatónál.. Nekem azt mondták ha lejár egy szám vagy nem töltik fel, akkor 3 hónapos inaktivitás után újra kiadják a számot. -
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #50792 üzenetére
Megkövetem, az említett üzletet, a 7. munkanapon megjött a válasz.
Igaz a válasz, csak félig felelt a kérdésemre. Be tudják szerezni ami kellene nekem, de hogy mennyiért, azt már nem írták meg. Na nem baj megy egy újabb mail, hátha kicsit hamarabb jön válasz.
Egy másik outdooros üzlettől is kaptam választ már az elküldött mailem utáni munkanapon (overlandbudapest). Igaz, az újabb mailemre, már két napja nem válaszolnak.Nem baj, alakul ez.
-
Zola007
veterán
válasz
SOAD19 #50792 üzenetére
Ez Mo.
Nem értik meg, hogy a kommunikáció és a C.E.M. kiemelten fontos, főleg egy olyan ügyfél esetében akit nem nekik kell megszerezni, hanem effektíve házhoz jönne.Én tavaly egy horgászorsó kapcsán próbaképpen 10 webshopnak írtam egy korrekt, illedelmes emailt.
3 válaszolt
1 aznap
1 másik 2 napra rá
egy harmadik 4-5 nap múlva.Ebből a 3-ból 1 ütött meg hasonló tiszteletteljes hangvételt mint én, a másik simán letegezett látatlanban, a harmadik nem is köszönt, csak tőmondatban válaszolt.
Ennyit erről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest